Stages voor alle opleidingniveau's

Stagelopen bij AS-IS

AS-IS VIRTUAL TOUR

Jouw Stageplek voor Innovatieve Digitale Media en Marketing

Ontwikkel Jouw Vaardigheden bij AS-IS Virtual Tour AS-IS Virtual Tour, gespecialiseerd in het creëren van digitale ervaringen, biedt een dynamische stageplek voor scholieren en studenten die geïnteresseerd zijn in de wereld van digitale media en marketing. 

Als stagiair  leer je bij ons de fijne kneepjes van het ontwikkelen van Virtuele Tours, Google Street View-oplossingen, foto- en videografie en nog veel meer.

Daarnaast biedt AS-IS Virtual Tour stageplekken voor ieder opleidingsniveau, voel je dus vrij om contact met ons op te nemen voor jouw droomstage! 

Bedrijfsfilm-laten-maken-Limburg

Onze kernactiviteiten

Wat kan je leren als stagiair bij AS-IS Virtual Tour?

  • Virtuele Tours en Street View: Ontwikkel vaardigheden in het maken van virtuele tours en Google Street View-beelden, essentieel voor moderne bedrijfspresentaties.

 

  • Professionele Fotografie en Videografie: Leer hoe je professionele bedrijfsfoto’s en video’s maakt, inclusief drone-opnamen, en ontwikkel een oog voor detail en compositie.

 

  • Google Services: Krijg inzicht in het optimaliseren van Google Mijn Bedrijf, beheer van Google Ads en implementatie van Google Workspace-oplossingen.

 

  • Webdesign en Webhosting: Verbreed je kennis op het gebied van webdesign en webhosting, cruciale vaardigheden voor een sterke online aanwezigheid.
 

Waarom wij?

Waarom stage lopen bij AS-IS Virtual Tour?

  • Diverse Leeromgeving: Wij bieden een breed scala aan leerervaringen binnen de digitale marketing en media.

 

  • Praktijkgericht Leren: Bij ons krijg je de kans om theoretische kennis toe te passen in praktijkprojecten.

 

  • Professionele Ontwikkeling: Wij ondersteunen je in het ontwikkelen van vaardigheden die van waarde zijn in jouw toekomstige carrière.

 

  • Creatieve Vrijheid: Bij AS-IS Virtual Tour moedigen we creativiteit en innovatie aan, waardoor je jouw ideeën kunt realiseren.

Geïnteresseerd in een Stage bij AS-IS Virtual Tour? Ben je een student met passie voor digitale media en marketing, en klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan aan voor een stage bij AS-IS Virtual Tour en word onderdeel van ons innovatieve team. Samen werken we aan projecten die niet alleen jouw groei bevorderen, maar ook een echte impact hebben op onze klanten. Neem contact met ons op voor meer informatie over stageplekken en start jouw avontuur in de wereld van digitale marketing!

De gezichten achter AS-IS Virtual Tour

Ons team

Jeanot

Eigenaar & Cameraman

Bart

Medewerker

Rick

Allround Medewerker

Iris

Fotografe

Jan

Finance

Thijmen

Medewerker

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers