Indrukwekkend van bovenaf

Drone video laten maken Overijssel

Drone video laten maken Overijssel: Het eindresultaat​

Een greep uit onze recente drone video's

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw specialist in drone videografie in Overijssel

Breng jouw bedrijf in Overijssel naar nieuwe hoogten

In het hart van Overijssel, een regio vol innovatie en culturele flair, biedt AS-IS Virtual Tour geavanceerde drone videografiediensten. Wij zijn erop gericht om jouw bedrijf op een dynamische en aansprekende manier in beeld te brengen, gebruikmakend van de nieuwste drone-technologie. Drone video laten maken Overijssel? AS-IS is jouw partner!

Drone-video-laten-maken-Overijssel

De kracht van drone videografie voor jouw onderneming

Drone videografie in Overijssel opent nieuwe deuren voor bedrijven die streven naar een sterke merkidentiteit:

  • Innovatieve visuele taal: Maak een blijvende indruk met hoogwaardige luchtopnamen die de uniciteit van jouw bedrijf tonen.
  • Veelzijdige visualisatie: Laat zien wat jouw bedrijf in Overijssel uniek maakt, van architectonische details tot het omringende landschap.
  • Creatieve verhaalvertelling: Wij helpen je om jouw bedrijfsverhaal op een boeiende en visueel indrukwekkende manier te vertellen.
  • Verbeter jouw online imago: Verhoog jouw online aanwezigheid met professionele drone video’s die jouw merkbeleving versterken.

Drone video laten maken Overijssel: Onze diensten

Bij AS-IS Virtual Tour bieden we uitgebreide drone videografie diensten in Overijssel om jouw bedrijf vanuit een nieuw perspectief te presenteren. Hier zijn enkele van de diensten die we aanbieden:

Drone fotografie

AS-IS Virtual Tour specialiseert zich in het creëren van spectaculaire dronefoto's die jouw bedrijf en locatie vanuit een uniek perspectief laten zien. Deze luchtfoto's bieden een indrukwekkend overzicht en zijn perfect voor marketingdoeleinden, waardoor jouw bedrijf zich onderscheidt in elke visuele campagne.

Drone video's

Onze dronevideografen vangen dynamische, vloeiende luchtopnamen die jouw bedrijf in actie laten zien. Deze video's bieden een meeslepende ervaring voor kijkers en helpen bij het vertellen van het verhaal van jouw merk. Ze zijn ideaal om een krachtige visuele indruk te maken.

Aanpassing

Wij passen elke dronevideo en -foto aan om te voldoen aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. Door nauwkeurig af te stemmen op jouw behoeften, zorgen we ervoor dat de beelden jouw unieke bedrijfsboodschap effectief overbrengen, waardoor ze een onmisbaar onderdeel van jouw marketingstrategie worden.

Montage en bewerking

Ons team van professionals zorgt voor de montage en bewerking van jouw drone beelden, waarbij we zorgen voor maximale visuele impact. Wij brengen jouw beelden tot leven met deskundige kleurcorrecties, geluidsbewerking en dynamische montage, waardoor jouw visuele content echt opvalt.

Veiligheid en conformiteit

Bij AS-IS Virtual Tour staat veiligheid voorop bij elke dronevlucht. We volgen strikt alle veiligheidsnormen en wettelijke voorschriften voor het gebruik van drones. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring voor onze klanten, met de garantie dat alle luchtopnamen verantwoord en legaal worden uitgevoerd.

Waarom kiezen voor AS-IS Virtual Tour in Overijssel?

  • Ervaren en bekwaam team: Ons team in Overijssel combineert deskundigheid met creativiteit om unieke dronevideo’s te maken.
  • Toonaangevende technologie: We maken gebruik van de nieuwste drones voor de beste beeldkwaliteit.
  • Persoonlijke aanpak: Wij stemmen onze diensten af op de specifieke wensen van jouw bedrijf.
  • Impactvolle resultaten: Onze dronevideo’s zijn gericht op het creëren van maximale impact bij jouw doelgroep.

Onze dronevideokunst

Een drone video laten maken gaat echter verder dan alleen het vastleggen van visueel aantrekkelijke beelden. Het vertelt een verhaal, een verhaal dat op een geheel nieuwe en fascinerende manier wordt overgebracht. Bij AS-IS Virtual Tour zijn we toegewijd aan het verleggen van de grenzen van creativiteit en verbeelding door middel van onze dronevideodiensten. We nemen je mee op een reis door de lucht, waar we samen videomateriaal creëren dat niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook een krachtige boodschap overbrengt. De impact gaat verder dan alleen de visuele pracht en brengt een emotionele diepgang die jou en je doelgroep zal verrassen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Begin jouw drone videografie avontuur in Overijssel

Wil je jouw onderneming in Overijssel op een buitengewone en onderscheidende manier presenteren? Aarzel niet om contact op te nemen met AS-IS Virtual Tour voor innovatieve drone videografie. Wij zijn er om jouw merkverhaal op een inspirerende en visueel verbluffende wijze te visualiseren. Met behulp van geavanceerde drone technologieën creëren we opvallende videobeelden die jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten en onderscheiden in de competitieve markt van Overijssel. Onze drone video’s gaan verder dan traditionele videografie en bieden een unieke kijk op jouw onderneming, waardoor je een blijvende indruk achterlaat op jouw doelgroep. Samen kunnen we jouw visuele verhaal tot leven brengen en jouw bedrijf laten uitblinken in Overijssel. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van drone videografie voor jouw onderneming.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.