Jouw website sterk online

De werkwijze bij Webdesign

  • Een moderne uitstraling voor jouw website
  • Razendsnelle laadtijden op mobiel en desktop
  • Korte lijntjes en snelle doorlooptijden
  • Volledig ontzorgd door beheerde hosting
  • Transparante prijsopbouw zonder verborgen kosten

Werkwijze bij Webdesign door AS-IS Virtual Tour

Bij AS-IS Virtual Tour streven we ernaar om niet alleen een website te ontwerpen, maar om een volledige digitale ervaring te creëren die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen en merkidentiteit. Onze aanpak in webdesign is gestructureerd en klantgericht, zodat we optimale resultaten kunnen leveren die jouw online aanwezigheid versterken. Hieronder volgt een gedetailleerde uitleg van onze werkwijze:

Wat is webdesign?

Webdesign is het proces van het creëren van websites. Het omvat verschillende aspecten zoals webpagina-indeling, inhoudsproductie en grafisch ontwerp. Terwijl de termen webdesign en webontwikkeling vaak door elkaar worden gebruikt, verwijst webdesign specifiek naar de esthetische aspecten van de website en de gebruikservaring.

Hier bieden we een diepgaand overzicht van onze werkmethode:

Stap 1: Planning

In deze fase worden de doelstellingen van de website bepaald, zoals de doelgroep en de kernboodschap. Het plan vormt de basis voor het verdere ontwerpproces.

Stap 2: Ontwerp

Tijdens de ontwerpfase worden de visuele elementen zoals kleurenschema's, lettertypen en lay-outs gekozen. Hierbij wordt rekening gehouden met branding en de gebruikerservaring.

Stap 3: Ontwikkeling

Na het ontwerp volgt de ontwikkeling, waarbij de website technisch wordt opgebouwd. Dit omvat het coderen van de website in talen zoals HTML, CSS en JavaScript.

Stap 4: Testing

Voordat de website live gaat, wordt deze getest op functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en fouten. Dit zorgt ervoor dat de website goed functioneert op alle apparaten en browsers.

Stap 5: Lancering

Na het testen wordt de website gelanceerd. Dit is het moment waarop de website toegankelijk wordt voor het publiek.

Stap 6: Onderhoud

Webdesign stopt niet bij de lancering. Het omvat ook regelmatig onderhoud en updates om ervoor te zorgen dat de website actueel en functioneel blijft.

De werkwijze bij webdesign: AS-IS is je partner

Bij AS-IS Virtual Tour is elke stap in het webdesignproces gericht op het leveren van een product dat niet alleen voldoet aan, maar ook jouw verwachtingen overtreft. Neem contact met ons op om jouw webdesign project te starten en laat ons je helpen om een krachtige online aanwezigheid op te bouwen.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers