Vertel jouw verhaal

De werkwijze bij een bedrijfsfilm

  • Breng jouw verhaal perfect in beeld
  • Geef jouw sfeer weer
  • Creëer jouw verhaal
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Haarscherpe kwaliteit

De werkmethode bij het creëren van bedrijfsfilms

Het maken van een bedrijfsfilm is een gestructureerd proces dat expertise en precisie vereist om een impactvolle en informatieve visuele communicatie te bieden. Bij AS-IS Virtual Tour volgen we een grondige werkwijze om hoogwaardige bedrijfsfilms te produceren. 

De-Werkwijze-bij-een-Bedrijfsfilm

Wat is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is een professioneel geproduceerde video die is gemaakt om een bedrijf, product, dienst of merk te presenteren aan de doelgroep. Deze films kunnen variëren in lengte, stijl en inhoud, afhankelijk van het doel en de boodschap die je wilt overbrengen. Een bedrijfsfilm kan informatief zijn, zoals een uitlegvideo over een product, of emotioneel, zoals een verhaal over de geschiedenis en waarden van een bedrijf. 

Hier bieden we een diepgaand overzicht van onze werkmethode:

Stap 1: Consultatie en doelstellingen

Tijdens het consult met onze klant verkennen we doelen, publiek en boodschap voor de bedrijfsfilm. Deze inzichten vormen de basis voor ons productieplan.

Stap 2: Creatief concept en scenario

Na het vaststellen van de doelstellingen gaan we aan de slag met het ontwikkelen van het creatieve concept en het scenario voor de bedrijfsfilm. Dit omvat het bedenken van een unieke benadering om je verhaal te vertellen en het creëren van een script dat de boodschap op een boeiende manier overbrengt. We streven ernaar om het verhaal van je bedrijf op een inspirerende en memorabele manier te presenteren.

Stap 3: Pre-productie en planning

In de pre-productiefase stellen we alle benodigde middelen en planningen op. Dit omvat het selecteren van de juiste locaties, cast en crew, evenals het plannen van opnamedagen en logistiek. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat we de productie efficiënt kunnen uitvoeren.

Stap 4: Opname en productie

Nu begint de daadwerkelijke opname van de bedrijfsfilm. Ons ervaren team maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en technologie om hoogwaardige beelden vast te leggen. We streven naar visuele perfectie en zorgen ervoor dat elk detail wordt vastgelegd volgens de vooraf bepaalde visie.

Stap 5: Postproductie en bewerking

Na de opnames gaan we over naar de postproductiefase, waarin we de verzamelde beelden bewerken en optimaliseren. We passen kleurcorrectie toe, verbeteren de belichting en zorgen ervoor dat de beelden naadloos samenvloeien. De bedrijfsfilm wordt zo geëdit dat het verhaal vloeiend en aantrekkelijk wordt verteld.

Stap 6: Integratie in Google Street View

Vervolgens worden de beelden geïntegreerd in Google Street View. Dit biedt de mogelijkheid om je locatie virtueel te presenteren, waardoor potentiële klanten een meeslepende ervaring krijgen en worden aangemoedigd om te verkennen en te betrekken met het merk.

Stap 7: Grafische elementen en animatie

Indien nodig voegen we grafische elementen en animaties toe om complexe concepten of gegevens visueel begrijpelijk te maken. Deze visuele hulpmiddelen dragen bij aan de duidelijkheid van de boodschap en maken de bedrijfsfilm nog aantrekkelijker.

Stap 8: Kwaliteitscontrole en testen

Voorafgaand aan de oplevering van de bedrijfsfilm voeren we uitgebreide kwaliteitscontroles en tests uit. We controleren de beeld- en geluidskwaliteit, de consistentie met het creatieve concept en de algemene gebruikerservaring. Eventuele aanpassingen worden gemaakt om ervoor te zorgen dat de film aan de hoogste normen voldoet.

Stap 9: Implementatie en distributie

Zodra de bedrijfsfilm is voltooid en goedgekeurd, helpen we je bij de implementatie en distributie ervan. We kunnen de film op je website plaatsen, delen via sociale media en optimaliseren voor zoekmachines. Hierdoor bereik je een breder publiek en maximaliseer je de impact van de film.

Stap 10: Promotie en ondersteuning

Het creëren van een bedrijfsfilm is slechts de eerste stap. We bieden ook ondersteuning bij de promotie ervan. Dit omvat het delen van de film op relevante platforms, het creëren van teasers en trailers, en het helpen bij marketingstrategieën om de film onder de aandacht te brengen van je doelgroep.

Stap 11: Evaluatie en feedback

Na de lancering van de bedrijfsfilm verzamelen we feedback en evalueren we de impact ervan. Indien nodig kunnen we aanpassingen maken om de film te optimaliseren en de gewenste resultaten te bereiken.

De werkwijze bij een bedrijfsfilm: AS-IS is je partner

Bij AS-IS Virtual Tour zijn we toegewijd aan het leveren van bedrijfsfilms die je verhaal op een overtuigende manier vertellen. Onze uitgebreide werkwijze garandeert een impactvolle visuele communicatie die je bedrijf onderscheidt. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen met een op maat gemaakte bedrijfsfilm die de kracht van visuele storytelling omarmt en je bedrijf laat bloeien.

De-Werkwijze-bij-een-Bedrijfsfilm

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.