Indrukwekkend van bovenaf

Drone fotograaf
Limburg

Ons werk in Limburg

Een greep uit onze recente drone projecten

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Meesters in drone fotografie in Limburg

Ontdek de schoonheid van Limburg met adembenemende luchtfoto’s

Limburg, een provincie doordrenkt met geschiedenis en natuurlijke pracht, biedt een betoverende achtergrond voor bedrijven die willen uitblinken in visuele expressie. AS-IS Virtual Tour tilt jouw Limburgse onderneming naar nieuwe hoogten met professionele drone fotografie, waarbij we de unieke kenmerken van jouw bedrijf vastleggen vanuit verrassende invalshoeken. Zoek jij een drone fotograaf Limburg? AS-IS Virtual Tour is jouw partner!

drone-fotograaf-Limburg

De voordelen van drone fotografie in Limburg

Drone fotografie opent een wereld van mogelijkheden om jouw bedrijf in Limburg te promoten:

  • Unieke visuele verhalen: Leg de ziel van jouw onderneming vast met verbluffende luchtfoto’s die de schoonheid van jouw locatie en de unieke elementen ervan belichten.
  • Inspirerende perspectieven: Vergeet de traditionele beelden en bied een frisse kijk op jouw bedrijf.
  • Versterking van online aanwezigheid: Profiteer van de kracht van drone beelden om jouw digitale aanwezigheid en interactie met klanten te vergroten.
  • Onderscheidend vermogen: Spring eruit in Limburg met professionele luchtfoto’s die de aandacht trekken en jouw verhaal vertellen

Ons aanbod aan drone fotografie diensten in Limburg

AS-IS Virtual Tour biedt een uitgebreide reeks drone fotografie diensten, aangepast aan jouw Limburgse behoeften:

Luchtfoto's

AS-IS Virtual Tour legt de unieke uitstraling van jouw bedrijf vast met hoogwaardige luchtfoto's. Onze drones vliegen hoog om jouw locatie in volle glorie vast te leggen, ideaal voor marketing en visuele presentaties. Deze beelden trekken de aandacht en geven een nieuwe dimensie aan jouw bedrijfspromotie.

Aanpassing

Elke dronefoto wordt nauwkeurig aangepast aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. We luisteren naar jouw visie en transformeren deze in visuele kunstwerken die jouw bedrijf perfect weerspiegelen. Ons maatwerk zorgt ervoor dat elke foto naadloos aansluit bij jouw bedrijfsboodschap.

Montage en bewerking

Ons team van professionele editors zet ruwe beelden om in verbluffende, gepolijste foto's. We gebruiken geavanceerde technieken voor kleurcorrectie, scherpte en compositie om de beste aspecten van jouw locatie te benadrukken. Onze montage garandeert dat elke foto er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Veiligheid en conformiteit

Veiligheid en wettelijke conformiteit staan voorop bij AS-IS Virtual Tour. We zorgen ervoor dat alle dronevluchten voldoen aan de lokale wetgeving en veiligheidsnormen. Ons team is getraind en ervaren in het veilig bedienen van drones, zodat we risicovrije en verantwoorde luchtfotografie kunnen garanderen.

Drone-Fotograaf-Limburg (2)

Drone fotograaf Limburg: Waarom kiezen voor AS-IS Virtual Tour?

  • Gepassioneerde experts: Onze drone fotografen zijn gepassioneerde vakmensen met een diepgaande toewijding aan visuele storytelling.
  • Geavanceerde technologie: We maken gebruik van geavanceerde drones om scherpe en verbluffende beelden te creëren.
  • Maatwerk: We begrijpen dat elk project uniek is en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke vereisten.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Begin jouw drone fotografie avontuur in Limburg

Ben je klaar om jouw Limburgse onderneming visueel te versterken? Neem vandaag nog contact op met AS-IS Virtual Tour. Samen zullen we werken aan een project dat niet alleen jouw bedrijf in de schijnwerpers plaatst, maar ook jouw merk versterkt en jouw verhaal vertelt. Laat ons jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen met professionele drone fotografie.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers