Vertel jouw verhaal

Bedrijfsfilm mogelijkheden

  • Breng jouw verhaal perfect in beeld
  • Geef jouw sfeer weer
  • Creëer jouw verhaal
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Haarscherpe kwaliteit

Bedrijfsfilm laten maken: Het eindresultaat

Een greep uit onze recente bedrijfsvideo's

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Onze bedrijfsfilm mogelijkheden

Ontdek de dynamiek van onze professionele bedrijfsfilms die de manier waarop mensen jouw bedrijf ervaren, radicaal transformeren. Met AS-IS Virtual Tour breng je jouw online presentatie naar een hoger niveau door middel van boeiende bedrijfsfilms die jouw verhaal vertellen en naadloos aansluiten bij jouw merkidentiteit.

Wij bieden gepersonaliseerde bedrijfsfilmoplossingen die perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van bedrijfsfilms voor jouw bedrijf, en als je een specifiek idee hebt, staan we klaar om dat samen met jou te realiseren.

Maatwerk bedrijfsfilms

Bij AS-IS Virtual Tour begrijpen we dat elke onderneming uniek is, net als de verhalen die ze willen vertellen. Onze bedrijfsfilm diensten zijn daarom volledig op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een indrukwekkende film nodig hebt om je bedrijf, producten of diensten te presenteren, wij creëren een visuele oplossing die jouw merkidentiteit versterkt en je bedrijfsdoelen ondersteunt.

Cinematografische kwaliteit

Onze bedrijfsfilms kenmerken zich door cinematografische kwaliteit die past bij jouw bedrijfsimago. Met de nieuwste technologieën en technieken zorgen we ervoor dat elke film een krachtige visuele ervaring biedt die kijkers boeit en bindt, ongeacht het apparaat waarop ze worden bekeken.

SEO-geoptimaliseerde content

Een effectieve bedrijfsfilm is meer dan alleen mooie beelden; het is ook een middel om je online vindbaarheid te vergroten. Onze films zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je bedrijf beter vindbaar is op platforms zoals YouTube en Google, wat resulteert in meer verkeer en potentieel meer leads en verkopen.

Geïntegreerde marketingstrategie

We begrijpen dat een bedrijfsfilm een integraal onderdeel is van je totale marketingstrategie. Wij werken nauw samen met jouw marketingteam om ervoor te zorgen dat de film naadloos aansluit bij andere marketinginspanningen, van social media campagnes tot e-mailmarketing en meer.

Voortdurende ondersteuning en updates

De digitale wereld is altijd in beweging, en hetzelfde geldt voor de manier waarop content wordt geconsumeerd. AS-IS Virtual Tour biedt voortdurende ondersteuning en updates voor jouw bedrijfsfilms, zodat ze relevant blijven en hun impact behouden in een veranderende markt.

Training en advies

Om te zorgen dat je het maximale uit je investering in bedrijfsfilms haalt, bieden wij training en advies aan. We helpen je te begrijpen hoe je bedrijfsfilms effectief kunt inzetten in verschillende media en hoe je de resultaten kunt meten en analyseren.

Alle bedrijfsfilm mogelijkeden op een rijtje

● Maatwerk bedrijfsilms

● Cinematografische kwaliteit

● SEO-geoptimaliseerde content

● Geïntegreerde marketingstrategie

● Voortdurende ondersteuning en updates

● Training en advies

De voordelen van samenwerken met AS-IS Virtual Tour samengevat

2-in-1: Virtual tour + Street View

Bij ons ontvang je in tegenstelling tot andere aanbieders altijd zowél Google Street View beelden voor in je Google omgeving, als een virtual tour voor in je website. Twee voor de prijs van een dus!

360° bedrijfspresentatie

Met onze unieke 360° fotografiedienst presenteren we jouw bedrijf eerlijk en realistisch op je website, Google en Google Maps, waardoor je authenticiteit uitstraalt, vertrouwen opbouwt, en meer bezoekers aantrekt. Ontsluit het volledige potentieel van jouw online aanwezigheid.

Verhoogde zichtbaarheid

Ontvang vele duizenden views per maand, in totaal hebben we ruim tientallen duizenden (360°) beelden in Google geplaatst voor klanten, welke hen maandelijks ieder vele duizenden weergaven opleveren! In google wordt je ook 10x meer bekeken met de views

Geoptimaliseerde bedrijfspagina

Laat ons jouw Google Bedrijfspagina optimaliseren voor een toename in jouw paginaweergaven en acties zoals websiteclicks, telefoontjes en routeverzoeken. Deze statistieken kan je zelf inzien in jouw dashboard!

Betere (local) search resultaten

Domineer de (lokale) zoekresultaten met een online aanwezigheid die sterker is dan ooit dankzij jouw nieuwe hoogwaardige beeldmaterialen. Hiermee bereik je zowel nieuwe mensen in de Google zoekresultaten als in Google maps.

Aantrekkelijk geprijsd

Je hebt al een virtuele tour, Street View tour en Bedrijfspagina vanaf slechts €150,-! Neem een kijkje in onze prijslijst en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak bij jou op locatie!

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers