Indrukwekkend van bovenaf

Drone video laten maken Breda

Drone video laten maken Breda: Het eindresultaat​

Een greep uit onze recente drone video's

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw dynamische drone videograaf in Breda

Laat jouw bedrijf schitteren met drone videografie

Breda, een stad vol innovatie en creativiteit, is de perfecte plek voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke manier om zich te onderscheiden. Met AS-IS Virtual Tour’s drone videografie diensten, kun je jouw bedrijf in Breda op een dynamische en indrukwekkende manier presenteren. Drone video laten maken Breda? AS-IS Virtual Tour is jouw partner!

Drone-video-laten-maken-Breda

Unieke perspectieven met drone videografie

Drone videografie biedt een ongeëvenaarde mogelijkheid om jouw bedrijf te laten schitteren vanuit de lucht. Hier zijn enkele voordelen van onze drone videografie diensten in Breda:

  • Adembenemende luchtopnamen: Onze drones leggen spectaculaire beelden vast van jouw bedrijf en omgeving, die de aandacht van jouw publiek zeker zullen trekken.
  • Uitgebreide beeldvorming: Met drones kunnen we het grotere plaatje tonen, waardoor jouw bedrijf in een breder kader wordt geplaatst.
  • Dynamische presentatie: Onze drone video’s zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook dynamisch en boeiend, waardoor ze perfect zijn voor moderne marketing.
  • Creatieve verhaalvertelling: Gebruik drone beelden om jouw verhaal op een creatieve en impactvolle manier te vertellen.
  • Verbeterde online zichtbaarheid: Onze drone video’s kunnen jouw online aanwezigheid en merkbewustzijn aanzienlijk versterken.

Drone video laten maken Breda: Onze diensten

Bij AS-IS Virtual Tour bieden we uitgebreide drone videografie diensten in Breda om jouw bedrijf vanuit een nieuw perspectief te presenteren. Hier zijn enkele van de diensten die we aanbieden:

Drone fotografie

AS-IS Virtual Tour specialiseert zich in het creëren van spectaculaire dronefoto's die jouw bedrijf en locatie vanuit een uniek perspectief laten zien. Deze luchtfoto's bieden een indrukwekkend overzicht en zijn perfect voor marketingdoeleinden, waardoor jouw bedrijf zich onderscheidt in elke visuele campagne.

Drone video's

Onze dronevideografen vangen dynamische, vloeiende luchtopnamen die jouw bedrijf in actie laten zien. Deze video's bieden een meeslepende ervaring voor kijkers en helpen bij het vertellen van het verhaal van jouw merk. Ze zijn ideaal om een krachtige visuele indruk te maken.

Aanpassing

Wij passen elke dronevideo en -foto aan om te voldoen aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. Door nauwkeurig af te stemmen op jouw behoeften, zorgen we ervoor dat de beelden jouw unieke bedrijfsboodschap effectief overbrengen, waardoor ze een onmisbaar onderdeel van jouw marketingstrategie worden.

Montage en bewerking

Ons team van professionals zorgt voor de montage en bewerking van jouw drone beelden, waarbij we zorgen voor maximale visuele impact. Wij brengen jouw beelden tot leven met deskundige kleurcorrecties, geluidsbewerking en dynamische montage, waardoor jouw visuele content echt opvalt.

Veiligheid en conformiteit

Bij AS-IS Virtual Tour staat veiligheid voorop bij elke dronevlucht. We volgen strikt alle veiligheidsnormen en wettelijke voorschriften voor het gebruik van drones. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring voor onze klanten, met de garantie dat alle luchtopnamen verantwoord en legaal worden uitgevoerd.

Waarom kiezen voor AS-IS Virtual Tour?

Er zijn verschillende redenen waarom je AS-IS Virtual Tour zou moeten kiezen als jouw drone videograaf in Breda:

  • Ervaring: Ons team van professionele drone videografen heeft uitgebreide ervaring in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen.
  • Geavanceerde technologie: We maken gebruik van geavanceerde drones en camera’s om de beste resultaten te garanderen.
  • Creativiteit: We combineren technische kennis met creatieve visie om unieke en impactvolle beelden te creëren.
  • Maatwerk: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan jouw specifieke doelen en behoeften voldoen.
  • Klantgericht: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We werken nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat we aan jouw verwachtingen voldoen.

Onze dronevideokunst

Een drone video laten maken gaat echter verder dan alleen het vastleggen van visueel aantrekkelijke beelden. Het vertelt een verhaal, een verhaal dat op een geheel nieuwe en fascinerende manier wordt overgebracht. Bij AS-IS Virtual Tour zijn we toegewijd aan het verleggen van de grenzen van creativiteit en verbeelding door middel van onze dronevideodiensten. We nemen je mee op een reis door de lucht, waar we samen videomateriaal creëren dat niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook een krachtige boodschap overbrengt. De impact gaat verder dan alleen de visuele pracht en brengt een emotionele diepgang die jou en je doelgroep zal verrassen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Kies AS-IS Virtual Tour voor drone videografie in Breda

Onze ervaring en technologische expertise maken ons de ideale partner voor jouw drone videografie behoeften in Breda. Neem vandaag nog contact op met AS-IS Virtual Tour en breng jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes met professionele drone video’s.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers