Een online kijkje in jouw bedrijf

Wat is een virtuele tour

  • Breng jouw locatie perfect in beeld
  • Laat jouw doelgroep bij je binnenkijken
  • Laat videoboodschappen zien in de tour
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Werkt perfect op desktop en mobiel

Probeer per branche onze interactieve virtuele tourvoorbeelden zelf!

Wat is een virtuele tour en waarom is het goed voor je bedrijf?

In de snel evoluerende wereld van vandaag is de manier waarop we informatie delen en consumeren aanzienlijk veranderd. Of het nu gaat om reizen, onderwijs, vastgoed of zakendoen, er is een groeiende behoefte aan innovatieve manieren om ruimtes en ervaringen online te presenteren. Een van de krachtigste tools die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen, is de virtuele tour. Maar wat is een virtuele tour eigenlijk en waarom is het goed voor je bedrijf? Laten we dieper ingaan op dit boeiende onderwerp.

Wat-is-een-Virtuele-Tour

Wat is een virtuele tour?

Een virtuele tour is een interactieve en meeslepende presentatie van een fysieke locatie die online kan worden bekeken. Het stelt mensen in staat om vanaf hun computer, tablet of smartphone door een ruimte te navigeren alsof ze er fysiek aanwezig zijn. Deze tours worden vaak gecreëerd door het vastleggen van beelden en video’s van de locatie vanuit verschillende hoeken en deze vervolgens te combineren in een naadloze ervaring.

Er zijn verschillende soorten virtuele tours, waaronder:

  • 360-graden beelden: Dit zijn interactieve afbeeldingen waarin je kunt rondkijken en inzoomen om details te bekijken. Ze worden vaak gebruikt voor vastgoedvertoningen, hotels en toeristische attracties.
  • Video Tours: Hierbij wordt een video-opname gemaakt van een locatie terwijl iemand erdoorheen loopt. Dit is handig voor het presenteren van winkels, musea en andere ruimtes.
  • Interactieve plattegrondtours: Deze tours bevatten een plattegrond van de locatie met interactieve hotspots die je kunt selecteren om meer informatie te krijgen over specifieke gebieden.
  • Augmented Reality (AR) Tours: Met AR-technologie kunnen virtuele elementen aan de echte wereld worden toegevoegd, wat een geavanceerdere en boeiendere ervaring biedt.

De voordelen van AS-IS Virtual Tour samengevat:

2-in-1: Virtual Tour + Street View

Bij ons ontvang je in tegenstelling tot andere aanbieders altijd zowél Google Street View beelden voor in je Google omgeving, als een Virtual Tour voor in je website. Twee voor de prijs van een dus!

Optimaal resultaat

Dankzij onze 2-in-1 oplevering voorzie je zowél de bezoekers van je website als mensen op Google en Google Maps van hoogwaardige 360° beelden van jouw bedrijf! Zo creëer je immens bereik en geweldige resultaten.

Verhoogde zichtbaarheid

Ontvang vele duizenden views per maand, in totaal hebben we ruim tientallen duizenden (360°) beelden in Google geplaatst voor klanten, welke hen maandelijks ieder vele duizenden weergaven opleveren!

Geoptimaliseerde bedrijfspagina

Laat ons jouw Google Bedrijfspagina optimaliseren voor een toename in jouw paginaweergaven en acties zoals websiteclicks, telefoontjes en routeverzoeken. Deze statistieken kan je zelf inzien in jouw dashboard!

Betere (local) search resultaten

Domineer de (lokale) zoekresultaten met een online aanwezigheid die sterker is dan ooit dankzij jouw nieuwe hoogwaardige beeldmaterialen. Hiermee bereik je zowel nieuwe mensen in de Google zoekresultaten als in Google maps.

Aantrekkelijk geprijsd

Je hebt al een virtuele tour, Street View tour en bedrijfspagina vanaf slechts €250,-! Neem een kijkje in onze prijslijst en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak bij jou op locatie!

Hoge resolutie

AS-IS Virtual Tour maakt gebruik van geavanceerde technologie om virtuele tours van uitmuntende beeldkwaliteit te realiseren. Zelf wanneer je inzoomt in de tour is het beeld nog scherp, waardoor de bezoeker een geweldige indruk ervaart. Bekijk hieronder het verschil tussen lage resolutie en de scherpe resolutie van onze tours.

Kwaliteit - VoorKwaliteit - Na

Voor kleine en grote bedrijven

Virtual tours zijn van onschatbare waarde voor bedrijven van elke omvang. Ze bieden kleine bedrijven de kans om online zichtbaarheid te vergroten, terwijl middelgrote bedrijven profiteren van een boeiende presentatie van hun faciliteiten. Voor grote ondernemingen vormen virtual tours een krachtig instrument voor het visualiseren van complexe infrastructuren, wat bijdraagt aan transparantie en vertrouwen.

Map KleinMap Groot

360° luchtfoto in jouw virtual tour

In tegenstelling tot veel andere Virtual Tour aanbieders bieden wij ook de mogelijkheid om een of meerdere luchtfoto’s toe te voegen in jouw virtual tour. Met deze luchtfoto kunnen bezoekers jouw locatie in 360° vanuit de lucht zien, wat zorgt voor een spectaculaire eerste impressie. Vervolgens kan de bezoeker afzakken naar de vloer om jouw locatie van dichtbij te zien.

Street view fotograaf luchtfotoStreet view fotograaf binnenfoto

AS-IS Virtual Tour: je partner in virtuele tours

AS-IS Virtual Tour begrijpt de kracht van virtuele tours en is gespecialiseerd in het creëren van boeiende en meeslepende ervaringen voor je bedrijf. Ons ervaren team beschikt over de expertise en de nieuwste technologie om hoogwaardige virtuele tours te produceren die je bedrijf naar nieuwe hoogtes tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe AS-IS Virtual Tour je bedrijf kan ondersteunen met innovatieve virtuele tours. Het is tijd om de toekomst van online presentatie te omarmen en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen met virtuele tours.

Wat-is-een-Virtuele-Tour

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.