Indrukwekkend van bovenaf

Drone fotografie

  • Jouw locatie van bovenaf in beeld
  • Een unieke point of view
  • Ruim ervaren drone fotograaf
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Prachtig op desktop en mobiel

Ons werk

Een greep uit onze recente drone projecten

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour als jouw drone fotograaf

Bij AS-IS Virtual Tour omarmen we de kracht en veelzijdigheid van drone fotografie als een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Met de opkomst van geavanceerde technologieën zijn drones een revolutie teweeggebracht in de wereld van fotografie en visuele presentatie. Onze toewijding aan innovatie en het leveren van hoogwaardige diensten heeft ons als drone fotograaf gepositioneerd als pioniers in ons vakgebied.

Drone fotografie opent een geheel nieuwe dimensie voor het vastleggen van beelden. De mogelijkheid om vanuit vogelperspectief te fotograferen biedt adembenemende mogelijkheden om een wereld van verbluffende composities te ontdekken. 

Als ervaren drone fotograaf gebruikt AS-IS Virtual Tour de nieuwste technologieën en geavanceerde drones om unieke beelden te creëren die niet alleen verbazen maar ook een ongeëvenaarde kwaliteit leveren.

Waarom kiezen voor AS-IS Virtual Tour als jouw drone fotograaf?

Ten eerste streven we altijd naar perfectie en precisie. We geloven in het vastleggen van de essentie van een locatie, of het nu gaat om vastgoed, evenementen, landschappen of bedrijven. Met onze drones en deskundige bediening zijn we in staat om beelden te produceren die de verwachtingen overtreffen en een onuitwisbare indruk achterlaten.

Het inzetten van een drone fotograaf biedt ongekende flexibiliteit en veelzijdigheid. Het fotograferen met een drone stelt ons in staat om unieke hoeken en perspectieven vast te leggen die voorheen onbereikbaar waren. 

Voor vastgoedfotografie betekent dit de mogelijkheid om eigendommen vanuit verschillende hoeken te benaderen en hun volledige omvang en omgeving te tonen. 

Voor evenementen betekent dit het vastleggen van het volledige spectrum van de gebeurtenis, waardoor een meeslepend overzicht ontstaat voor de kijker.

Unieke perspectieven

Een dronefotograaf biedt unieke, luchtperspectieven die onbereikbaar zijn voor traditionele fotografie. Deze unieke beelden verhogen de visuele aantrekkelijkheid van jouw marketingmateriaal.

Uitgebreide gebiedsdekking

Drones kunnen grote gebieden vastleggen, ideaal voor vastgoed, evenementen of grote bedrijfsruimtes. Dit biedt een vollediger en indrukwekkender beeld van jouw locatie of evenement.

Verbeterde marketing

Dronebeelden zijn indrukwekkend in marketingcampagnes. Ze trekken de aandacht en zorgen voor een memorabele indruk bij jouw doelgroep.

Kostenbesparing

Dronefotografie is vaak kosteneffectiever dan traditionele luchtfotografie en biedt een hogere ROI voor jouw marketinginspanningen.

Wat doet een drone fotograaf?

Als drone fotograaf beperken wij ons niet alleen tot het vastleggen van afbeeldingen. We geloven in het overbrengen van een verhaal door middel van onze beelden. Elk foto vertelt een uniek verhaal en roept emotie op. Of het nu gaat om de serene schoonheid van een natuurlijk landschap, de majesteit van een stedelijke omgeving, of het vastleggen van de levendige sfeer van een evenement, we streven ernaar om niet alleen een beeld vast te leggen, maar ook de sfeer en emotie van het moment. Ook is het mogelijk om drone video’s te laten maken.

De kwaliteit van onze drone fotografie wordt ondersteund door een diepgaand begrip van de behoeften van onze klanten. Als ervaren drone fotograaf zijn we toegewijd aan het begrijpen van de specifieke vereisten van elk project en het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan die behoeften. 

Onze expertise stelt ons in staat om onderscheidende beelden vast te leggen die perfect aansluiten bij de visie en doelstellingen van onze klanten.

Kortom, bij AS-IS Virtual Tour vormt drone fotografie een essentieel onderdeel van ons aanbod, dat niet alleen verder gaat dan de verwachtingen van onze klanten, maar ook een nieuwe horizon opent voor visuele verbeelding en storytelling. Met onze passie voor innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid streven we ernaar om de wereld van drone fotografie te definiëren en elke opname een uniek verhaal te laten vertellen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Laten we samenwerken

Bij AS-IS Virtual Tour geloven we in samenwerking. Voor ons zijn onze klanten geen passieve toeschouwers, maar partners in het creatieve proces. We streven naar open communicatie, het delen van ideeën en inzichten, en werken gezamenlijk naar een gemeenschappelijk doel: het creëren van drone foto’s die niet alleen visueel adembenemend zijn, maar ook een diepe emotionele connectie tot stand brengen. Samen duiken we in de wereld van de luchtfotografie, waar de horizon niet langer een grens is, maar het beginpunt van verbeelding en creatie.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers