Indrukwekkend van bovenaf

Drone video laten maken

  • Jouw locatie van bovenaf in beeld
  • Een unieke point of view
  • Geef een duidelijk locatie overzicht
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Prachtig op desktop en mobiel

Drone video laten maken: Het eindresultaat​

Een greep uit onze recente drone video's

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

Drone video laten maken door AS-IS Virtual Tour

Drone videografie opent de deur naar een wereld van verbluffende mogelijkheden, waar jouw bedrijf, evenement of project vanuit een geheel nieuw perspectief wordt belicht. Vanuit de lucht genomen beelden zorgen voor een adembenemende ervaring en weerspiegelen een totaal nieuwe benadering van hoe je de wereld om je heen kunt ervaren.

Jouw visie tot leven gebracht

Het vervaardigen van dronevideografie brengt een ongekende pracht en impact met zich mee, die voorheen niet binnen handbereik leken te liggen. Elk detail, elke omgeving, en elk aspect van je bedrijf of project kan worden vastgelegd op een manier die voorheen ondenkbaar was. Bij AS-IS Virtual Tour zetten we ons in om deze droom werkelijkheid te maken door gebruik te maken van professionele drones en geavanceerde technologie, en jouw visie tot leven te brengen op een manier die alleen maar verbluffend genoemd kan worden.

Onze diensten als drone videograaf 

Bij AS-IS Virtual Tour bieden we uitgebreide drone videografie diensten om jouw bedrijf vanuit een nieuw perspectief te presenteren. Hier zijn enkele van de diensten die we aanbieden.

Drone fotografie

AS-IS Virtual Tour specialiseert zich in het creëren van spectaculaire dronefoto's die jouw bedrijf en locatie vanuit een uniek perspectief laten zien.

Drone video's

Onze dronevideografen vangen dynamische, vloeiende luchtopnamen die jouw bedrijf in actie laten zien.

Aanpassing

Wij passen elke dronevideo en -foto aan om te voldoen aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit.

Montage en bewerking

Ons team van professionals zorgt voor de montage en bewerking van jouw drone beelden, waarbij we zorgen voor maximale visuele impact.

Veiligheid en conformiteit

Bij AS-IS Virtual Tour staat veiligheid voorop bij elke dronevlucht. We volgen strikt alle veiligheidsnormen en wettelijke voorschriften voor het gebruik van drones.

Luchtopnamen met drones

Luchtopnamen met drones tillen je video’s naar een hoger niveau. Het vermogen om moeiteloos over landschappen te vliegen, dynamische shots te maken en vloeiende bewegingen vast te leggen, biedt een ongeëvenaarde cinematografische ervaring. Deze beelden laten een blijvende indruk achter op je publiek en brengen een gevoel van epische schaal en drama met zich mee dat je boodschap versterkt en onvergetelijk maakt.

Onze dronevideokunst

Een drone video laten maken gaat echter verder dan alleen het vastleggen van visueel aantrekkelijke beelden. Het vertelt een verhaal, een verhaal dat op een geheel nieuwe en fascinerende manier wordt overgebracht. Bij AS-IS Virtual Tour zijn we toegewijd aan het verleggen van de grenzen van creativiteit en verbeelding door middel van onze dronevideodiensten. We nemen je mee op een reis door de lucht, waar we samen videomateriaal creëren dat niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook een krachtige boodschap overbrengt. De impact gaat verder dan alleen de visuele pracht en brengt een emotionele diepgang die jou en je doelgroep zal verrassen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Laten we samenwerken

Bij AS-IS Virtual Tour geloven we in samenwerking. Voor ons zijn onze klanten geen passieve toeschouwers, maar partners in het creatieve proces. We streven naar open communicatie, het delen van ideeën en inzichten, en werken gezamenlijk naar een gemeenschappelijk doel: het creëren van dronevideo’s die niet alleen visueel adembenemend zijn, maar ook een diepe emotionele connectie tot stand brengen. Samen duiken we in de wereld van de luchtfotografie, waar de horizon niet langer een grens is, maar het beginpunt van verbeelding en creatie.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers