Indrukwekkend van bovenaf

De werkwijze bij drone videografie

  • Jouw locatie van bovenaf in beeld
  • Een unieke point of view
  • Geef een duidelijk locatie overzicht
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Prachtig op desktop en mobiel

De werkwijze bij drone videografie: Onze stappen voor succes

Bij AS-IS Virtual Tour begrijpen we dat elke locatie uniek is en dat jouw behoeften kunnen variëren. Onze werkwijze bij drone videografie is echter gestructureerd en efficiënt, om ervoor te zorgen dat we hoogwaardige luchtopnames en video’s creëren die de online zichtbaarheid en betrouwbaarheid van je bedrijf vergroten.

Onze werkwijze bij drone videografie

Bij AS-IS Virtual Tour begint elke drone videografie-opdracht met een duidelijk doel voor ogen: jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen met verbluffende luchtopnames en video’s. We nemen je graag mee door ons proces, waarbij we de kracht van drone videografie benutten om unieke perspectieven vast te leggen en jouw merk te versterken.

Hier bieden we een diepgaand overzicht van onze werkmethode:

Stap 1: Concept en doelstellingen

Het begint met jouw visie. Voor de drone de lucht in gaat, bespreken we jouw doelstellingen en het gewenste verhaal. Of het nu vastgoed, evenementen, of bestemmingen betreft, we zorgen voor duidelijke doelstellingen.

Stap 2: Locatieverkenning en voorbereiding

Vóór de dronevlucht voeren we grondige locatieverkenning uit, analyseren de omgeving en waarborgen veiligheid. We controleren de apparatuur om ervoor te zorgen dat alles optimaal functioneert zonder wettelijke beperkingen op de locatie.

Stap 3: Vliegplanning en toestemmingen

Vliegplanning is cruciaal. We stellen een gedetailleerd vluchtschema op, verkrijgen vereiste vergunningen bij gecontroleerd luchtruim en zorgen dat jouw project volgens plan verloopt, met jouw prioriteit als onze focus.

Stap 4: Drone operatie

Onze ervaren drone operator zorgt voor een soepele lancering en precieze bediening van de drone. Tijdens de vlucht houden we rekening met factoren zoals weer en lichtomstandigheden voor hoogwaardige beelden. Jouw bedrijf verdient de beste kwaliteit.

Stap 5: Beeldvastlegging

Dit is het hart van ons proces. Onze drone heeft hoogwaardige camera's voor hoge-resolutiebeelden. We manoeuvreren de drone voor de gewenste hoeken en shots, of het nu foto's of video's zijn, om jouw visie tot leven te brengen.

Stap 6: Integratie in Google Street View

Na de vlucht starten we met beeldbewerking en postproductie. We selecteren zorgvuldig de beste beelden en video-opnames en voeren professionele bewerking uit, inclusief kleurcorrectie, beeldstabilisatie en speciale effecten, voor verbluffende resultaten.

Stap 7: Kwaliteitscontrole en oplevering

Voordat we de eindresultaten aan jouw leveren, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. We controleren de beelden op eventuele onvolkomenheden en zorgen ervoor dat alles voldoet aan onze strenge normen voor kwaliteit. Zodra we tevreden zijn met de resultaten, leveren we de 360-graden foto's aan jouw op.

Stap 8: Ondersteuning en advies

Onze betrokkenheid eindigt niet bij de levering van de foto's. We bieden voortdurende ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit jouw 360-graden foto's haalt. We kunnen jouw helpen bij het integreren van de foto's op jouw website, het optimaliseren van jouw online aanwezigheid en het benutten van de voordelen van Street View fotografie.

AS-IS Virtual Tour: Je partner in drone videografie

Kies AS-IS Virtual Tour voor jouw drone videografiebehoeften en ontdek hoe we jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes kunnen brengen met verbluffende visuele content. Het is tijd om je onderneming te laten stralen met de kracht van drone videografie. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan!

de-werkwijze-bij-drone-videografie

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers