Pak de aandacht in Google Maps

Street View mogelijkheden

  • Rank hoger en ontvang duizenden maandelijkse views
  • Verrijk je Google bedrijfsprofiel
  • Laat bezoekers op afstand door jouw bedrijf lopen
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Werkt perfect op desktop en mobiel

Onze Street View mogelijkheden

Ontdek de dynamiek van onze geavanceerde Street View-fotografie die de manier waarop mensen jouw bedrijf online ervaren transformeert. Met AS-IS Virtual Tour til je jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau door middel van interactieve 360-graden beelden die naadloos integreren met Google Street View.

Wij bieden gepersonaliseerde oplossingen die perfect aansluiten bij jouw unieke wensen. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van Street View voor jouw bedrijf en als je een specifiek idee hebt, staan we klaar om dat samen met jou te realiseren.

Laat bezoekers eenvoudig navigeren

Bied gebruikers een naadloze navigatie-ervaring met onze Street View-tours. Bezoekers kunnen eenvoudig door jouw ruimte bewegen, waardoor ze een realistisch gevoel van aanwezigheid krijgen.

Verbeter je vindbaarheid

Ontdek hoe onze Street View-service je bedrijf tot leven brengt en je vindbaarheid op Google Maps verbetert. Met gedetailleerde virtuele beelden vergroten we de kans dat potentiële klanten jouw bedrijf ontdekken en bezoeken, wat resulteert in meer online zichtbaarheid en groei voor jouw onderneming.

Verrijk je Google bedrijfsprofiel

Ontdek hoe we je Google bedrijfsprofiel verrijken. Met toevoeging van essentiële informatie en aantrekkelijke foto’s vergroten we je online aanwezigheid en vinden potentiële klanten je gemakkelijker.

Verhoog jouw Google ranking

Ontdek hoe Google bedrijven beloont die verschillende soorten media gebruiken door ze hoger te ranken en beter vindbaar te maken. Het delen van afbeeldingen, video’s en andere media vergroot niet alleen de betrokkenheid van je doelgroep, maar verbetert ook je online zichtbaarheid, resulterend in hogere posities in zoekresultaten. Zo ben je gemakkelijker te vinden voor potentiële klanten.

Inzicht in jouw statistieken

Volg hoe gebruikers met jouw Street View-tour omgaan door middel van geïntegreerde analytics, om inzichten te verkrijgen in hun gedrag. 

Street view fotograaf statistieken

Laat je bezoekers je van dichtbij zien

Bied gebruikers de mogelijkheid om in te zoomen voor een gedetailleerdere blik op specifieke kenmerken van jouw locatie.

Alle mogelijkeden op een rijtje

● Laat bezoekers eenvoudig navigeren

● Verbeter je vindbaarheid

● Verrijk je Google bedrijfsprofiel

● Verhoog je Google ranking

● Inzicht in jouw statistieken

● Bezoekers kunnen inzoomen

De voordelen van samenwerken met AS-IS Virtual Tour samengevat

2-in-1: Virtual tour + Street View

Bij ons ontvang je in tegenstelling tot andere aanbieders altijd zowél Google Street View beelden voor in je Google omgeving, als een virtual tour voor in je website. Twee voor de prijs van een dus!

360° bedrijfspresentatie

Met onze unieke 360° fotografiedienst presenteren we jouw bedrijf eerlijk en realistisch op je website, Google en Google Maps, waardoor je authenticiteit uitstraalt, vertrouwen opbouwt, en meer bezoekers aantrekt. Ontsluit het volledige potentieel van jouw online aanwezigheid.

Verhoogde zichtbaarheid

Ontvang vele duizenden views per maand, in totaal hebben we ruim tientallen duizenden (360°) beelden in Google geplaatst voor klanten, welke hen maandelijks ieder vele duizenden weergaven opleveren! In google wordt je ook 10x meer bekeken met de views

Geoptimaliseerde bedrijfspagina

Laat ons jouw Google Bedrijfspagina optimaliseren voor een toename in jouw paginaweergaven en acties zoals websiteclicks, telefoontjes en routeverzoeken. Deze statistieken kan je zelf inzien in jouw dashboard!

Betere (local) search resultaten

Domineer de (lokale) zoekresultaten met een online aanwezigheid die sterker is dan ooit dankzij jouw nieuwe hoogwaardige beeldmaterialen. Hiermee bereik je zowel nieuwe mensen in de Google zoekresultaten als in Google maps.

Aantrekkelijk geprijsd

Je hebt al een virtuele tour, Street View tour en Bedrijfspagina vanaf slechts €150,-! Neem een kijkje in onze prijslijst en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak bij jou op locatie!

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.