Een online kijkje op jouw bedrijfspand

Virtuele tour voor jouw bedrijfspand

 • Breng jouw bedrijfspand perfect in beeld
 • Laat klanten bij je binnenkijken
 • Laat videoboodschappen zien in de tour
 • Onderscheid je van je concurrenten
 • Werkt perfect op desktop en mobiel

Probeer onze interactieve virtuele tour zelf!

Optimaliseer je bedrijfspanden met AS-IS Virtual Tour

Het beheren en promoten van bedrijfspanden in de huidige vastgoedmarkt kan een uitdagende taak zijn. Het is van vitaal belang om op te vallen tussen de concurrentie en potentiële klanten of huurders aan te trekken. Een effectieve manier om dit te bereiken is door gebruik te maken van virtual tours, en AS-IS Virtual Tour werkt samen met organisaties zoals het Patronaat om deze expertise en tools naadloos te realiseren. Virtuele tour voor bedrijfspanden? AS-IS Virtual Tour is jouw partner!

De waarde van virtual tours voor bedrijfspanden

Virtual tours zijn een krachtige aanvulling op je vastgoed marketingstrategie en bieden tal van voordelen:

 • Realisme en immersie: Virtual tours bieden potentiële kopers of huurders de mogelijkheid om zich onder te dompelen in een realistische virtuele weergave van je bedrijfspand. Ze kunnen de ruimtes verkennen alsof ze fysiek aanwezig zijn, wat de besluitvorming vergemakkelijkt.
 • Gemak voor klanten: Klanten kunnen vanuit hun eigen comfortabele omgeving een virtuele tour maken. Dit betekent dat ze geen tijd hoeven te besteden aan fysieke bezichtigingen voordat ze een weloverwogen beslissing nemen.
 • Efficiëntie: Het gebruik van virtual tours vermindert de behoefte aan talloze fysieke rondleidingen, wat zowel jou als de tijd van potentiële klanten bespaart.
 • Onbeperkte toegang: Eenmaal gecreëerd, kan een virtual tour op elk moment door meerdere geïnteresseerden worden bekeken. Dit vergroot de mogelijkheid om je vastgoedaanbieding onder de aandacht te brengen.
 • Verhoogt de zichtbaarheid: Door virtual tours op te nemen in je marketingstrategie, vergroot je de zichtbaarheid van je bedrijfspand. Het trekt meer aandacht en interesse van potentiële kopers of huurders.

Virtuele tour voor bedrijfspanden: de voordelen

AS-IS Virtual Tour biedt een scala aan opties voor het optimaliseren en presenteren van je bedrijfspanden:

360-gradenvideo's

Onze 360-gradenvideo's bieden een volledige panoramische ervaring van jouw bedrijfsruimte, waardoor klanten het gevoel krijgen dat ze er echt zijn. Dit vergroot hun begrip van de fysieke indeling en sfeer van jouw bedrijf.

Interactieve elementen

We verrijken jouw virtual tour met interactieve elementen zoals pop-ups met informatie, geïntegreerde video's en plattegronden. Dit verhoogt de betrokkenheid en biedt bezoekers een diepgaande beleving van jouw bedrijfsruimte.

Meertalige opties

Onze meertalige virtual tours vergroten de toegankelijkheid van jouw bedrijf voor internationale klanten, waardoor je een wereldwijd publiek bereikt en jouw marktbereik aanzienlijk uitbreidt.

Online delen

De mogelijkheid om de virtual tour eenvoudig online te delen vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Deel de tour op sociale media, je website en andere platforms om een breder publiek te bereiken en de online aanwezigheid van jouw bedrijf te versterken.

Het belang van de juiste vastgoedpresentatie

Het gebruik van AS-IS Virtual Tour voor je bedrijfspanden biedt talloze voordelen:

 • Klantbetrokkenheid: Potentiële kopers of huurders worden actief betrokken en kunnen een diepgaand begrip krijgen van je pand.
 • Tijdsbesparing: Het bespaart tijd voor zowel jou als de geïnteresseerden door het verminderen van fysieke rondleidingen.
 • Concurrentievoordeel: Je onderscheidt je van concurrenten door innovatieve marketing methodes te gebruiken.
 • Bereik en zichtbaarheid: Je bereikt een breder publiek en vergroot de zichtbaarheid van je bedrijfspand.

Professionele presentatie

Je presenteert je pand op een professionele en aantrekkelijke manier, wat vertrouwen opwekt bij potentiële kopers of huurders.

In essentie is AS-IS Virtual Tour de ideale partner om je bedrijfspanden te optimaliseren en te presenteren. We bieden maatwerkoplossingen en geavanceerde technologie om je vastgoedaanbiedingen tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen je vastgoeddoelen te bereiken

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.