Wat kan je met een virtual tour?

Virtuele tour mogelijkheden

  • Breng jouw bedrijf eerlijk en realistisch op beeld
  • Laat jouw doelgroep bij je binnenkijken
  • Laat videoboodschappen zien in de tour
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Stap vanuit de lucht je bedrijf binnen

Probeer per branche onze interactieve virtuele tourvoorbeelden zelf!

Onze virtuele tour mogelijkheden

Ontdek de veelzijdigheid van onze geavanceerde virtuele tours, die verder gaan dan de standaard ervaring. Met AS-IS Virtual Tour krijg je toegang tot een breed scala aan functies die je in staat stellen een unieke en boeiende virtuele tour te creëren.

Onze oplossingen worden op maat gemaakt om aan al jouw verlangens te voldoen. Ontdek hier de uitgebreide mogelijkheden en indien je een uniek concept in gedachten hebt, staan we paraat om dit gezamenlijk te verwezenlijken.

360 graden fotografie, overal en altijd

Met de mogelijkheid om 360 graden fotografie overal en altijd vast te leggen, brengen we jouw virtuele tour naar nieuwe hoogten. Laat gebruikers de wereld om zich heen verkennen en creëer een meeslepende omgeving.

Jouw unieke online omgeving

Bied jouw bezoekers een unieke online omgeving die naadloos aansluit bij jouw merk. Met AS-IS Virtual Tour krijg je de mogelijkheid om een aantrekkelijke en professionele virtuele ruimte te creëren die indruk maakt.

Inzicht in bezoekerservaring met geïntegreerde statistieken

Meet en analyseer de prestaties van jouw virtuele tour met geïntegreerde statistieken. Krijg diepgaand inzicht in de bezoekerservaring en pas jouw tour aan voor een nog beter resultaat.

Google Specialist Eindhoven

Maatwerk voor jouw unieke virtuele tour

Bij AS-IS Virtual Tour geloven we in maatwerk. Creëer een virtuele tour die perfect aansluit bij jouw behoeften en merkidentiteit. We bieden flexibele oplossingen om elke tour uniek te maken en aan te passen aan jouw specifieke eisen.

Stimuleer betrokkenheid met interactieve elementen

Verhoog de betrokkenheid van jouw publiek door interactieve elementen toe te voegen. Laat bezoekers actief deelnemen en betrokken raken bij de virtuele ervaring.

Verrijking van gebruikerservaring met interactieve plattegronden

Voeg een extra laag van betrokkenheid toe aan jouw virtuele tour met interactieve plattegronden. Laat gebruikers locaties ontdekken en de tour op hun eigen tempo beleven.

Ultra-hoge resolutie 360° fotografie

Ervaar de scherpte en helderheid van ultra-hoge resolutie 360 graden fotografie. Elk detail wordt vastgelegd, waardoor jouw virtuele tour een visueel indrukwekkende en meeslepende ervaring wordt.

Kwaliteit - VoorKwaliteit - Na

Laat jouw locatie zien vanuit de lucht

Ervaar adembenemende beelden met onze virtual tours, vastgelegd door drones voor verbluffende luchtfoto’s. Ontdek unieke perspectieven en gedetailleerde beelden dankzij onze geavanceerde drone-technologie.

Breng je virtuele tour tot leven met figuranten

Voeg een menselijk tintje toe aan jouw virtuele tour door figuranten in te zetten. Breng de omgeving tot leven en maak de tour nog realistischer.

De werkwijze bij bedrijfsfotografie

Audiovisuele ervaring met beeld en geluid

Verrijk de virtuele tour met een audiovisuele ervaring. Combineer beeld en geluid om een meeslepende omgeving te creëren.

Verkenning met begeleide tours

Bied bezoekers de mogelijkheid om de virtuele ruimte te verkennen met begeleide tours. Leid ze door belangrijke punten en vertel boeiende verhalen.

In verschillende talen te bekijken

Jouw virtuele tour is meertalig beschikbaar en zorgt ervoor dat jouw internationale publiek altijd en overal jouw locatie kan ervaren.

Heldere tekst en uitleg in jouw virtuele tour

Zorg voor duidelijkheid met heldere tekst en uitleg in jouw virtuele tour. Geef gebruikers de nodige context en informatie. 

Green-screen video's voor een innovatieve touch

Voeg een innovatieve touch toe aan jouw virtuele tour met green-screen video’s. Creëer unieke en opvallende visuele effecten. Met mooi beeld en geluid creëer je een professionele video.

Gemakkelijk delen op sociale media met share buttons

Vergroot de zichtbaarheid van jouw virtuele tour door gemakkelijk delen op sociale media met share buttons. Laat gebruikers hun ervaring delen met vrienden en volgers.

Geïntegreerd in Google Maps en Street View voor meer bereik

Verhoog jouw bereik door integratie met Google Maps en Street View. Maak jouw virtuele tour ontdekbaar voor een breder publiek en verzamel duizenden extra views.

Boeken via de virtuele tour

Laat klanten met één klik boeken tijdens je virtuele tour. Deze handige knop maakt het plannen van afspraken snel en moeiteloos, direct vanuit de tour zelf.

Een kompas in je virtuele tour

Verrijk je virtuele bedrijfstour met een kompasfunctie om bezoekers intuïtief door de ruimtes te leiden. Verbeter navigatie en betrokkenheid met deze essentiële, gebruiksvriendelijke tool.

Blurring in je virtuele tour

Verbeter de privacy in je virtuele tours door grote groepen mensen te blurren. Dit zorgt voor een respectvolle presentatie zonder afbreuk te doen aan de beleving van de bezoeker. Zo kan je nog steeds grote groepen laten zien, wat de sfeer een stuk levendiger maakt.

Video integratie

Verlevendig je virtuele tour met geïntegreerde video’s. Deze bieden dynamische inzichten en een diepere interactie, waardoor bezoekers een rijkere ervaring van je bedrijf krijgen.

Vanuit de lucht

Ervaar de unieke mogelijkheid om door de lucht te ‘lopen’ in onze virtuele tour. Deze innovatieve feature geeft een spectaculair nieuw perspectief en geeft bezoekers de kans om de omgeving te zien!

Virtual Assistant

Ontdek onze virtuele tour-assistent, de ultieme tool voor het creëren van boeiende virtuele tours. Met deze plugin kun je eenvoudig interactieve content toevoegen en aanpassen voor een meeslepende ervaring.

Ultra hoge resolutie

Geniet van haarscherpe details met hoge resolutie in onze virtuele tours, zelfs bij inzoomen. Ontdek elk detail zonder kwaliteitsverlies voor een indrukwekkende en realistische ervaring.

Alle mogelijkheden op een rijtje

● Verrijking van gebruikerservaring met interactieve plattegronden

● Inzicht in bezoekerservaring met geïntegreerde statistieken

● Stimuleer betrokkenheid met interactieve elementen

● Breng je virtuele tour tot leven met figuranten

● Maatwerk voor jouw unieke virtuele tour

● 360 graden fotografie overal en altijd

● Ultra-hoge resolutie 360° fotografie

● Een kompas in je virtuele tour

● Blurring in je virtuele tour

● Video integratie

● Vanuit de lucht

● Virtual Assistent

● Boeken via virtuele tour

● Jouw unieke online omgeving

● Verkenning met begeleide tours 

● In verschillende talen te bekijken

● Laat jouw locatie zien vanuit de lucht

● Audiovisuele ervaring met beeld en geluid

● Heldere tekst en uitleg in jouw virtuele tour

● Green-screen video’s voor een innovatieve touch

● Gemakkelijk delen op sociale media met share buttons

● Geïntegreerd in Google Maps en Street View voor meer bereik

De voordelen van samenwerken met AS-IS Virtual Tour samengevat:

2-in-1: Virtual Tour + Street View

Bij ons ontvang je in tegenstelling tot andere aanbieders altijd zowél Google Street View beelden voor in je Google omgeving, als een Virtual Tour voor in je website. Twee voor de prijs van een dus!

360° bedrijfspresentatie

Met onze unieke 360° fotografiedienst presenteren we jouw bedrijf eerlijk en realistisch op je website, Google en Google Maps, waardoor je authenticiteit uitstraalt, vertrouwen opbouwt, en meer bezoekers aantrekt. Ontsluit het volledige potentieel van jouw online aanwezigheid.

Verhoogde zichtbaarheid

Ontvang vele duizenden views per maand, in totaal hebben we ruim tientallen duizenden (360°) beelden in Google geplaatst voor klanten, welke hen maandelijks ieder vele duizenden weergaven opleveren! In google wordt je ook 10x meer bekeken met de views

Geoptimaliseerde bedrijfspagina

Laat ons jouw Google Bedrijfspagina optimaliseren voor een toename in jouw paginaweergaven en acties zoals websiteclicks, telefoontjes en routeverzoeken. Deze statistieken kan je zelf inzien in jouw dashboard!

Betere (local) search resultaten

Domineer de (lokale) zoekresultaten met een online aanwezigheid die sterker is dan ooit dankzij jouw nieuwe hoogwaardige beeldmaterialen. Hiermee bereik je zowel nieuwe mensen in de Google zoekresultaten als in Google maps.

Aantrekkelijk geprijsd

Je hebt al een virtuele tour, Street View tour en bedrijfspagina vanaf slechts €150,-! Neem een kijkje in onze prijslijst en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak bij jou op locatie!

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers