Indrukwekkend van bovenaf

Drone fotograaf
Zuid-Holland

Ons werk in Zuid-Holland

Een greep uit onze recente drone projecten

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw specialist in dronefotografie in Zuid-Holland

Breng jouw zakelijke visie in beeld met indrukwekkende dronefotografie in Zuid-Holland

Zuid-Holland, een regio vol met stedelijke dynamiek en landelijke charme, biedt het perfecte decor voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke visuele uitstraling. Met AS-IS Virtual Tour haalt u het maximale uit dronefotografie om jouw bedrijf in Zuid-Holland vanuit fascinerende perspectieven vast te leggen. Zoek jij een drone fotograaf Zuid-Holland? AS-IS Virtual Tour is jouw partner! 

drone-fotograaf-Limburg

De meerwaarde van dronefotografie in Zuid-Holland

Ontdek de kracht van luchtbeelden om jouw onderneming in Zuid-Holland te transformeren:

  • Innovatieve beeldtaal: Creëer een verbluffende visuele identiteit met luchtfoto’s die jouw locatie en onderscheidende eigenschappen accentueren.
  • Nieuwe perspectieven: Breek met conventionele fotografie en bied een vernieuwde blik op jouw bedrijf.
  • Digitale impact versterken: Benut dronebeelden om jouw online zichtbaarheid en klantenbinding te verhogen.
  • Opvallen in de markt: Differencieer jou zelf in Zuid-Holland met professionele luchtbeelden die indruk maken.

Onze dronefotografie diensten in Zuid-Holland

AS-IS Virtual Tour levert een breed aanbod aan dronefotografiediensten, perfect afgestemd op jouw behoeften in Zuid-Holland:

Luchtfoto's

AS-IS Virtual Tour legt de unieke uitstraling van jouw bedrijf vast met hoogwaardige luchtfoto's. Onze drones vliegen hoog om jouw locatie in volle glorie vast te leggen, ideaal voor marketing en visuele presentaties. Deze beelden trekken de aandacht en geven een nieuwe dimensie aan jouw bedrijfspromotie.

Aanpassing

Elke dronefoto wordt nauwkeurig aangepast aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. We luisteren naar jouw visie en transformeren deze in visuele kunstwerken die jouw bedrijf perfect weerspiegelen. Ons maatwerk zorgt ervoor dat elke foto naadloos aansluit bij jouw bedrijfsboodschap.

Montage en bewerking

Ons team van professionele editors zet ruwe beelden om in verbluffende, gepolijste foto's. We gebruiken geavanceerde technieken voor kleurcorrectie, scherpte en compositie om de beste aspecten van jouw locatie te benadrukken. Onze montage garandeert dat elke foto er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Veiligheid en conformiteit

Veiligheid en wettelijke conformiteit staan voorop bij AS-IS Virtual Tour. We zorgen ervoor dat alle dronevluchten voldoen aan de lokale wetgeving en veiligheidsnormen. Ons team is getraind en ervaren in het veilig bedienen van drones, zodat we risicovrije en verantwoorde luchtfotografie kunnen garanderen.

Drone-Fotograaf-Limburg (3)

Waarom AS-IS Virtual Tour de beste keuze is in Zuid-Holland

  • Ervaren en gedreven team: Onze specialisten in dronefotografie combineren passie met expertise om jouw verhaal te vertellen.
  • State-of-the-art technologie: Wij gebruiken de nieuwste dronetechnologie voor haarscherpe en dynamische beelden.
  • Persoonlijke service: Elk project is uniek, en onze dienstverlening is volledig op maat gemaakt om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Start jouw dronefotografie avontuur in Zuid-Holland

Bent je klaar om jouw bedrijf in Zuid-Holland naar nieuwe visuele hoogten te tillen? Neem contact op met AS-IS Virtual Tour. Wij staan klaar om samen met je een project te ontwikkelen dat niet alleen jouw bedrijf in beeld brengt, maar ook jouw merk verrijkt en jouw unieke verhaal vertelt. Kies voor innovatie en kwaliteit met onze professionele dronefotografie.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.