Een online kijkje in jouw school

Virtuele Tour voor Basisscholen

 • Breng jouw school perfect in beeld
 • Laat ouders bij je binnenkijken
 • Laat videoboodschappen zien in de tour
 • onderscheid je van je concurrenten
 • Werkt perfect op desktop en mobiel

Probeer onze interactieve Virtuele Tour zelf!

Ontdek onze Virtuele Tours voor Basisscholen

Het kiezen van de juiste basisschool voor jouw kind is een belangrijke beslissing. Ouders willen er zeker van zijn dat ze de beste keuze maken voor de toekomst van hun kinderen. AS-IS Virtual Tour biedt een krachtig hulpmiddel om ouders en toekomstige leerlingen te helpen bij deze beslissing: virtuele rondleidingen voor basisscholen. In dit artikel nemen we je mee op een reis door de wereld van virtuele schooltours en laten we zien hoe ze kunnen bijdragen aan het ontdekken van de perfecte basisschool.

Een Nieuwe Manier van Schoolverkenning

Traditioneel bezochten ouders en kinderen verschillende scholen tijdens open dagen om een idee te krijgen van de sfeer, faciliteiten en cultuur van elke school. Hoewel dit nog steeds een waardevolle praktijk is, biedt moderne technologie een aanvullende en handige benadering: virtuele schooltours.

Een virtuele schooltour is een interactieve rondleiding die online toegankelijk is via een computer of ander digitaal apparaat. Het stelt ouders en leerlingen in staat om vanuit het comfort van hun eigen huis de school te verkennen. Deze tours vinden plaats binnen en buiten de schoolgebouwen en bieden kijkers de mogelijkheid om door verschillende ruimtes te navigeren en de omgeving te verkennen.

Hoe werkt een Virtuele Schooltour?

Een virtuele schooltour begint met het vastleggen van gedetailleerde beelden van de school. Elke ruimte wordt zorgvuldig gefilmd en vastgelegd, zowel binnen als buiten. Vervolgens worden deze beelden bewerkt en samengevoegd tot een naadloze virtuele ervaring.

Tijdens de tour kunnen kijkers door verschillende routes navigeren en elke hoek van de school verkennen. Het is alsof je fysiek aanwezig bent, maar dan zonder daadwerkelijk naar de school te gaan. Interactieve elementen, zoals informatieve knoppen en menu’s, maken de ervaring nog boeiender en informatiever.

De Voordelen van Virtuele Schooltours

 • Gemak: Virtuele schooltours bieden ouders en leerlingen de flexibiliteit om scholen op elk moment en vanaf elke locatie te verkennen, zonder de noodzaak van fysieke aanwezigheid.
 • Tijdsbesparing: In plaats van meerdere scholen te bezoeken tijdens open dagen, kunnen ouders met virtuele tours efficiënter hun opties verkennen.
 • Diepgaande Kennismaking: Virtuele tours bieden een grondige kijk op elke school, inclusief klaslokalen, speelplaatsen, sportfaciliteiten en meer.
 • Herhaalbaarheid: Ouders en leerlingen kunnen de virtuele tour keer op keer bekijken om zeker te zijn van hun keuze.
 • Veiligheid: Vooral in tijden van gezondheidszorgen bieden virtuele tours een veilige manier om scholen te verkennen.

Het Belang van Virtuele Schooltours voor Basisscholen

Voor basisscholen bieden virtuele tours een waardevolle kans om zich te presenteren aan potentiële leerlingen en hun ouders. Het stelt scholen in staat om hun unieke eigenschappen, faciliteiten en onderwijsaanbod te tonen. Hierdoor kunnen ouders en leerlingen een weloverwogen keuze maken die aansluit bij hun behoeften en verwachtingen.

AS-IS Virtual Tour heeft als doel scholen te helpen zich van hun beste kant te laten zien en ouders te voorzien van de informatie die ze nodig hebben om een weloverwogen beslissing te nemen. We geloven dat virtuele schooltours een waardevol instrument zijn voor zowel ouders als scholen om de schoolkeuze te vergemakkelijken.

Bekroonde Samenwerking met Basisscholen en Kinderdagverblijven

AS-IS Virtual Tour is trots op haar samenwerking met basisscholen en kinderdagverblijven, waaronder het gerenommeerde Lowys Porquin Kinderdagverblijf (LPS). Onze samenwerking heeft niet alleen geleid tot een grotere zichtbaarheid van deze instellingen, maar heeft ook bijgedragen aan een significante toename van nieuwe studenten en kinderen die de scholen en kinderdagverblijven verkennen. 

Onze virtuele tours hebben bewezen effectieve marketinginstrumenten te zijn die niet alleen de faciliteiten van scholen en kinderdagverblijven in detail presenteren, maar ook het unieke karakter en de sterke punten benadrukken.

Ben je benieuwd naar hoe AS-IS Virtual Tour jouw basisschool of kinderdagverblijf kan presenteren met behulp van virtuele tours? Hier zijn enkele voorbeelden van wat je kunt verwachten:

 • Verken de diverse klaslokalen, speelruimtes en buitenterreinen om een volledig beeld te krijgen van de omgeving waarin kinderen leren en spelen.
 • Ontdek de educatieve programma’s, activiteiten en faciliteiten die basisscholen en kinderdagverblijven te bieden hebben.
 • Bekijk de veilige en stimulerende omgevingen die zijn ontworpen om de ontwikkeling en groei van kinderen te ondersteunen.

Of je nu op zoek bent naar een basisschool voor jouw kind of een kinderdagverblijf wilt presenteren aan geïnteresseerde ouders, AS-IS Virtual Tour staat voor je klaar om deze virtuele ontdekkingsreis mogelijk te maken. Ontdek de scholen en kinderdagverblijven vanuit het comfort van je eigen huis en maak een weloverwogen keuze voor de toekomst van jouw kinderen.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers