Een online kijkje in jouw school

Virtuele tour voor basisscholen

  • Breng jouw school perfect in beeld
  • Laat ouders bij je binnenkijken
  • Laat videoboodschappen zien in de tour
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Werkt perfect op desktop en mobiel

Probeer onze interactieve virtuele tour zelf!

Ontdek onze virtuele tour voor basisscholen

Het kiezen van de juiste basisschool voor jouw kind is een belangrijke beslissing. Ouders willen er zeker van zijn dat ze de beste keuze maken voor de toekomst van hun kinderen. AS-IS Virtual Tour biedt een krachtig hulpmiddel om ouders en toekomstige leerlingen te helpen bij deze beslissing: virtuele rondleidingen voor basisscholen. In dit artikel nemen we je mee op een reis door de wereld van virtuele schooltours en laten we zien hoe ze kunnen bijdragen aan het ontdekken van de perfecte basisschool.

Een nieuwe manier van schoolverkenning

Traditioneel bezochten ouders en kinderen verschillende scholen tijdens open dagen om een idee te krijgen van de sfeer, faciliteiten en cultuur van elke school. Hoewel dit nog steeds een waardevolle praktijk is, biedt moderne technologie een aanvullende en handige benadering: virtuele schooltours. Een virtuele schooltour is een interactieve rondleiding die online toegankelijk is via een computer of ander digitaal apparaat. Het stelt ouders en leerlingen in staat om vanuit het comfort van hun eigen huis de school te verkennen. Deze tours vinden plaats binnen en buiten de schoolgebouwen en bieden kijkers de mogelijkheid om door verschillende ruimtes te navigeren en de omgeving te verkennen.

Hoe werkt een virtuele schooltour?

Een virtuele schooltour begint met het vastleggen van gedetailleerde beelden van de school. Elke ruimte wordt zorgvuldig gefilmd en vastgelegd, zowel binnen als buiten. Vervolgens worden deze beelden bewerkt en samengevoegd tot een naadloze virtuele ervaring.

Tijdens de tour kunnen kijkers door verschillende routes navigeren en elke hoek van de school verkennen. Het is alsof je fysiek aanwezig bent, maar dan zonder daadwerkelijk naar de school te gaan. Interactieve elementen, zoals informatieve knoppen en menu’s, maken de ervaring nog boeiender en informatiever.

Virtuele tour voor basisscholen: de voordelen

Gemak

Virtuele tours bieden de mogelijkheid om basisscholen te verkennen zonder reistijd of -kosten, ideaal voor drukbezette gezinnen. Deze benadering vereenvoudigt de schoolkeuze, waardoor ouders en kinderen vanuit het comfort van hun huis de scholen kunnen ontdekken.

Tijdsbesparing

Door virtuele tours kunnen ouders en leerlingen meerdere scholen snel en gemakkelijk verkennen, wat de besluitvorming efficiënter maakt zonder dat ze fysiek aanwezig hoeven te zijn.

Diepgaande kennismaking

Virtuele tours bieden een gedetailleerd inzicht in de faciliteiten en sfeer van de school, wat helpt bij het vormen van een volledig beeld van de schoolomgeving.

Herhaalbaarheid

Virtuele tours kunnen zo vaak als nodig worden bekeken, waardoor ouders en leerlingen alle tijd hebben om een weloverwogen keuze te maken.

Het belang van virtuele schooltours voor basisscholen

Voor basisscholen bieden virtuele tours een waardevolle kans om zich te presenteren aan potentiële leerlingen en hun ouders. Het stelt scholen in staat om hun unieke eigenschappen, faciliteiten en onderwijsaanbod te tonen. Hierdoor kunnen ouders en leerlingen een weloverwogen keuze maken die aansluit bij hun behoeften en verwachtingen.

AS-IS Virtual Tour heeft als doel scholen te helpen zich van hun beste kant te laten zien en ouders te voorzien van de informatie die ze nodig hebben om een weloverwogen beslissing te nemen. We geloven dat virtuele schooltours een waardevol instrument zijn voor zowel ouders als scholen om de schoolkeuze te vergemakkelijken.

Bekroonde samenwerking met basisscholen en kinderdagverblijven

AS-IS Virtual Tour is trots op haar samenwerking met basisscholen en kinderdagverblijven, waaronder het gerenommeerde Lowys Porquin Kinderdagverblijf (LPS). Onze samenwerking heeft niet alleen geleid tot een grotere zichtbaarheid van deze instellingen, maar heeft ook bijgedragen aan een significante toename van nieuwe studenten en kinderen die de scholen en kinderdagverblijven verkennen. 

Wat kan je verwachten?
Ben je benieuwd naar hoe AS-IS Virtual Tour jouw basisschool of kinderdagverblijf kan presenteren met behulp van virtuele tours? Hier zijn enkele voorbeelden van wat je kunt verwachten:

  • Verken de diverse klaslokalen, speelruimtes en buitenterreinen om een volledig beeld te krijgen van de omgeving waarin kinderen leren en spelen.
  • Ontdek de educatieve programma’s, activiteiten en faciliteiten die basisscholen en kinderdagverblijven te bieden hebben.
  • Bekijk de veilige en stimulerende omgevingen die zijn ontworpen om de ontwikkeling en groei van kinderen te ondersteunen.

Of je nu op zoek bent naar een basisschool voor jouw kind of een kinderdagverblijf wilt presenteren aan geïnteresseerde ouders, AS-IS Virtual Tour staat voor je klaar om deze virtuele ontdekkingsreis mogelijk te maken. Ontdek de scholen en kinderdagverblijven vanuit het comfort van je eigen huis en maak een weloverwogen keuze voor de toekomst van jouw kinderen.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers