Indrukwekkend van bovenaf

Drone fotograaf
Overijssel

Ons werk in Overijssel

Een greep uit onze recente drone projecten

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw specialist in drone fotografie in Overijssel

Verhef jouw merk in Overijssel met professionele dronebeelden

Overijssel, een provincie die uitblinkt in zowel historische rijkdom als moderne dynamiek, biedt een ideale setting voor visuele innovatie. AS-IS Virtual Tour tilt jouw bedrijf in Overijssel naar nieuwe hoogten met deskundige drone fotografie, waarmee we de unieke aspecten van jouw onderneming vanuit de lucht vastleggen.

drone-fotograaf-Overijssel

Drone fotograaf Overijssel: De meerwaarde

Drone fotografie opent nieuwe mogelijkheden om jouw bedrijf in Overijssel op een opvallende manier te presenteren:

  • Unieke visuele impact: Maak indruk met adembenemende luchtopnames die de bijzonderheden van jouw locatie en bedrijf in beeld brengen.
  • Nieuwe perspectieven: Ga verder dan traditionele fotografie en bied een innovatieve blik op jouw onderneming.
  • Verhoogde online zichtbaarheid: Gebruik dronebeelden om jouw digitale aanwezigheid en klantenbinding te verbeteren.
  • Onderscheiding in de markt: Laat jouw bedrijf in Overijssel opvallen met professionele dronefoto’s die aandacht trekken.

Onze drone fotografie services in Overijssel

Bij AS-IS Virtual Tour bieden we een breed scala aan dronefotografiediensten in Overijssel:

Luchtfoto's

AS-IS Virtual Tour legt de unieke uitstraling van jouw bedrijf vast met hoogwaardige luchtfoto's. Onze drones vliegen hoog om jouw locatie in volle glorie vast te leggen, ideaal voor marketing en visuele presentaties. Deze beelden trekken de aandacht en geven een nieuwe dimensie aan jouw bedrijfspromotie.

Aanpassing

Elke dronefoto wordt nauwkeurig aangepast aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. We luisteren naar jouw visie en transformeren deze in visuele kunstwerken die jouw bedrijf perfect weerspiegelen. Ons maatwerk zorgt ervoor dat elke foto naadloos aansluit bij jouw bedrijfsboodschap.

Montage en bewerking

Ons team van professionele editors zet ruwe beelden om in verbluffende, gepolijste foto's. We gebruiken geavanceerde technieken voor kleurcorrectie, scherpte en compositie om de beste aspecten van jouw locatie te benadrukken. Onze montage garandeert dat elke foto er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Veiligheid en conformiteit

Veiligheid en wettelijke conformiteit staan voorop bij AS-IS Virtual Tour. We zorgen ervoor dat alle dronevluchten voldoen aan de lokale wetgeving en veiligheidsnormen. Ons team is getraind en ervaren in het veilig bedienen van drones, zodat we risicovrije en verantwoorde luchtfotografie kunnen garanderen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Drone-Fotograaf-Overijssel

Kies voor AS-IS Virtual Tour in Overijssel

  • Gepassioneerd en deskundig team: Onze fotografen zijn ware meesters in dronefotografie met een diepgewortelde liefde voor visueel verhaal vertellen.
  • Geavanceerde drone technologie: Voor scherpe, heldere en indrukwekkende luchtbeelden.
  • Persoonlijke service: Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en bieden daarom diensten op maat aan.

Start jouw dronefotografie avontuur in Overijssel

Wil je jouw bedrijf in Overijssel een visuele boost geven? Neem contact op met AS-IS Virtual Tour. Samen werken we aan een project dat jouw bedrijf niet alleen zichtbaar maakt, maar ook jouw merk en verhaal versterkt. Laat ons samen jouw onderneming naar grotere hoogten tillen met onze professionele drone fotografie.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers