Een online kijkje in jouw museum

Virtuele tour voor musea

  • Breng jouw museum perfect in beeld
  • Laat bezoekers online bij je binnenkijken
  • Laat videoboodschappen zien in de tour
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Werkt perfect op desktop en mobiel

Probeer onze interactieve virtuele tour zelf!

Ontdek de wereld van musea met AS-IS Virtual Tour: jouw culturele reis begint hier

In de rijke en diverse wereld van musea is het van groot belang om bezoekers aan te trekken en hen een buitengewone culturele ervaring te bieden. AS-IS Virtual Tour biedt een innovatieve oplossing om jouw museum te onderscheiden en meer bezoekers te verwelkomen. We hebben al samengewerkt met diverse musea, waaronder het gerenommeerde Museum Stoomgemaal Winschoten, om hun online aanwezigheid te versterken en culturele schatten toegankelijk te maken voor een breder publiek. Virtuele tour voor musea? AS-IS Virtual Tour is jouw parnter!

Wat zijn virtuele rondleidingen voor musea?

Virtuele rondleidingen voor musea zijn interactieve, 360-graden tours die potentiële bezoekers de mogelijkheid bieden om jouw museum online te verkennen voordat ze besluiten om een bezoek te brengen. Deze meeslepende ervaring geeft bezoekers een voorproefje van de sfeer, de collecties en de unieke stukken die jouw museum te bieden heeft. Het creëert nieuwsgierigheid en wekt de interesse van kunstliefhebbers en geschiedenisfanaten.

Virtuele tour voor musea: De voordelen

Meer zichtbaarheid

Met een virtuele rondleiding wordt jouw museum beter zichtbaar op online platforms, waaronder jouw eigen website. Potentiële bezoekers kunnen jouw locatie gemakkelijk vinden en verkennen.

Eerste indruk

Een virtuele rondleiding biedt bezoekers een eerste indruk van jouw museum. Het laat zien dat je trots bent op jouw collecties en dat je bereid bent om toegang te bieden tot cultureel erfgoed van hoge kwaliteit.

Vertrouwen en comfort

Bezoekers voelen zich meer op hun gemak wanneer ze al bekend zijn met de omgeving. Dit kan de drempel verlagen om een fysiek bezoek te brengen.

Educatieve waarde

Virtuele rondleidingen kunnen educatieve elementen bevatten die bezoekers informeren over de geschiedenis, de kunstwerken en de achtergrond van jouw museum.

Toegangkelijkheid

Virtuele rondleidingen maken jouw museum toegankelijk voor een breed scala aan mensen, waaronder degenen die fysiek niet in staat zijn om te reizen.

Hoe werkt het?

AS-IS Virtual Tour maakt gebruik van geavanceerde technologie om jouw museum in 360 graden vast te leggen. We nemen foto’s van de kunstwerken, de tentoonstellingsruimtes en andere belangrijke gebieden van jouw museum. Vervolgens combineren we deze foto’s tot een naadloze virtuele tour die online beschikbaar is.

Investeer in de toekomst van uw museum

Een virtuele rondleiding voor jouw museum is meer dan alleen een marketingtool; het is een investering in de toekomst van jouw culturele instelling. Het helpt je om relevant te blijven in een steeds digitalere wereld en om kunst en geschiedenis toegankelijk te maken voor een wereldwijd publiek.

Ontdek de wereld van virtuele rondleidingen voor musea

Ben je klaar om meer bezoekers aan te trekken en jouw museum naar een hoger niveau te tillen? Overweeg dan een virtuele rondleiding van AS-IS Virtual Tour. Laat potentiële bezoekers jouw museum verkennen en hen overtuigen van de pracht van jouw collecties. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen om de concurrentie voor te blijven en jouw museum te laten groeien. AS-IS Virtual Tour staat klaar om je te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen en het delen van culturele schatten met de wereld.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers