Pak de aandacht in Google Maps

De werkwijze bij Street View fotografie

  • Rank hoger en ontvang duizenden maandelijkse views
  • Verrijk je Google bedrijfsprofiel
  • Laat bezoekers op afstand door jouw bedrijf lopen
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Werkt perfect op desktop en mobiel

De werkwijze bij Street View fotografie: Onze stappen voor succes

Bij AS-IS Virtual Tour begrijpen we dat elke locatie uniek is en dat de behoeften van onze klanten kunnen variëren. De werkwijze bij Street View fotografie is echter gestructureerd en efficiënt, om ervoor te zorgen dat we hoogwaardige 360-graden foto’s creëren die de online zichtbaarheid en betrouwbaarheid van jouw bedrijf vergroten.

wat-is-een-street-view-fotograaf

Wat is een Street View fotograaf?

Een Street View fotograaf is een gespecialiseerde professional die zich toelegt op het maken van hoogwaardige 360-graden foto’s die worden geïntegreerd in Google Street View. Deze foto’s bieden online bezoekers de mogelijkheid om virtueel door je bedrijfslocatie te navigeren, vergelijkbaar met hoe Google Street View werkt voor stadsstraten. De fotograaf gebruikt geavanceerde apparatuur en technieken om de ruimte in al zijn glorie vast te leggen, van binnen en buiten. Hier zijn de stappen die we volgen voor succesvolle Street View fotografie:

Stap 1: Consultatie en planning

Onze samenwerking begint met een grondig consult waarin we jouw doelstellingen bespreken. We luisteren naar jouw wensen en doelen en begrijpen welke specifieke kenmerken van jouw locatie jij wilt benadrukken. We plannen de fotosessie op basis van uw behoeften, bespreken locaties en tijden, en zorgen ervoor dat alles klaar is voor de fotoshoot.

Stap 2: Locatievoorbereiding

Een goed voorbereide locatie is essentieel voor het maken van prachtige 360-graden foto's. We werken samen met jouw team om ervoor te zorgen dat de locatie schoon, georganiseerd en goed verlicht is. Eventuele ongewenste objecten of elementen worden verwijderd om de beste resultaten te garanderen.

Stap 3: Uitrusting en technologie

Wij gebruiken geavanceerde apparatuur en technologie om 360-graden foto's van de hoogste kwaliteit te maken. Onze camera's en lenzen zijn speciaal ontworpen voor dit doel en bieden haarscherpe beelden. We zorgen ervoor dat alle apparatuur correct is ingesteld en gekalibreerd voor de fotoshoot.

Stap 4: Fotosessie

Tijdens de fotosessie gebruiken we onze gespecialiseerde apparatuur om de locatie vast te leggen vanuit verschillende hoeken en perspectieven. We nemen zowel interieur- als exterieurbeelden op, en zorgen ervoor dat elk detail wordt vastgelegd. Onze ervaren fotografen gebruiken hun creatieve vaardigheden om de locatie op zijn best te presenteren.

Stap 5: Beeldbewerking en stitching

Na de fotosessie gaan we aan de slag met beeldbewerking en stitching. We bewerken de afbeeldingen om ervoor te zorgen dat ze helder, kleurrijk en van de hoogste kwaliteit zijn. Vervolgens worden de afbeeldingen samengevoegd tot naadloze 360-graden panorama's. Dit proces vereist precisie en ervaring om een vloeiende overgang tussen de beelden te garanderen.

Stap 6: Integratie in Google Street View

Een van de meest waardevolle aspecten van onze dienstverlening is de integratie van de 360-graden foto's in Google Street View. We zorgen ervoor dat jouw bedrijfslocatie naadloos wordt geïntegreerd in het Google Street View-platform, zodat potentiële klanten jouw virtuele tour kunnen ervaren en verkennen.

Stap 7: Kwaliteitscontrole en oplevering

Voordat we de eindresultaten aan jouw leveren, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. We controleren de beelden op eventuele onvolkomenheden en zorgen ervoor dat alles voldoet aan onze strenge normen voor kwaliteit. Zodra we tevreden zijn met de resultaten, leveren we de 360-graden foto's aan jouw op.

Stap 8: Ondersteuning en advies

Onze betrokkenheid eindigt niet bij de levering van de foto's. We bieden voortdurende ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit jouw 360-graden foto's haalt. We kunnen jouw helpen bij het integreren van de foto's op jouw website, het optimaliseren van jouw online aanwezigheid en het benutten van de voordelen van Street View fotografie.

AS-IS Virtual Tour: Je partner in Street View fotografie

Bij AS-IS Virtual Tour streven we naar perfectie in elke stap van ons proces, van planning tot oplevering. We geloven dat Street View fotografie een krachtige tool is om jouw bedrijf online te presenteren en potentiële klanten aan te trekken. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is wat ons onderscheidt, en we zijn er trots op om jouw te helpen slagen in de moderne digitale wereld. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met de kracht van Street View fotografie.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.