Indrukwekkend van bovenaf

Drone video laten maken België

Drone video laten maken: Het eindresultaat​

Een greep uit onze recente drone video's

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw Innovatieve Partner voor Drone Videografie in België

Breng jouw onderneming in beeld met Drone Video’s

België, met zijn rijke historie en dynamische bedrijfslandschap, is de ideale plek voor ondernemingen die visueel willen opvallen. AS-IS Virtual Tour, gespecialiseerd in drone videografie in België, biedt geavanceerde oplossingen om jouw bedrijf op een unieke en indrukwekkende manier te presenteren.

drone-video-laten-maken-belgie

De impact van drone videografie op bedrijven

Drone videografie in België opent nieuwe deuren voor bedrijven om hun merk te versterken:

  • Innovatieve Beeldtaal: Vang de essentie van jouw bedrijf met verfrissende, hoogwaardige luchtopnamen die een onuitwisbare indruk maken.
  • Uitgebreide Visualisatie: Bied een compleet overzicht van jouw bedrijf, van architectuur tot landschap, met onze professionele drone video’s.
  • Creatieve Storytelling: Vertel het unieke verhaal van jouw onderneming op een boeiende en visueel aantrekkelijke manier.
  • Versterking van Online Aanwezigheid: Utiliseer de kracht van drone video’s om jouw online zichtbaarheid en merkbeleving te verhogen.

Drone video laten maken België: Onze diensten

Bij AS-IS Virtual Tour bieden we uitgebreide drone videografie diensten in België om jouw bedrijf vanuit een nieuw perspectief te presenteren. Hier zijn enkele van de diensten die we aanbieden:

Drone fotografie

AS-IS Virtual Tour specialiseert zich in het creëren van spectaculaire dronefoto's die jouw bedrijf en locatie vanuit een uniek perspectief laten zien.

Drone video's

Onze dronevideografen vangen dynamische, vloeiende luchtopnamen die jouw bedrijf in actie laten zien. Deze video's bieden een meeslepende ervaring voor kijkers en helpen bij het vertellen van het verhaal van jouw merk.

Aanpassing

Wij passen elke dronevideo en -foto aan om te voldoen aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit.

Montage en bewerking

Ons team van professionals zorgt voor de montage en bewerking van jouw drone beelden, waarbij we zorgen voor maximale visuele impact.

Veiligheid en conformiteit

Bij AS-IS Virtual Tour staat veiligheid voorop bij elke dronevlucht. We volgen strikt alle veiligheidsnormen en wettelijke voorschriften voor het gebruik van drones. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring voor onze klanten, met de garantie dat alle luchtopnamen verantwoord en legaal worden uitgevoerd.

Waarom AS-IS Virtual Tour in België?

  • Ervaring en Expertise: Ons Belgisch team beschikt over de benodigde ervaring en expertise om topkwaliteit drone video’s te produceren.
  • Technologische Superioriteit: We gebruiken de nieuwste drone technologieën voor kristalheldere en scherpe beelden.
  • Persoonlijke Benadering: We passen elk project aan om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.
  • Uitzonderlijke Resultaten: Onze drone video’s zijn ontworpen om een maximale impact op jouw doelgroep te hebben.

Onze dronevideokunst

Een drone video laten maken gaat echter verder dan alleen het vastleggen van visueel aantrekkelijke beelden. Het vertelt een verhaal, een verhaal dat op een geheel nieuwe en fascinerende manier wordt overgebracht. Bij AS-IS Virtual Tour zijn we toegewijd aan het verleggen van de grenzen van creativiteit en verbeelding door middel van onze dronevideodiensten. We nemen je mee op een reis door de lucht, waar we samen videomateriaal creëren dat niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook een krachtige boodschap overbrengt. De impact gaat verder dan alleen de visuele pracht en brengt een emotionele diepgang die jou en je doelgroep zal verrassen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Begin met Drone Videografie in België

Ben je klaar om jouw onderneming in België visueel te onderscheiden? Neem contact op met AS-IS Virtual Tour voor een consultatie en laat ons jouw merkverhaal visueel vertellen met onze deskundige drone videografie. Jouw bedrijf verdient een visueel platform dat inspireert en engageert!

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers