Indrukwekkend van bovenaf

Drone video laten maken Nederland

Drone video laten maken Nederland: Het eindresultaat​

Een greep uit onze recente drone video's

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Innovatieve drone videografie in Nederland

Ontdek de kracht van drone video’s voor jouw Nederlandse onderneming

Nederland, een land vol diverse landschappen en bruisende bedrijvigheid, biedt de perfecte gelegenheid om jouw bedrijf te presenteren met behulp van geavanceerde drone videografie. AS-IS Virtual Tour staat klaar om jouw onderneming in Nederland op innovatieve en unieke wijze in beeld te brengen. Drone video laten maken Nederland? AS-IS is jouw partner!

Drone-video-laten-maken-Overijssel

De impact van drone videografie op bedrijven in Nederland

Drone videografie in Nederland opent een wereld van mogelijkheden voor bedrijven:

  • Inspirerende beelden: Leg jouw bedrijf vast vanuit nieuwe perspectieven en creëer inspirerende visuele content.
  • Meeslepende verhalen: Vertel jouw bedrijfsverhaal op een boeiende en visueel aantrekkelijke manier.
  • Online zichtbaarheid vergroten: Trek de aandacht van jouw doelgroep en vergroot je online aanwezigheid.
  • Creatieve marketing: Gebruik drone video’s als krachtig marketinginstrument om jouw merk te promoten.

Drone video laten maken Nederland: Onze diensten

Bij AS-IS Virtual Tour bieden we uitgebreide drone videografie diensten in Nederland om jouw bedrijf vanuit een nieuw perspectief te presenteren. Hier zijn enkele van de diensten die we aanbieden:

Drone fotografie

AS-IS Virtual Tour specialiseert zich in het creëren van spectaculaire dronefoto's die jouw bedrijf en locatie vanuit een uniek perspectief laten zien. Deze luchtfoto's bieden een indrukwekkend overzicht en zijn perfect voor marketingdoeleinden, waardoor jouw bedrijf zich onderscheidt in elke visuele campagne.

Drone video's

Onze dronevideografen vangen dynamische, vloeiende luchtopnamen die jouw bedrijf in actie laten zien. Deze video's bieden een meeslepende ervaring voor kijkers en helpen bij het vertellen van het verhaal van jouw merk. Ze zijn ideaal om een krachtige visuele indruk te maken.

Aanpassing

Wij passen elke dronevideo en -foto aan om te voldoen aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. Door nauwkeurig af te stemmen op jouw behoeften, zorgen we ervoor dat de beelden jouw unieke bedrijfsboodschap effectief overbrengen, waardoor ze een onmisbaar onderdeel van jouw marketingstrategie worden.

Montage en bewerking

Ons team van professionals zorgt voor de montage en bewerking van jouw drone beelden, waarbij we zorgen voor maximale visuele impact. Wij brengen jouw beelden tot leven met deskundige kleurcorrecties, geluidsbewerking en dynamische montage, waardoor jouw visuele content echt opvalt.

Veiligheid en conformiteit

Bij AS-IS Virtual Tour staat veiligheid voorop bij elke dronevlucht. We volgen strikt alle veiligheidsnormen en wettelijke voorschriften voor het gebruik van drones. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring voor onze klanten, met de garantie dat alle luchtopnamen verantwoord en legaal worden uitgevoerd.

Waarom AS-IS Virtual Tour in Nederland?

  • Ervaring en deskundigheid: Ons toegewijde team in Nederland beschikt over een schat aan ervaring en diepgaande expertise in het produceren van uitstekende drone video’s. We hebben talloze projecten met succes afgerond en weten hoe we videobeelden van de hoogste kwaliteit kunnen leveren die jouw verhaal tot leven brengen en jouw merk onderscheiden in de markt.
  • Geavanceerde technologie: Bij AS-IS Virtual Tour blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in drone technologie. We maken gebruik van geavanceerde drones met cutting-edge technologieën om verbluffende, haarscherpe beelden vast te leggen die de verwachtingen overtreffen.
  • Persoonlijke aanpak: We begrijpen dat elk project uniek is, daarom passen we onze aanpak aan jouw specifieke eisen en wensen aan. Elk project wordt op maat gemaakt om jouw visie nauwkeurig weer te geven en jouw bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.
  • Uitstekende resultaten: Onze drone video’s zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ze zijn ook ontworpen om maximale impact te hebben op jouw doelgroep. We streven naar resultaten die blijven hangen en een blijvende indruk achterlaten.

Onze dronevideokunst

Een drone video laten maken gaat echter verder dan alleen het vastleggen van visueel aantrekkelijke beelden. Het vertelt een verhaal, een verhaal dat op een geheel nieuwe en fascinerende manier wordt overgebracht. Bij AS-IS Virtual Tour zijn we toegewijd aan het verleggen van de grenzen van creativiteit en verbeelding door middel van onze dronevideodiensten. We nemen je mee op een reis door de lucht, waar we samen videomateriaal creëren dat niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook een krachtige boodschap overbrengt. De impact gaat verder dan alleen de visuele pracht en brengt een emotionele diepgang die jou en je doelgroep zal verrassen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Begin met drone videografie in Nederland

Ben je klaar om jouw bedrijf in Nederland te promoten met indrukwekkende drone video’s? Neem contact op met AS-IS Virtual Tour en laat ons je helpen om jouw merkverhaal visueel te vertellen met onze deskundige drone videografie. Jouw onderneming verdient een visueel platform dat inspireert en betrekt!

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers