Projecten waar we trots op zijn

Ons portfolio

Onze video's zijn samen goed voor

Miljoenen views

Elke dag is anders

Over onze projecten

In ons uitgebreide portfolio bij AS-IS Virtual Tour vinden we niet alleen een reeks van projecten, maar ook een reis door de diversiteit van de klanten die we hebben mogen bedienen. Elk project heeft een uniek verhaal en elk bedrijf dat we hebben ondersteund, onderscheidt zich op zijn eigen manier.

Wat ons echt definieert, is onze blijvende passie voor wat we doen en ons vermogen om de visie van onze klanten tot leven te brengen. Elk project begint met een blanco doek, een kans om iets speciaals te creëren. De ene dag staan we in een universiteit die een virtuele rondleiding wil om haar vele ruimten te laten zien, en de volgende dag bevinden we ons op een vakantiepark dat haar prachtige park en omgeving wil laten vastleggen.

Elke klant heeft zijn eigen dromen en doelen, en we vinden het een voorrecht om aan boord te stappen van hun reis naar succes. We duiken diep in hun visie, begrijpen hun behoeften en werken onvermoeibaar om die visie om te zetten in de realiteit. Ons portfolio weerspiegelt de veelzijdigheid van bedrijven en sectoren die we hebben mogen bedienen, van prachtige hotels en restaurants tot innovatieve technologiebedrijven en historische locaties.

Wat ons het meest trots maakt, is het feit dat we kunnen terugkijken op elk project met vreugde en voldoening. Het zien van onze klanten stralen wanneer ze hun virtuele tour, Google Street View-opname of professionele bedrijfsvideo voor het eerst ervaren, is onze grootste beloning. We beseffen dat we niet alleen projecten voltooien; we creëren momenten en herinneringen voor onze klanten.

Bij AS-IS Virtual Tour zijn we toegewijd aan voortdurende groei en innovatie, terwijl we onze passie en blijdschap behouden voor elk nieuw avontuur. Onze portfolio is het bewijs van onze inzet voor excellentie en onze drive om elke klant uniek en buitengewoon te bedienen. We kijken uit naar de toekomst en alle nieuwe verhalen die nog moeten worden geschreven in onze portfolio.

We make movies too!

Our Movies

Ze zeggen meer dan duizend woorden

Een greep uit onze foto's

IMG_9662_3_4
default
IMG_8381_2_3 Panorama
default
IMG_1342_3_4 Panorama
Meat & Seafood
street view fotograaf
IMG_9644_5_6
DSC08076
IMG_1648_49_50 (1)
wat-is-een-bedrijfsfilm

Genereer views via Google

Google Bedrijfsprofiel Beheer

Voor en Na vergelijking van Google Views

Zoals in het voorbeeld hieronder is te zien heeft de optimalisatie en het beheer van het Google Bedrijfsprofiel van deze klant gezorgd voor een toename van de foto-views van 11.800 voor implementatie naar maar liefst 179.000 na implementatie. Deze aantallen zijn gemeten over dezelfde periode van het jaar na implementatie als het jaar ervoor om seizoensinvloeden uit te sluiten.

Street view fotograaf statistiekenStreet view fotograaf statistieken

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers