Indrukwekkend van bovenaf

Drone fotograaf
Gelderland

Ons werk in Gelderland

Een greep uit onze recente drone projecten

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw expert in drone fotografie in Gelderland

Til jouw merk in Gelderland naar nieuwe hoogten met drone fotografie

Gelderland, met zijn diverse landschappen en bloeiende bedrijfscultuur, biedt een fantastische kans voor bedrijven om zich te onderscheiden met drone fotografie. AS-IS Virtual Tour specialiseert zich in het vastleggen van jouw onderneming in Gelderland vanuit de lucht, waarmee we een nieuw perspectief op jouw merk bieden. Zoek jij een drone fotograaf Gelderland? AS-IS Virtual Tour is jouw partner! 

Drone Fotograaf Gelderland

De impact van drone fotografie op jouw bedrijf in Gelderland

Drone fotografie in Gelderland opent deuren naar nieuwe marketingmogelijkheden:

  • Unieke visuele perspectieven: Creëer opvallende luchtfoto’s die de bijzondere aspecten van jouw locatie en bedrijf benadrukken.
  • Innovatieve beeldtaal: Stap weg van standaard fotografie en bied een frisse, nieuwe invalshoek voor jouw merk.
  • Digitale zichtbaarheid verhogen: Gebruik drone beelden om jouw online aanwezigheid te versterken en meer klanten te betrekken.
  • Onderscheid jouw bedrijf: Laat jouw onderneming in Gelderland opvallen met professionele luchtfoto’s die aandacht trekken.

Onze drone fotografie diensten in Gelderland

AS-IS Virtual Tour biedt in Gelderland een reeks aan drone fotografiediensten, perfect afgestemd op jouw wensen:

Luchtfoto's

AS-IS Virtual Tour legt de unieke uitstraling van jouw bedrijf vast met hoogwaardige luchtfoto's. Onze drones vliegen hoog om jouw locatie in volle glorie vast te leggen, ideaal voor marketing en visuele presentaties. Deze beelden trekken de aandacht en geven een nieuwe dimensie aan jouw bedrijfspromotie.

Aanpassing

Elke dronefoto wordt nauwkeurig aangepast aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. We luisteren naar jouw visie en transformeren deze in visuele kunstwerken die jouw bedrijf perfect weerspiegelen. Ons maatwerk zorgt ervoor dat elke foto naadloos aansluit bij jouw bedrijfsboodschap.

Montage en bewerking

Ons team van professionele editors zet ruwe beelden om in verbluffende, gepolijste foto's. We gebruiken geavanceerde technieken voor kleurcorrectie, scherpte en compositie om de beste aspecten van jouw locatie te benadrukken. Onze montage garandeert dat elke foto er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Veiligheid en conformiteit

Veiligheid en wettelijke conformiteit staan voorop bij AS-IS Virtual Tour. We zorgen ervoor dat alle dronevluchten voldoen aan de lokale wetgeving en veiligheidsnormen. Ons team is getraind en ervaren in het veilig bedienen van drones, zodat we risicovrije en verantwoorde luchtfotografie kunnen garanderen.

Drone Fotograaf Gelderland

Drone fotograaf Gelderland: Waarom kiezen voor AS-IS Virtual Tour?

  • Gepassioneerd en bekwaam team: Onze drone fotografen hebben de expertise en passie om jouw verhaal visueel te vertellen.
  • Geavanceerde apparatuur: Wij gebruiken state-of-the-art drones voor verbluffende beeldkwaliteit.
  • Persoonlijke service: Elk project krijgt een unieke aanpak, volledig aangepast aan jouw bedrijfseisen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Begin jouw drone fotografie avontuur in Gelderland

Wil jij jouw bedrijf in Gelderland voorzien van een unieke visuele flair? Aarzel dan niet om contact op te nemen met AS-IS Virtual Tour voor hoogwaardige dronefotografie. Samen zorgen we ervoor dat jouw onderneming visueel uitblinkt, jouw merk versterkt wordt, en jouw verhaal op een unieke en boeiende manier wordt verteld. Kies voor AS-IS Virtual Tour om jouw visie tot leven te brengen met adembenemende luchtfoto’s en dronebeelden die de aandacht trekken en indruk maken.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.