Indrukwekkend van bovenaf

Drone fotograaf
België

Ons werk in beeld

Een greep uit onze recente drone projecten

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Dronefotografie in België

De impact van Dronefotografie in België

Dronefotografie brengt een frisse, innovatieve invalshoek voor het promoten van jouw Belgische onderneming:

 • Verrijk Jouw Visuele Content: Met hoogvliegende beelden die de context en schoonheid van jouw locatie uitlichten, brengt dronefotografie de aantrekkelijkheid van jouw bedrijf naar een hoger niveau.
 • Nieuwe Perspectieven: Doorbreek de conventies van standaardfotografie en bied een nieuwe, verfrissende blik op jouw onderneming met onze geavanceerde dronebeelden.
 • Boost Jouw Online Imago: Maak optimaal gebruik van indrukwekkende dronebeelden om jouw online aanwezigheid te versterken en interactie met potentiële klanten te bevorderen.
 • Concurrentievoordeel: Onderscheid jezelf in de Belgische markt met onze opvallende luchtbeelden die gegarandeerd de aandacht van jouw doelgroep trekken.
Drone-Fotograaf-belgie

Onze Dronefotografie services in België

AS-IS Virtual Tours levert een breed scala aan dronefotografie diensten, speciaal afgestemd op de Belgische markt:

 • Gepersonaliseerde Dronebeelden: Wij passen onze diensten aan om jouw bedrijf op een unieke en boeiende wijze te presenteren, waarbij elk beeld een verhaal vertelt.
 • Hoogwaardige Afwerking: Elk van onze foto’s ondergaat een professionele nabewerking om de beste kwaliteit te waarborgen, met verbeterde kleuren en verfijnde details.
 • Volledige Compliance: Onze operaties zijn veilig en volledig in lijn met de Belgische drone wetgeving, waardoor je verzekerd bent van een zorgeloze ervaring.

Ons aanbod aan drone fotografie diensten in België

AS-IS Virtual Tour biedt een uitgebreid scala aan drone fotografie diensten, afgestemd op jouw behoeften:

Luchtfoto's

AS-IS Virtual Tour legt de unieke uitstraling van jouw bedrijf vast met hoogwaardige luchtfoto's. Onze drones vliegen hoog om jouw locatie in volle glorie vast te leggen, ideaal voor marketing en visuele presentaties. Deze beelden trekken de aandacht en geven een nieuwe dimensie aan jouw bedrijfspromotie.

Aanpassing

Elke dronefoto wordt nauwkeurig aangepast aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. We luisteren naar jouw visie en transformeren deze in visuele kunstwerken die jouw bedrijf perfect weerspiegelen. Ons maatwerk zorgt ervoor dat elke foto naadloos aansluit bij jouw bedrijfsboodschap.

Montage en bewerking

Ons team van professionele editors zet ruwe beelden om in verbluffende, gepolijste foto's. We gebruiken geavanceerde technieken voor kleurcorrectie, scherpte en compositie om de beste aspecten van jouw locatie te benadrukken. Onze montage garandeert dat elke foto er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Veiligheid en conformiteit

Veiligheid en wettelijke conformiteit staan voorop bij AS-IS Virtual Tour. We zorgen ervoor dat alle dronevluchten voldoen aan de lokale wetgeving en veiligheidsnormen. Ons team is getraind en ervaren in het veilig bedienen van drones, zodat we risicovrije en verantwoorde luchtfotografie kunnen garanderen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Drone-Fotograaf-belgie

Waarom kiezen voor AS-IS Virtual Tours in België

Kiezen voor AS-IS Virtual Tours betekent samenwerken met een team dat toegewijd is aan het realiseren van jouw visie:

 • Deskundig en Gedreven Team: Onze dronefotografen zijn ervaren professionals met een passie voor het leveren van visueel boeiende verhalen door middel van hun lenzen.
 • Toptechnologie: Wij gebruiken state-of-the-art drones uitgerust met high-definition camera’s om kristalheldere en impactvolle beelden te schieten.
 • Op Maat Gemaakte Service: We erkennen dat geen twee projecten identiek zijn. Wij zorgen voor een gepersonaliseerde aanpak die nauwkeurig is afgestemd op jouw specifieke behoeften.
 • Uitmuntende Resultaten: Bij AS-IS Virtual Tours streven we naar perfectie in elke luchtbeeldenreeks die we produceren, om ervoor te zorgen dat elk project maximale impact heeft.

Start jouw Dronefotografie project in België

Klaar om jouw Belgische onderneming te transformeren met uitzonderlijke visuele content? Neem contact op met AS-IS Virtual Tours voor een eerste overleg en demonstratie. Samen ontwikkelen we een project dat niet alleen jouw bedrijf benadrukt, maar ook jouw merk versterkt en jouw boodschap effectief overbrengt met geavanceerde dronefotografie.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers