Een online kijkje in jouw zaak

Virtuele tour voor jouw winkel

  • Breng jouw zaak perfect in beeld
  • Laat klanten bij je binnenkijken
  • Laat videoboodschappen zien in de tour
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Werkt perfect op desktop en mobiel

Probeer onze interactieve virtuele tour zelf!

Betreed de wereld van winkels met AS-IS Virtual Tour: Innovatie voor winkels

In de wereld van detailhandel en winkels is de concurrentie hevig. Het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten is een voortdurende uitdaging. Maar wat als er een innovatieve manier is om je winkel te onderscheiden en meer klanten aan te trekken? AS-IS Virtual Tour biedt de oplossing: virtuele rondleidingen voor winkels.

Wat zijn virtuele rondleidingen voor winkels?

Virtuele rondleidingen voor winkels zijn interactieve, 360-graden tours die potentiële klanten de mogelijkheid bieden om je winkel online te verkennen voordat ze een bezoek brengen. Dit geeft potentiële klanten een voorproefje van de sfeer, het interieur en de producten die je winkel te bieden heeft. Het stelt hen in staat om zelf te ervaren wat ze kunnen verwachten en helpt hen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Voordelen voor winkels

Meer zichtbaarheid

Met een virtuele rondleiding wordt je winkel beter zichtbaar op online platforms, zoals Google Maps en je eigen website. Potentiële klanten kunnen je winkel gemakkelijk vinden en verkennen.

Eerste indruk

Een virtuele rondleiding biedt klanten een eerste indruk van je winkel. Het laat zien dat je trots bent op je bedrijf en dat je bereid bent om te investeren in een geweldige ervaring voor je klanten.

Vertrouwen en comfort

Klanten voelen zich meer op hun gemak wanneer ze al bekend zijn met de omgeving. Dit kan de drempel verlagen om een bezoek te brengen.

Klanttevredenheid

Doordat klanten de winkel vooraf kunnen verkennen, weten ze wat ze kunnen verwachten. Dit kan leiden tot meer tevreden klanten, omdat hun verwachtingen worden waargemaakt.

Concurrentievoordeel

Slechts een handvol winkels maakt gebruik van virtuele rondleidingen. Door dit wel te doen, kun je je onderscheiden van de concurrentie en meer potentiële klanten aantrekken.

AS-IS Virtual Tour en samenwerkingen

AS-IS Virtual Tour werkt samen met verschillende winkels, waaronder eetwinkel De Hollandsche Tuin en nog veel meer, om hen te helpen bij het aantrekken van meer klanten. We hebben gemerkt dat deze innovatieve benadering de groei van winkels aanzienlijk kan bevorderen. En het goede nieuws is dat er steeds meer winkels zijn die zich bij ons aansluiten.

Hoe werkt het?

AS-IS Virtual Tour maakt gebruik van geavanceerde technologie om je winkel in 360 graden vast te leggen. We nemen foto’s van het interieur, de productdisplays, de sfeer en andere belangrijke gebieden van je winkel. Vervolgens combineren we deze foto’s tot een naadloze virtuele tour die online beschikbaar is.

Ontdek de wereld van virtuele rondleidingen voor winkels

Wil je meer klanten aantrekken en je winkel naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan een virtuele rondleiding van AS-IS Virtual Tour. Laat potentiële klanten je winkel verkennen en hen overtuigen van de kwaliteit van je producten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen om de concurrentie voor te blijven en je winkel te laten groeien. Samenwerkingen met eetwinkel De Hollandsche Tuin en andere winkels zijn al mogelijk!

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers