Een online kijkje in jouw showroom

Virtual tours voor autodealers

  • Breng jouw showroom perfect in beeld
  • Laat klanten bij je binnenkijken
  • Laat videoboodschappen zien in de tour
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Werkt perfect op desktop en mobiel

Probeer onze interactieve virtuele tour zelf!

Betreed de wereld van autodealers met AS-IS Virtual Tour: innovatie voor autodealers

In de wereld van autodealers is de concurrentie hevig. Het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten is een voortdurende uitdaging. Maar wat als er een innovatieve manier is om je autodealerbedrijf te onderscheiden en meer klanten aan te trekken? AS-IS Virtual Tour biedt de oplossing: de virtuele tour voor autodealers.

Wat zijn virtuele rondleidingen voor autodealers?

Virtuele rondleidingen voor autodealers zijn interactieve, 360-graden tours die potentiële klanten de mogelijkheid bieden om je autodealer online te verkennen voordat ze een bezoek brengen. Dit geeft potentiële klanten een voorproefje van de sfeer, het interieur en de voertuigen die je autodealer te bieden heeft. Het stelt hen in staat om zelf te ervaren wat ze kunnen verwachten en helpt hen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Virtuele tour voor autodealers: de voordelen

Meer zichtbaarheid

Een virtuele rondleiding verhoogt de online zichtbaarheid van je autodealer significant. Klanten vinden je gemakkelijker op platforms zoals Google Maps en je website, wat resulteert in verhoogde aandacht en interesse.

Eerste indruk

Een virtuele rondleiding creëert een positieve eerste indruk bij potentiële klanten. Het toont je trots en inzet voor kwaliteit, en nodigt klanten uit om de unieke aspecten van je autodealer te ervaren.

Vertrouwen en comfort

Virtuele rondleidingen helpen klanten om zich vertrouwd te voelen met je autodealer voordat ze fysiek bezoeken, waardoor de drempel voor een eerste bezoek aanzienlijk wordt verlaagd.

Klanttevredenheid

Klanten kunnen je autodealer op hun gemak online verkennen. Dit voorproefje van wat ze kunnen verwachten leidt tot hogere tevredenheid en verhoogt de kans op een bezoek.

Concurrentievoordeel

Door het aanbieden van virtuele rondleidingen onderscheidt je autodealer zich van concurrenten. Dit moderne aanbod trekt meer klanten aan en versterkt je positie in de markt.

AS-IS Virtual Tour en samenwerkingen

AS-IS Virtual Tour werkt samen met verschillende autodealers, waaronder Mercedes-Benz en nog veel meer dealers, om hen te helpen bij het aantrekken van meer klanten. We hebben gemerkt dat deze innovatieve benadering de groei van autodealers aanzienlijk kan bevorderen. En het goede nieuws is dat er steeds meer autodealers zijn die zich bij ons aansluiten

Hoe werkt het?

AS-IS Virtual Tour maakt gebruik van geavanceerde technologie om je autodealer in 360 graden vast te leggen. We nemen foto’s van de showroom, de voertuigen, de sfeer en andere belangrijke gebieden van je autodealer. Vervolgens combineren we deze foto’s tot een naadloze virtuele tour die online beschikbaar is.

Een investering in de toekomst

Een virtuele rondleiding voor je autodealer is meer dan alleen een marketingtool; het is een investering in de toekomst van je bedrijf. Het helpt je om relevant te blijven in een steeds digitalere wereld en om klanten aan te trekken die op zoek zijn naar gemak en transparantie.

Ontdek de wereld van virtuele rondleidingen voor autodealers

Wil je meer klanten aantrekken en je autodealerbedrijf naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan een virtuele rondleiding van AS-IS Virtual Tour. Laat potentiële klanten je autodealer verkennen en hen overtuigen van de kwaliteit van je voertuigen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen om de concurrentie voor te blijven en je autodealerbedrijf te laten groeien.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers