Indrukwekkend van bovenaf

Drone fotograaf
Eindhoven

Ons werk in Eindhoven

Een greep uit onze recente drone projecten

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw specialist in drone fotografie in Eindhoven

Elevate jouw merk met adembenemende luchtopnamen

Eindhoven, een broedplaats van technologie en design, is de ideale setting voor bedrijven die streven naar innovatie en visuele impact. AS-IS Virtual Tour brengt jouw onderneming in Eindhoven naar nieuwe hoogtes met professionele drone fotografie, waarmee we jouw bedrijf vanuit unieke hoeken vastleggen. Zoek je een drone fotograaf Eindhoven? AS-IS Virtual Tour is jouw partner!

Drone Fotograf Eindhoven

De voordelen van drone fotografie in Eindhoven

  • Drone fotografie biedt diverse mogelijkheden om jouw bedrijf in Eindhoven op de kaart te zetten:
  • Unieke visuele ervaringen: Leg de essentie van jouw bedrijf vast met adembenemende luchtfoto’s die jouw locatie en unieke kenmerken belichten.
  • Verfrissende perspectieven: Ontsnap aan traditionele fotografie en biedt een nieuwe kijk op jouw onderneming.
  • Versterkte digitale aanwezigheid: Maak gebruik van het potentieel van drone beelden om jouw online aanwezigheid en klantbetrokkenheid te verhogen.
  • Marktdifferentiatie: Onderscheid jouw bedrijf in Eindhoven met professionele luchtopnamen die aandacht trekken.

Onze drone fotografie services in Eindhoven

AS-IS Virtual Tour biedt een breed scala aan diensten voor drone fotografie in Eindhoven, waaronder:

Luchtfoto's

AS-IS Virtual Tour legt de unieke uitstraling van jouw bedrijf vast met hoogwaardige luchtfoto's. Onze drones vliegen hoog om jouw locatie in volle glorie vast te leggen, ideaal voor marketing en visuele presentaties. Deze beelden trekken de aandacht en geven een nieuwe dimensie aan jouw bedrijfspromotie.

Aanpassing

Elke dronefoto wordt nauwkeurig aangepast aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. We luisteren naar jouw visie en transformeren deze in visuele kunstwerken die jouw bedrijf perfect weerspiegelen. Ons maatwerk zorgt ervoor dat elke foto naadloos aansluit bij jouw bedrijfsboodschap.

Montage en bewerking

Ons team van professionele editors zet ruwe beelden om in verbluffende, gepolijste foto's. We gebruiken geavanceerde technieken voor kleurcorrectie, scherpte en compositie om de beste aspecten van jouw locatie te benadrukken. Onze montage garandeert dat elke foto er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Veiligheid en conformiteit

Veiligheid en wettelijke conformiteit staan voorop bij AS-IS Virtual Tour. We zorgen ervoor dat alle dronevluchten voldoen aan de lokale wetgeving en veiligheidsnormen. Ons team is getraind en ervaren in het veilig bedienen van drones, zodat we risicovrije en verantwoorde luchtfotografie kunnen garanderen.

Drone Fotograaf eindhoven

Drone fotograaf Eindhoven: Waarom kiezen Voor AS-IS Virtual Tour? 

  • Gepassioneerd en ervaren Team: Onze drone fotografen zijn experts in hun vakgebied en hebben een diepe passie voor visuele storytelling.
  • State-of-the-art technologie: We maken gebruik van geavanceerde drones om haarscherpe en indrukwekkende beelden te leveren.
  • Persoonlijke aanpak: Wij begrijpen dat elk project uniek is en bieden daarom maatwerk aan dat perfect aansluit bij jouw specifieke eisen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Start jouw drone fotografie project in Eindhoven

Wil je jouw onderneming in Eindhoven een visuele boost geven? Neem contact op met AS-IS Virtual Tour. Samen werken we aan een project dat niet alleen jouw bedrijf in beeld brengt, maar ook jouw merk versterkt en verhaal vertelt. Laat ons jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes tillen met professionele drone fotografie.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers