De meestgestelde vragen bij AS-IS Virtual Tour

Een virtuele tour is een interactieve presentatie van een locatie via een reeks panoramische foto’s of video’s. Het biedt een 360°-weergave en stelt bezoekers in staat om de locatie virtueel te verkennen, in tegenstelling tot statische beelden in standaardfotografie.

Met een Virtual Tour geef je (potentiële) klanten, geïnteresseerden of sollicitanten de kans om vooraf een eerste realistische indruk te krijgen. Met jouw kamers presenteer je jouw aanbod en bedrijfscultuur. Daarnaast worden deze beelden gemidded 10x meer bekeken dan uw website, je krijgt een hogere positie in Google en je krijgt meer website bezoeken.

Nee, er zijn geen maandelijkse kosten voor de Virtual Tour. Echter betaal je jaarlijks een bedrag vanaf 100 euro om de Virtual Tour advertentievrij te houden.

Wanneer het voor jou het beste uitkomt. We proberen zo snel mogelijk een photo-shooting dag te kiezen. Echter is het wel belangrijk dat het op die dag mooi weer is zodat de beelden er zonnig en levendig uitzien. Als dat niet het geval is, plannen we gewoon een andere dag in.

Bij het maken van een afspraak bespreken we met u het te fotograferen pand. U moet er natuurlijk voor zorgen dat uw bedrijf er representatief uitziet. Op de dag van de photo-shoot zal de fotograaf samen met jou het bovengenoemde pand bezoeken en de juiste foto’s op de juiste plaats maken. Na de photo-shoot worden deze vervolgens geassembleerd tot een hoogwaardige 360 ​​° -tour. Voor de opnamedatum ontvangt u meer informatie over het proces in de vorm van een checklist.

Ja, dat is geen enkel probleem. Wij kunnen de Virtual Tour naar uw website koppelen

Het ligt er volledig aan hoe groot uw bedrijf is, we zijn gemiddeld 2 uur bezig met het fotograferen.

Verschillende bedrijfstakken, zoals vastgoed, horeca, retail, toerisme, evenementen, enz., kunnen profiteren van virtuele tours. Iedereen die zijn locatie interactief wil presenteren, kan er baat bij hebben.

Geavanceerde 360°-camera’s of speciale apparatuur wordt gebruikt om de virtuele tours te maken en 360°-foto’s of video’s vast te leggen die later aan elkaar worden gemonteerd.

Ja, de virtuele tours kunnen worden aangepast aan de behoeften van een bedrijf, zoals toevoegen van logo’s, beschrijvingen en specifieke interactieve elementen.

Interactieve elementen, zoals hotspots, tekstbeschrijvingen of links, worden na het vastleggen van de beelden aan de virtuele tour toegevoegd.

AS-IS Virtual Tour verzorgt het maken en beheren van Google Street View-gebaseerde 360°-foto’s en hun integratie in Google Maps en de bedrijfspagina’s.

Ja, naast virtuele tours kunnen aanvullende services, zoals fotografie, videoproductie en aanvullende integraties, worden aangeboden.

De kosten variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van de locatie en de benodigde aanpassingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het bijwerken van virtuele tours is afhankelijk van de veranderingen in de locatie. Dit kan variëren van maanden tot jaren.

Ja, enkele voorbereidingen, zoals het opruimen van de locatie en het plannen van de opname, zijn meestal vereist.

Virtuele tours kunnen variëren in grootte, van kleine winkels tot grote bedrijfsgebouwen, afhankelijk van de benodigde dekking. Er zijn in principe geen beperkingen qua grootte.

Ja, Ook na publicatie staan wij klaar voor eventuele vragen of technische problemen.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag?

Neem contact met ons op!