Skip to content

FAQ

Be inspired by us

Met een Virtual Tour geef je (potentiële) klanten, geïnteresseerden of sollicitanten de kans om vooraf een eerste realistische indruk te krijgen. Met jouw kamers presenteer je jouw aanbod en bedrijfscultuur. Daarnaast worden deze beelden gemidded 10x meer bekeken dan uw website, je krijgt een hogere positie in Google en je krijgt meer website bezoeken.

Nee, er zijn geen maandelijkse kosten voor de Virtual Tour. Echter betaal je jaarlijks een bedrag vanaf 100 euro om de Virtual Tour advertentievrij te houden.

Wanneer het voor jou het beste uitkomt. We proberen zo snel mogelijk een photo-shooting dag te kiezen. Echter is het wel belangrijk dat het op die dag mooi weer is zodat de beelden er zonnig en levendig uitzien. Als dat niet het geval is, plannen we gewoon een andere dag in.

Bij het maken van een afspraak bespreken we met u het te fotograferen pand. U moet er natuurlijk voor zorgen dat uw bedrijf er representatief uitziet. Op de dag van de photo-shoot zal de fotograaf samen met jou het bovengenoemde pand bezoeken en de juiste foto’s op de juiste plaats maken. Na de photo-shoot worden deze vervolgens geassembleerd tot een hoogwaardige 360 ​​° -tour. Voor de opnamedatum ontvangt u meer informatie over het proces in de vorm van een checklist.

Ja, dat is geen enkel probleem. Wij kunnen de Virtual Tour naar uw website koppelen

Het ligt er volledig aan hoe groot uw bedrijf is, we zijn gemiddeld 2 uur bezig met het fotograferen.