Indrukwekkend van bovenaf

Drone video laten maken Utrecht

Drone video laten maken Utrecht: Het eindresultaat​

Een greep uit onze recente drone video's

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw expert in drone videografie in Utrecht

Drone video laten maken Utrecht: Breng jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes

In het innovatieve en culturele hart van Utrecht biedt AS-IS Virtual Tour geavanceerde drone videografiediensten aan. We zijn gespecialiseerd in het uniek in beeld brengen van jouw onderneming, waardoor je bedrijf zich onderscheidt in deze dynamische regio.

Drone video laten maken utrecht

De voordelen van drone videografie voor jouw onderneming in Utrecht

Drone videografie in Utrecht opent nieuwe mogelijkheden voor jouw bedrijf om op te vallen:

  • Frisse perspectieven: Leg jouw bedrijf vast met innovatieve en hoogwaardige luchtbeelden.
  • Volledige visualisatie: Bied een uitgebreid beeld van jouw bedrijf, van zijn locatie tot zijn architectuur, met onze drone video’s.
  • Creatief verhaal vertellen: Vertel het verhaal van jouw onderneming op een aantrekkelijke en meeslepende manier.
  • Versterk jouw online aanwezigheid: Gebruik de kracht van drone video’s om jouw digitale voetafdruk en merkimago te verbeteren.

Onze diensten in drone videografie in Utrecht

Bij AS-IS Virtual Tour bieden we uitgebreide drone videografie diensten in Utrecht om jouw bedrijf vanuit een nieuw perspectief te presenteren. Hier zijn enkele van de diensten die we aanbieden:

Drone fotografie

AS-IS Virtual Tour specialiseert zich in het creëren van spectaculaire dronefoto's die jouw bedrijf en locatie vanuit een uniek perspectief laten zien. Deze luchtfoto's bieden een indrukwekkend overzicht en zijn perfect voor marketingdoeleinden, waardoor jouw bedrijf zich onderscheidt in elke visuele campagne.

Drone video's

Onze dronevideografen vangen dynamische, vloeiende luchtopnamen die jouw bedrijf in actie laten zien. Deze video's bieden een meeslepende ervaring voor kijkers en helpen bij het vertellen van het verhaal van jouw merk. Ze zijn ideaal om een krachtige visuele indruk te maken.

Aanpassing

Wij passen elke dronevideo en -foto aan om te voldoen aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. Door nauwkeurig af te stemmen op jouw behoeften, zorgen we ervoor dat de beelden jouw unieke bedrijfsboodschap effectief overbrengen, waardoor ze een onmisbaar onderdeel van jouw marketingstrategie worden.

Montage en bewerking

Ons team van professionals zorgt voor de montage en bewerking van jouw drone beelden, waarbij we zorgen voor maximale visuele impact. Wij brengen jouw beelden tot leven met deskundige kleurcorrecties, geluidsbewerking en dynamische montage, waardoor jouw visuele content echt opvalt.

Veiligheid en conformiteit

Bij AS-IS Virtual Tour staat veiligheid voorop bij elke dronevlucht. We volgen strikt alle veiligheidsnormen en wettelijke voorschriften voor het gebruik van drones. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring voor onze klanten, met de garantie dat alle luchtopnamen verantwoord en legaal worden uitgevoerd.

Kies AS-IS Virtual Tour in Utrecht voor drone videografie

  • Deskundig en ervaren: Ons team in Utrecht heeft de vaardigheden en kennis om indrukwekkende drone video’s te produceren.
  • Geavanceerde technologie: We gebruiken de beste drones voor heldere en scherpe beelden.
  • Persoonlijke service: Elk project wordt aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.
  • Impactvolle resultaten: Onze drone video’s zijn erop gericht om jouw doelgroep maximaal te betrekken.

Onze dronevideokunst

Een drone video laten maken gaat echter verder dan alleen het vastleggen van visueel aantrekkelijke beelden. Het vertelt een verhaal, een verhaal dat op een geheel nieuwe en fascinerende manier wordt overgebracht. Bij AS-IS Virtual Tour zijn we toegewijd aan het verleggen van de grenzen van creativiteit en verbeelding door middel van onze dronevideodiensten. We nemen je mee op een reis door de lucht, waar we samen videomateriaal creëren dat niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook een krachtige boodschap overbrengt. De impact gaat verder dan alleen de visuele pracht en brengt een emotionele diepgang die jou en je doelgroep zal verrassen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Start jouw drone videografie project in Utrecht

Ben je klaar om jouw bedrijf in Utrecht te laten opvallen met professionele drone videografie? Neem contact op met AS-IS Virtual Tour. Wij helpen je graag om jouw merkverhaal op een unieke manier visueel te vertellen, waarmee jouw onderneming zich zal onderscheiden.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.