Indrukwekkend van bovenaf

Drone fotograaf
Nederland

Ons werk in Nederland

Een greep uit onze recente drone projecten

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Excelleren in drone fotografie in Nederland

Til jouw onderneming naar nieuwe hoogten met adembenemende luchtfotografie

Nederland, een land met een schat aan prachtige landschappen en bruisende steden, biedt een schitterende achtergrond voor bedrijven die willen uitblinken op het gebied van innovatie en visuele aantrekkingskracht. AS-IS Virtual Tour brengt jouw bedrijf naar nieuwe hoogten met professionele dronefotografie, waarbij we jouw bedrijf vanuit unieke hoeken vastleggen en de schoonheid van Nederland in beeld brengen. Zoek jij een drone fotograaf Nederland? AS-IS Virtual Tour is jouw partner!

drone-fotograaf-Nederland

De kracht van dronefotografie in Nederland

Dronefotografie opent de deur naar ongekende mogelijkheden om jouw bedrijf in Nederland op de kaart te zetten en indruk te maken:

  • Unieke visuele ervaringen: Leg de essentie van jouw bedrijf vast met adembenemende luchtfoto’s die jouw locatie en unieke kenmerken belichten.
  • Verfrissende perspectieven: Stap af van traditionele fotografie en bied een frisse kijk op jouw onderneming. Dronefotografie brengt een vernieuwende dimensie in beeld.
  • Verbeterde digitale aanwezigheid: Benut het potentieel van dronebeelden om jouw online aanwezigheid en klantbetrokkenheid te vergroten. Krachtige visuals trekken de aandacht van jouw doelgroep.
  • Marktonderscheiding: Val op in Nederland met professionele luchtopnamen die de aandacht trekken. Het onderscheidende karakter van dronefotografie kan een verschil maken in jouw marketinginspanningen.

Ons aanbod aan drone fotografie diensten in Nederland

AS-IS Virtual Tour biedt een uitgebreid scala aan drone fotografie diensten, afgestemd op jouw Nederlandse behoeften:

Luchtfoto's

AS-IS Virtual Tour legt de unieke uitstraling van jouw bedrijf vast met hoogwaardige luchtfoto's. Onze drones vliegen hoog om jouw locatie in volle glorie vast te leggen, ideaal voor marketing en visuele presentaties. Deze beelden trekken de aandacht en geven een nieuwe dimensie aan jouw bedrijfspromotie.

Aanpassing

Elke dronefoto wordt nauwkeurig aangepast aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. We luisteren naar jouw visie en transformeren deze in visuele kunstwerken die jouw bedrijf perfect weerspiegelen. Ons maatwerk zorgt ervoor dat elke foto naadloos aansluit bij jouw bedrijfsboodschap.

Montage en bewerking

Ons team van professionele editors zet ruwe beelden om in verbluffende, gepolijste foto's. We gebruiken geavanceerde technieken voor kleurcorrectie, scherpte en compositie om de beste aspecten van jouw locatie te benadrukken. Onze montage garandeert dat elke foto er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Veiligheid en conformiteit

Veiligheid en wettelijke conformiteit staan voorop bij AS-IS Virtual Tour. We zorgen ervoor dat alle dronevluchten voldoen aan de lokale wetgeving en veiligheidsnormen. Ons team is getraind en ervaren in het veilig bedienen van drones, zodat we risicovrije en verantwoorde luchtfotografie kunnen garanderen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Drone-Fotograaf-Nederland

Drone fotograaf Nederland: Waarom kiezen voor AS-IS Virtual Tour?

Het kiezen van AS-IS Virtual Tour betekent werken met professionals die jouw visie en bedrijfsbehoeften begrijpen:

  • Gepassioneerd en ervaren team: Onze dronefotografen zijn experts in hun vakgebied en hebben een diepe passie voor visuele storytelling. Ze combineren technische vaardigheden met creatieve visie om verbluffende beelden te creëren.
  • Geavanceerde technologie: Wij maken gebruik van geavanceerde drones met high-resolution camera’s om scherpe en indrukwekkende beelden vast te leggen. Onze technologie staat garant voor topkwaliteit.
  • Persoonlijke aanpak: Elk project is uniek, en we begrijpen dat maatwerk essentieel is. Daarom werken we nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat de dronefotografie perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en visie.
  • Uitzonderlijke resultaten: Onze virtuele tours zijn ontworpen om impact te maken op jouw doelgroep. We streven naar niets minder dan uitmuntendheid in elke opname en bewerking.

Begin jouw drone fotografie project in Nederland

Ben je klaar om jouw Nederlandse bedrijf visueel te versterken en jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen? Neem vandaag nog contact op met AS-IS Virtual Tour voor een consult en demonstratie. Samen zullen we werken aan een project dat niet alleen jouw bedrijf in de schijnwerpers zet, maar ook jouw merk versterkt en jouw verhaal vertelt met professionele dronefotografie. 

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.