Indrukwekkend van bovenaf

Drone fotograaf
Tilburg

Ons werk in Tilburg

Een greep uit onze recente drone projecten

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw expert in drone fotografie in Tilburg

Ontdek nieuwe hoogtes voor jouw bedrijf

Tilburg, een stad die bruist van creativiteit en innovatie, biedt een perfecte achtergrond voor bedrijven die willen opvallen. AS-IS Virtual Tour brengt een frisse wind in jouw bedrijfspresentatie met professionele drone fotografie. We zijn trots om in Tilburg te opereren, waar we jouw bedrijf vanuit unieke perspectieven vastleggen. Zoek jij een drone fotograaf Tilburg? AS-IS is jouw partner!

Drone-Fotograaf-Tilburg

De meerwaarde van drone fotografie voor jouw bedrijf

Drone fotografie transformeert de manier waarop jouw bedrijf wordt waargenomen. Enkele voordelen zijn:

  • Spectaculaire overzichten: Onze drones bieden betoverende uitzichten van jouw bedrijf, waardoor de locatie en architectuur tot hun recht komen.
  • Innovatieve angles: Ontdek perspectieven die traditionele fotografie niet kan bieden, wat jouw bedrijf een moderne uitstraling geeft.
  • Verhoogde online interactie: Drone beelden genereren meer betrokkenheid op sociale media en jouw website, waardoor jouw digitale voetafdruk groeit.
  • Onderscheidend vermogen: Zet jouw bedrijf in Tilburg in de kijker en onderscheid je van de massa met hoogstaande luchtfoto’s.

Onze drone fotografie services in Tilburg

AS-IS Virtual Tour biedt een breed scala aan diensten voor drone fotografie in Tilburg, waaronder:

Luchtfoto's

AS-IS Virtual Tour legt de unieke uitstraling van jouw bedrijf vast met hoogwaardige luchtfoto's. Onze drones vliegen hoog om jouw locatie in volle glorie vast te leggen, ideaal voor marketing en visuele presentaties. Deze beelden trekken de aandacht en geven een nieuwe dimensie aan jouw bedrijfspromotie.

Aanpassing

Elke dronefoto wordt nauwkeurig aangepast aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. We luisteren naar jouw visie en transformeren deze in visuele kunstwerken die jouw bedrijf perfect weerspiegelen. Ons maatwerk zorgt ervoor dat elke foto naadloos aansluit bij jouw bedrijfsboodschap.

Montage en bewerking

Ons team van professionele editors zet ruwe beelden om in verbluffende, gepolijste foto's. We gebruiken geavanceerde technieken voor kleurcorrectie, scherpte en compositie om de beste aspecten van jouw locatie te benadrukken. Onze montage garandeert dat elke foto er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Veiligheid en conformiteit

Veiligheid en wettelijke conformiteit staan voorop bij AS-IS Virtual Tour. We zorgen ervoor dat alle dronevluchten voldoen aan de lokale wetgeving en veiligheidsnormen. Ons team is getraind en ervaren in het veilig bedienen van drones, zodat we risicovrije en verantwoorde luchtfotografie kunnen garanderen.

Drone-Fotograaf-Tilburg (2)

Drone fotograaf Tilburg: Waarom kiezen voor AS-IS Virtual Tour?

  • Ervaren team: Onze dronefotografen hebben niet alleen jarenlange ervaring, maar ze zijn ook gepassioneerd en toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke beelden die aan jouw verwachtingen voldoen. Hun expertise zorgt ervoor dat elke opname perfect wordt uitgevoerd.
  • Geavanceerde apparatuur: Wij geloven in het gebruik van de nieuwste drone technologieën om ervoor te zorgen dat elke opname scherp, helder en van de hoogste kwaliteit is. Onze geavanceerde apparatuur stelt ons in staat om luchtfoto’s en dronebeelden te leveren die indruk maken.
  • Maatwerk: Elk project is uniek, en wij begrijpen dat. Daarom zorgen we ervoor dat onze services naadloos aansluiten bij jouw specifieke wensen en eisen. We luisteren naar jouw visie en doelstellingen en passen onze aanpak aan om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al jouw verwachtingen voldoet. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Begin jouw drone fotografie avontuur in Tilburg

Ben je klaar om jouw bedrijf in Tilburg te transformeren met adembenemende drone fotografie? Neem contact op met AS-IS Virtual Tour. Wij zijn er om samen met jou een visueel verhaal te creëren dat jouw bedrijf op de kaart zet. Laat ons jouw visie tot leven brengen en jouw bedrijf vanuit de lucht laten schitteren!

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.