Indrukwekkend van bovenaf

Drone fotograaf
Flevoland

Ons werk in Flevoland

Een greep uit onze recente drone projecten

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw deskundige in drone fotografie in Flevoland

Laat jouw bedrijf in Flevoland schitteren met professionele drone fotografie

In Flevoland, bekend om zijn uitgestrekte landschappen en dynamische bedrijfsleven, biedt AS-IS Virtual Tour unieke mogelijkheden om uw onderneming vanuit de lucht te presenteren. Wij zijn jouw deskundige partner in drone fotografie, klaar om jouw bedrijf in Flevoland op een vernieuwende wijze vast te leggen. Zoek je een drone fotograaf Flevoland? AS-IS Virtual Tour is jouw partner!

Drone-Fotograaf-Flevoland

De kracht van drone fotografie in Flevoland

Drone fotografie transformeert hoe bedrijven in Flevoland zichzelf presenteren:

  • Betoverende luchtopnamen: Vang de schoonheid en eigenheid van jouw locatie in Flevoland met verbluffende luchtfoto’s.
  • Nieuwe perspectieven: Ga verder dan traditionele fotografie en bied unieke inzichten in jouw onderneming.
  • Digitale uitstraling Versterken: Verhoog uw online aanwezigheid en engageer klanten met aansprekende drone beelden.
  • Zich onderscheiden van de concurrentie: Maak indruk in Flevoland met professionele luchtfoto’s die jouw merk doen opvallen.

 

Onze diensten in drone fotografie in Flevoland

AS-IS Virtual Tour biedt een breed scala aan diensten in drone fotografie:

Luchtfoto's

AS-IS Virtual Tour legt de unieke uitstraling van jouw bedrijf vast met hoogwaardige luchtfoto's. Onze drones vliegen hoog om jouw locatie in volle glorie vast te leggen, ideaal voor marketing en visuele presentaties. Deze beelden trekken de aandacht en geven een nieuwe dimensie aan jouw bedrijfspromotie.

Aanpassing

Elke dronefoto wordt nauwkeurig aangepast aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. We luisteren naar jouw visie en transformeren deze in visuele kunstwerken die jouw bedrijf perfect weerspiegelen. Ons maatwerk zorgt ervoor dat elke foto naadloos aansluit bij jouw bedrijfsboodschap.

Montage en bewerking

Ons team van professionele editors zet ruwe beelden om in verbluffende, gepolijste foto's. We gebruiken geavanceerde technieken voor kleurcorrectie, scherpte en compositie om de beste aspecten van jouw locatie te benadrukken. Onze montage garandeert dat elke foto er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Veiligheid en conformiteit

Veiligheid en wettelijke conformiteit staan voorop bij AS-IS Virtual Tour. We zorgen ervoor dat alle dronevluchten voldoen aan de lokale wetgeving en veiligheidsnormen. Ons team is getraind en ervaren in het veilig bedienen van drones, zodat we risicovrije en verantwoorde luchtfotografie kunnen garanderen.

Drone Fotograaf Bergen op Zoom AS-IS.eu

Drone fotograaf Flevoland: Waarom AS-IS Virtual Tour?

  • Gedreven en ervaren: Ons team van drone fotografen is gepassioneerd en deskundig in het vangen van de essentie van jouw onderneming.
  • State-of-the-art apparatuur: We gebruiken geavanceerde drones voor heldere en indrukwekkende beelden.
  • Persoonlijke service: We benaderen elk project met een persoonlijke touch, volledig afgestemd op jouw behoeften.
  • Impactvolle resultaten: Onze drone fotografie is gericht op het maximaliseren van de impact op jouw doelgroep.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Begin met jouw drone fotografie project in Flevoland

Geïnteresseerd om jouw onderneming in Flevoland naar nieuwe visuele hoogten te tillen? Neem contact op met AS-IS Virtual Tour voor een uniek drone fotografie project dat jouw bedrijf onderscheidt en jouw merk versterkt. Laat ons de verhalen van jouw onderneming in Flevoland tot leven brengen met onze deskundige drone fotografie.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers