Wie we zijn

In het kort

AS-IS Virtual Tour is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van meeslepende virtuele rondleidingen. Wij maken gebruik van geavanceerde technologie om locaties, zowel binnen als buiten, tot leven te brengen en unieke visuele ervaringen te bieden. Onze diensten zijn gericht op het verkennen, presenteren en delen van plaatsen op een manier die voorheen ondenkbaar was.

De voordelen van AS-IS Virtual Tour samengevat:

2-in-1: Virtual Tour + Street View

Bij ons ontvang je in tegenstelling tot andere aanbieders altijd zowél Google Street View beelden voor in je Google omgeving, als een Virtual Tour voor in je website. Twee voor de prijs van een dus!

Optimaal Resultaat

Dankzij onze 2-in-1 oplevering voorzie je zowél de bezoekers van je website als mensen op Google en Google Maps van hoogwaardige 360° beelden van jouw bedrijf! Zo creëer je immens bereik en geweldige resultaten.

Verhoogde Zichtbaarheid

Ontvang vele duizenden views per maand, in totaal hebben we ruim tientallen duizenden (360°) beelden in Google geplaatst voor klanten, welke hen maandelijks ieder vele duizenden weergaven opleveren!

Geoptimaliseerde Bedrijfspagina

Laat ons jouw Google Bedrijfspagina optimaliseren voor een toename in jouw paginaweergaven en acties zoals websiteclicks, telefoontjes en routeverzoeken. Deze statistieken kan je zelf inzien in jouw dashboard!

Betere (Local) Search Resultaten

Domineer de (lokale) zoekresultaten met een online aanwezigheid die sterker is dan ooit dankzij jouw nieuwe hoogwaardige beeldmaterialen. Hiermee bereik je zowel nieuwe mensen in de Google zoekresultaten als in Google maps.

Aantrekkelijk Geprijsd

Je hebt al een Virtuele Tour, Street View Tour en Bedrijfspagina vanaf slechts €250,-! Neem een kijkje in onze prijslijst en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak bij jou op locatie!

Wat we doen

Wij laten bedrijven stralen

AS-IS Virtual Tour specialiseert zich in het ontwikkelen van virtuele tours voor bedrijven, evenals Google Street View-oplossingen. Onze diensten omvatten ook het creëren van professionele bedrijfsfoto’s, video’s, drone-opnames, en het aanbieden van Google-services, zoals Google Mijn Bedrijf-optimalisatie, Google Ads-beheer en Google Workspace-oplossingen. Bovendien bieden wij webdesign en webhosting aan om onze klanten te ondersteunen bij hun online aanwezigheid.

 

Waarom wij?

AS-IS Virtual Tour als jouw partner

AS-IS Virtual Tour is de ideale keuze voor bedrijven om verschillende redenen. Allereerst bieden wij uitgebreide expertise in het creëren van virtuele tours, Google Street View-implementaties, en het vastleggen van hoogwaardige bedrijfsfoto’s, video’s en dronebeelden. Onze diepgaande kennis van Google-diensten, waaronder Google Mijn Bedrijf-optimalisatie en Google Ads-beheer, draagt bij aan het vergroten van de online zichtbaarheid en het aantrekken van potentiële klanten. Bovendien kunnen bedrijven profiteren van onze webdesign- en webhostingdiensten om een sterke en professionele online aanwezigheid te creëren.

Daarnaast onderscheiden we ons door onze toewijding aan kwaliteit, nauwkeurigheid en uitmuntendheid in elk project. Bedrijven kunnen vertrouwen op onze ervaren teams om visuele inhoud te leveren die hun merk versterkt en indruk maakt op hun klanten. Ten slotte biedt AS-IS Virtual Tour flexibele oplossingen die aangepast zijn aan de specifieke behoeften van elk bedrijf, waardoor we een waardevolle partner zijn voor het realiseren van een succesvolle online aanwezigheid.

De gezichten achter AS-IS Virtual Tour

Ons team

Jeanot

Eigenaar & Cameraman

Bart

Medewerker

Rick

Allround Medewerker

Iris

Fotografe

Jan

Finance

Thijmen

Medewerker

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Laten we koffiedrinken

Plan een vrijblijvende kennismaking