Wie we zijn

In het kort

AS-IS Virtual Tour is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van meeslepende virtuele rondleidingen. Wij maken gebruik van geavanceerde technologie om locaties, zowel binnen als buiten, tot leven te brengen en unieke visuele ervaringen te bieden. Onze diensten zijn gericht op het verkennen, presenteren en delen van plaatsen op een manier die voorheen ondenkbaar was.

Wat we doen

Wij laten bedrijven stralen

AS-IS Virtual Tour specialiseert zich in het ontwikkelen van virtuele tours voor bedrijven, evenals Google Street View-oplossingen. Onze diensten omvatten ook het creëren van professionele bedrijfsfoto’s, video’s, drone-opnames, en het aanbieden van Google-services, zoals Google Mijn Bedrijf-optimalisatie, Google Ads-beheer en Google Workspace-oplossingen. Bovendien bieden wij webdesign en webhosting aan om onze klanten te ondersteunen bij hun online aanwezigheid.

 

Waarom wij?

AS-IS Virtual Tour als jouw partner

AS-IS Virtual Tour is de ideale keuze voor bedrijven om verschillende redenen. Allereerst bieden wij uitgebreide expertise in het creëren van virtuele tours, Google Street View-implementaties, en het vastleggen van hoogwaardige bedrijfsfoto’s, video’s en dronebeelden. Onze diepgaande kennis van Google-diensten, waaronder Google Mijn Bedrijf-optimalisatie en Google Ads-beheer, draagt bij aan het vergroten van de online zichtbaarheid en het aantrekken van potentiële klanten. Bovendien kunnen bedrijven profiteren van onze webdesign- en webhostingdiensten om een sterke en professionele online aanwezigheid te creëren.

Daarnaast onderscheiden we ons door onze toewijding aan kwaliteit, nauwkeurigheid en uitmuntendheid in elk project. Bedrijven kunnen vertrouwen op onze ervaren teams om visuele inhoud te leveren die hun merk versterkt en indruk maakt op hun klanten. Ten slotte biedt AS-IS Virtual Tour flexibele oplossingen die aangepast zijn aan de specifieke behoeften van elk bedrijf, waardoor we een waardevolle partner zijn voor het realiseren van een succesvolle online aanwezigheid.

De gezichten achter AS-IS Virtual Tour

Ons team

Jeanot

Eigenaar & Cameraman

Stijn

Webdesign & Marketing

Bram

Accountmanager

Bart

Editor

Don

Editor

Thijmen

Editor

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Laten we koffiedrinken

Plan een vrijblijvende kennismaking