Indrukwekkend van bovenaf

Drone fotograaf
Utrecht

Ons werk in Utrecht

Een greep uit onze recente drone projecten

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw betrouwbare drone fotograaf in Utrecht

Laat jouw bedrijf stralen vanuit de lucht

Utrecht, een stad doordrenkt met geschiedenis en bruisende bedrijvigheid, biedt talloze kansen voor bedrijven om te floreren. In het digitale tijdperk van visuele content en online marketing kan dronefotografie een krachtige manier zijn om jouw bedrijf vanuit een nieuw perspectief te presenteren. Bij AS-IS Virtual Tour zijn we er trots op jouw betrouwbare drone fotograaf in Utrecht te zijn, met de expertise en technologie om verbluffende luchtfoto’s van jouw bedrijf vast te leggen.

Drone Fotograaf Utrecht

De impact van drone fotografie

Dronefotografie voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan visuele content. Hier zijn enkele voordelen van dronefoto’s voor jouw bedrijf:

  • Unieke perspectieven: Dronefoto’s bieden indrukwekkende en ongewone perspectieven van jouw bedrijf en locatie die anders moeilijk te bereiken zijn.
  • Overzicht en context: Met drones kunnen we uitgebreide overzichten van jouw bedrijf en de omgeving vastleggen, waardoor klanten een beter begrip krijgen van jouw locatie.
  • Sfeer en impact: Dronefoto’s voegen sfeer en impact toe aan jouw visuele content, waardoor deze opvalt en een blijvende indruk achterlaat.
  • Online zichtbaarheid: Het gebruik van dronefoto’s verbetert jouw online aanwezigheid en trekt meer bezoekers naar jouw website.
  • Differentiatie: Door gebruik te maken van dronefotografie onderscheidt jouw bedrijf zich van de concurrentie en biedt het een unieke ervaring aan klanten.

Onze diensten als drone fotograaf in Utrecht

Bij AS-IS Virtual Tour bieden we uitgebreide dronefotografiediensten om jouw bedrijf vanuit de lucht te laten stralen. Hier zijn enkele van de diensten die we aanbieden:

Luchtfoto's

AS-IS Virtual Tour legt de unieke uitstraling van jouw bedrijf vast met hoogwaardige luchtfoto's. Onze drones vliegen hoog om jouw locatie in volle glorie vast te leggen, ideaal voor marketing en visuele presentaties. Deze beelden trekken de aandacht en geven een nieuwe dimensie aan jouw bedrijfspromotie.

Aanpassing

Elke dronefoto wordt nauwkeurig aangepast aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. We luisteren naar jouw visie en transformeren deze in visuele kunstwerken die jouw bedrijf perfect weerspiegelen. Ons maatwerk zorgt ervoor dat elke foto naadloos aansluit bij jouw bedrijfsboodschap.

Montage en bewerking

Ons team van professionele editors zet ruwe beelden om in verbluffende, gepolijste foto's. We gebruiken geavanceerde technieken voor kleurcorrectie, scherpte en compositie om de beste aspecten van jouw locatie te benadrukken. Onze montage garandeert dat elke foto er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Veiligheid en conformiteit

Veiligheid en wettelijke conformiteit staan voorop bij AS-IS Virtual Tour. We zorgen ervoor dat alle dronevluchten voldoen aan de lokale wetgeving en veiligheidsnormen. Ons team is getraind en ervaren in het veilig bedienen van drones, zodat we risicovrije en verantwoorde luchtfotografie kunnen garanderen.

Drone Fotograaf Utrecht

Waarom kiezen voor AS-IS Virtual Tour?

Er zijn verschillende redenen waarom je AS-IS Virtual Tour zou moeten kiezen als jouw drone fotograaf in Utrecht:

  • Ervaring: Ons team van professionele dronefotografen heeft uitgebreide ervaring in het vastleggen van adembenemende luchtfoto’s.
  • Geavanceerde technologie: We maken gebruik van geavanceerde drones en camera’s om de beste resultaten te garanderen.
  • Creativiteit: We combineren technische kennis met creatieve visie om unieke en impactvolle foto’s te creëren.
  • Maatwerk: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan jouw specifieke doelen en behoeften voldoen.
  • Klantgericht: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat we aan jouw verwachtingen voldoen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Neem contact op voor verbluffende drone foto’s in Utrecht

Als je klaar bent om jouw bedrijf vanuit een geheel nieuw perspectief te presenteren en indruk te maken op je doelgroep met adembenemende drone foto’s in Utrecht, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen bij AS-IS Virtual Tour. Samen kunnen we jouw online aanwezigheid versterken en jouw bedrijf laten stralen vanuit de lucht.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.