Indrukwekkend van bovenaf

Drone video laten maken Noord-Holland

Drone video laten maken Noord-Holland: Het eindresultaat​

Een greep uit onze recente drone video's

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw deskundige in drone videografie in Noord-Holland

Visualiseer jouw bedrijf op nieuwe hoogten in Noord-Holland met drone videografie

Noord-Holland, met zijn unieke mix van stedelijke energie en natuurlijke schoonheid, is het ideale podium voor innovatieve bedrijfsvisualisatie. AS-IS Virtual Tour biedt in Noord-Holland gespecialiseerde drone videografie aan, waarmee we de essentie van jouw onderneming op een dynamische en impactvolle manier vastleggen. Drone video laten maken Noord-Holland? AS-IS Virtual Tour is jouw partner!

drone-video-laten-maken-noord-Holland

De voordelen van drone videografie voor bedrijven in Noord-Holland

Drone videografie kan voor bedrijven in Noord-Holland een gamechanger zijn door:

  • Futuristische beeldspraak: Maak een onvergetelijke indruk met professionele luchtopnames die de kracht en het karakter van uw onderneming uitstralen.
  • Uitgebreid perspectief: Ontdek nieuwe invalshoeken van jouw bedrijf, van de indrukwekkende architectuur tot de prachtige omgeving.
  • Verhalende impact: Breng jouw merkverhaal tot leven op een visueel boeiende wijze.
  • Digitale aanwezigheid versterken: Gebruik drone videografie om jouw online aanwezigheid en merkbeleving te verbeteren.

Drone video laten maken Noord-Holland: Onze services 

Bij AS-IS Virtual Tour bieden we uitgebreide drone videografie diensten in Noord-Holland om jouw bedrijf vanuit een nieuw perspectief te presenteren. Hier zijn enkele van de diensten die we aanbieden:

Drone fotografie

AS-IS Virtual Tour specialiseert zich in het creëren van spectaculaire dronefoto's die jouw bedrijf en locatie vanuit een uniek perspectief laten zien. Deze luchtfoto's bieden een indrukwekkend overzicht en zijn perfect voor marketingdoeleinden, waardoor jouw bedrijf zich onderscheidt in elke visuele campagne.

Drone video's

Onze dronevideografen vangen dynamische, vloeiende luchtopnamen die jouw bedrijf in actie laten zien. Deze video's bieden een meeslepende ervaring voor kijkers en helpen bij het vertellen van het verhaal van jouw merk. Ze zijn ideaal om een krachtige visuele indruk te maken.

Aanpassing

Wij passen elke dronevideo en -foto aan om te voldoen aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. Door nauwkeurig af te stemmen op jouw behoeften, zorgen we ervoor dat de beelden jouw unieke bedrijfsboodschap effectief overbrengen, waardoor ze een onmisbaar onderdeel van jouw marketingstrategie worden.

Montage en bewerking

Ons team van professionals zorgt voor de montage en bewerking van jouw drone beelden, waarbij we zorgen voor maximale visuele impact. Wij brengen jouw beelden tot leven met deskundige kleurcorrecties, geluidsbewerking en dynamische montage, waardoor jouw visuele content echt opvalt.

Veiligheid en conformiteit

Bij AS-IS Virtual Tour staat veiligheid voorop bij elke dronevlucht. We volgen strikt alle veiligheidsnormen en wettelijke voorschriften voor het gebruik van drones. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring voor onze klanten, met de garantie dat alle luchtopnamen verantwoord en legaal worden uitgevoerd.

Waarom kiezen voor AS-IS Virtual Tour in Noord-Holland?

  • Rijke ervaring: Ons team in Noord-Holland is bedreven in het produceren van superieure drone video’s.
  • Moderne technologie: Wij hanteren de nieuwste technologieën voor kristalheldere en indrukwekkende beelden.
  • Maatwerk aanpak: Wij passen ons aan jouw unieke bedrijfsbehoeften aan voor elk project.
  • Impactvolle resultaten: Onze drone video’s zijn gericht op het creëren van een sterke indruk bij jouw publiek.

Onze dronevideokunst

Een drone video laten maken gaat echter verder dan alleen het vastleggen van visueel aantrekkelijke beelden. Het vertelt een verhaal, een verhaal dat op een geheel nieuwe en fascinerende manier wordt overgebracht. Bij AS-IS Virtual Tour zijn we toegewijd aan het verleggen van de grenzen van creativiteit en verbeelding door middel van onze dronevideodiensten. We nemen je mee op een reis door de lucht, waar we samen videomateriaal creëren dat niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook een krachtige boodschap overbrengt. De impact gaat verder dan alleen de visuele pracht en brengt een emotionele diepgang die jou en je doelgroep zal verrassen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Start jouw drone videografie avontuur in Noord-Holland

Bent je klaar om jouw bedrijf in Noord-Holland te verheffen met onze geavanceerde drone videografie? Neem contact op met AS-IS Virtual Tour. Wij zijn er om jouw bedrijfsverhaal op een inspirerende manier visueel te vertellen, waardoor jouw onderneming opvalt en betrokkenheid genereert.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

Neem eenvoudig contact op.