Indrukwekkend van bovenaf

Drone fotograaf
Drenthe

Ons werk in Drenthe

Een greep uit onze recente drone projecten

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw expert in drone fotografie in Drenthe

Ontdek de kracht van luchtfotografie voor jouw merk in Drenthe

Drenthe, bekend om zijn prachtige natuur en dynamische bedrijfscultuur, biedt ideale kansen voor bedrijven die visueel indruk willen maken. AS-IS Virtual Tour is jouw go-to specialist voor het vastleggen van jouw onderneming vanuit de lucht in Drenthe, waarmee we jouw merk in een nieuw licht zetten.

Drone-Fotograaf-Drenthe

Waarom jouw bedrijf in Drenthe profiteert van drone fotografie

Met drone fotografie kun je in Drenthe jouw marketing naar een hoger niveau tillen:

  • Unieke visuele Hoeken: Vang de unieke aspecten van jouw locatie en bedrijf met adembenemende luchtfoto’s.
  • Creatieve visuele expressie: Stap weg van standaardfotografie en bied een frisse kijk op jouw merk.
  • Meer online zichtbaarheid: Versterk jouw digitale aanwezigheid en trek meer klanten aan met levendige dronebeelden.
  • Laat jouw bedrijf schitteren: Zet jouw onderneming in Drenthe in de spotlight met professionele dronefotografie die de aandacht trekt.

Onze diensten van drone fotograaf Drenthe

AS-IS Virtual Tour levert een verscheidenheid aan dronefotografiediensten in Drenthe, op maat gemaakt voor jouw wensen:

Luchtfoto's

AS-IS Virtual Tour legt de unieke uitstraling van jouw bedrijf vast met hoogwaardige luchtfoto's. Onze drones vliegen hoog om jouw locatie in volle glorie vast te leggen, ideaal voor marketing en visuele presentaties. Deze beelden trekken de aandacht en geven een nieuwe dimensie aan jouw bedrijfspromotie.

Aanpassing

Elke dronefoto wordt nauwkeurig aangepast aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. We luisteren naar jouw visie en transformeren deze in visuele kunstwerken die jouw bedrijf perfect weerspiegelen. Ons maatwerk zorgt ervoor dat elke foto naadloos aansluit bij jouw bedrijfsboodschap.

Montage en bewerking

Ons team van professionele editors zet ruwe beelden om in verbluffende, gepolijste foto's. We gebruiken geavanceerde technieken voor kleurcorrectie, scherpte en compositie om de beste aspecten van jouw locatie te benadrukken. Onze montage garandeert dat elke foto er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Veiligheid en conformiteit

Veiligheid en wettelijke conformiteit staan voorop bij AS-IS Virtual Tour. We zorgen ervoor dat alle dronevluchten voldoen aan de lokale wetgeving en veiligheidsnormen. Ons team is getraind en ervaren in het veilig bedienen van drones, zodat we risicovrije en verantwoorde luchtfotografie kunnen garanderen.

Drone-Fotograaf-Drenthe

Waarom AS-IS Virtual Tour Jouw Keuze Is in Drenthe

  • Vakkundig en bevlogen team: Onze dronefotografen zijn zowel deskundig als gepassioneerd in het visueel vertellen van jouw verhaal.
  • State-of-the-Art technologie: We gebruiken de nieuwste drone-technologie voor ongeëvenaarde beeldkwaliteit.
  • Persoonlijke service: Onze diensten zijn op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten bij jouw zakelijke behoeften.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Begin met jouw drone fotografie in Drenthe

Ben je klaar om jouw onderneming in Drenthe visueel te laten schitteren? Neem contact op met AS-IS Virtual Tour voor hoogwaardige dronefotografie. Samen laten we jouw merk sprankelen, versterken we jouw online aanwezigheid en delen we jouw unieke verhaal op een indrukwekkende wijze.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers