Indrukwekkend van bovenaf

Drone video laten maken Gelderland

Drone video laten maken Gelderland: Het eindresultaat​

Een greep uit onze recente drone video's

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw deskundige in drone videografie in Gelderland

Verhef jouw bedrijf in Gelderland met drone videografie

Gelderland, bekend om zijn rijke geschiedenis en bloeiende bedrijfscultuur, is de ideale plek voor het toepassen van geavanceerde drone videografie. AS-IS Virtual Tour is jouw go-to specialist in Gelderland voor het creëren van unieke drone video’s die jouw bedrijf op een innovatieve manier presenteren. Drone video laten maken Gelderland? AS-IS Virtual Tour is jouw partner!

Drone video laten maken Gelderland

De meerwaarde van drone videografie voor bedrijven in Gelderland

Drone videografie in Gelderland kan jouw bedrijf transformeren en jouw merk versterken door:

  • Innovatieve perspectieven: Leg jouw onderneming vast met opvallende luchtopnamen die een memorabele indruk achterlaten.
  • Complete visualisatie: Bied een allesomvattend beeld van jouw bedrijf, van de fysieke setting tot de unieke architectuur.
  • Creatieve verhalen vertellen: Breng het verhaal van jouw bedrijf op een boeiende en visuele wijze tot leven.
  • Digitale zichtbaarheid verbeteren: Maak optimaal gebruik van drone video’s om jouw online aanwezigheid en merkimago te verhogen.

Drone video laten maken Gelderland: Onze diensten

Bij AS-IS Virtual Tour bieden we uitgebreide drone videografie diensten in Gelderland om jouw bedrijf vanuit een nieuw perspectief te presenteren. Hier zijn enkele van de diensten die we aanbieden:

Drone fotografie

AS-IS Virtual Tour specialiseert zich in het creëren van spectaculaire dronefoto's die jouw bedrijf en locatie vanuit een uniek perspectief laten zien. Deze luchtfoto's bieden een indrukwekkend overzicht en zijn perfect voor marketingdoeleinden, waardoor jouw bedrijf zich onderscheidt in elke visuele campagne.

Drone video's

Onze dronevideografen vangen dynamische, vloeiende luchtopnamen die jouw bedrijf in actie laten zien. Deze video's bieden een meeslepende ervaring voor kijkers en helpen bij het vertellen van het verhaal van jouw merk. Ze zijn ideaal om een krachtige visuele indruk te maken.

Aanpassing

Wij passen elke dronevideo en -foto aan om te voldoen aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. Door nauwkeurig af te stemmen op jouw behoeften, zorgen we ervoor dat de beelden jouw unieke bedrijfsboodschap effectief overbrengen, waardoor ze een onmisbaar onderdeel van jouw marketingstrategie worden.

Montage en bewerking

Ons team van professionals zorgt voor de montage en bewerking van jouw drone beelden, waarbij we zorgen voor maximale visuele impact. Wij brengen jouw beelden tot leven met deskundige kleurcorrecties, geluidsbewerking en dynamische montage, waardoor jouw visuele content echt opvalt.

Veiligheid en conformiteit

Bij AS-IS Virtual Tour staat veiligheid voorop bij elke dronevlucht. We volgen strikt alle veiligheidsnormen en wettelijke voorschriften voor het gebruik van drones. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring voor onze klanten, met de garantie dat alle luchtopnamen verantwoord en legaal worden uitgevoerd.

Kies AS-IS Virtual Tour voor drone videografie in Gelderland

  • Expertise en ervaring: Ons toegewijde team in Gelderland beschikt over uitgebreide expertise en ervaring in het produceren van hoogwaardige drone video’s. We begrijpen wat nodig is om beelden vast te leggen die indruk maken.
  • Gebruik van nieuwste technologieën: Bij AS-IS Virtual Tour werken we met de nieuwste drone technologieën om ervoor te zorgen dat onze videobeelden scherp, helder en impactvol zijn.
  • Persoonlijke aanpak: Elk project wordt op maat gemaakt om aan jouw unieke bedrijfsbehoeften te voldoen. We luisteren naar jouw wensen en passen onze aanpak dienovereenkomstig aan.
  • Impactvolle resultaten: Onze drone video’s zijn specifiek ontworpen om jouw doelgroep maximaal te betrekken en te inspireren. We streven naar resultaten die een blijvende indruk achterlaten.
 
 

Onze dronevideokunst

Een drone video laten maken gaat echter verder dan alleen het vastleggen van visueel aantrekkelijke beelden. Het vertelt een verhaal, een verhaal dat op een geheel nieuwe en fascinerende manier wordt overgebracht. Bij AS-IS Virtual Tour zijn we toegewijd aan het verleggen van de grenzen van creativiteit en verbeelding door middel van onze dronevideodiensten. We nemen je mee op een reis door de lucht, waar we samen videomateriaal creëren dat niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook een krachtige boodschap overbrengt. De impact gaat verder dan alleen de visuele pracht en brengt een emotionele diepgang die jou en je doelgroep zal verrassen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Begin jouw drone videografie project in Gelderland

Ben je klaar om jouw bedrijf in Gelderland te laten opvallen met professionele drone videografie? Bij AS-IS Virtual Tour staan we paraat om jouw merkverhaal op een buitengewone en visueel aantrekkelijke manier te presenteren. Met behulp van de nieuwste drone technologieën tillen we jouw onderneming naar nieuwe hoogtes en zorgen we ervoor dat je boodschap op een unieke wijze wordt overgebracht. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen werken aan indrukwekkende drone videobeelden die de essentie van jouw bedrijf vastleggen.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers