Indrukwekkend van bovenaf

Drone video laten maken Tilburg

Drone video laten maken Tilburg: Het eindresultaat​

Een greep uit onze recente drone video's

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw specialist in drone videografie te Tilburg

Geef jouw bedrijf een vliegende start met drone video’s

Tilburg, een stad die bruist van energie en ondernemingszin, biedt een vruchtbare bodem voor bedrijven die zich willen onderscheiden. Met de drone videografiediensten van AS-IS Virtual Tour kan jouw bedrijf in Tilburg zich op een spectaculaire en vernieuwende manier profileren. Drone video laten maken Tilburg? AS-IS Virtual Tour is jouw partner!

Drone-video-laten-maken-Tilburg

Ontdek de voordelen van drone videografie

Drone videografie opent nieuwe horizonten voor jouw marketingstrategie. Enkele voordelen van onze drone videografiediensten in Tilburg zijn:

  • Verbluffende luchtbeelden: Onze drones vangen jouw bedrijf in prachtige beelden, die gegarandeerd indruk maken op jouw doelgroep.
  • Uitgebreide perspectieven: Drone video’s laten de context en omgeving van jouw bedrijf zien, wat bijdraagt aan een compleet beeld.
  • Dynamische content: Wij zorgen voor levendige en aantrekkelijke video’s die jouw bedrijf dynamisch en innemend presenteren.
  • Effectieve storytelling: Vertel jouw bedrijfsverhaal op een creatieve manier met behulp van onze boeiende drone video’s.
  • Toegenomen online zichtbaarheid: Onze drone video’s kunnen jouw digitale voetafdruk en merkbekendheid aanzienlijk vergroten.

Ontdek de voordelen van drone videografie

Drone videografie opent nieuwe horizonten voor jouw marketingstrategie. Enkele voordelen van onze drone videografiediensten in Tilburg zijn:

Drone fotografie

AS-IS Virtual Tour specialiseert zich in het creëren van spectaculaire dronefoto's die jouw bedrijf en locatie vanuit een uniek perspectief laten zien. Deze luchtfoto's bieden een indrukwekkend overzicht en zijn perfect voor marketingdoeleinden, waardoor jouw bedrijf zich onderscheidt in elke visuele campagne.

Drone video's

Onze dronevideografen vangen dynamische, vloeiende luchtopnamen die jouw bedrijf in actie laten zien. Deze video's bieden een meeslepende ervaring voor kijkers en helpen bij het vertellen van het verhaal van jouw merk. Ze zijn ideaal om een krachtige visuele indruk te maken.

Aanpassing

Wij passen elke dronevideo en -foto aan om te voldoen aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. Door nauwkeurig af te stemmen op jouw behoeften, zorgen we ervoor dat de beelden jouw unieke bedrijfsboodschap effectief overbrengen, waardoor ze een onmisbaar onderdeel van jouw marketingstrategie worden.

Montage en bewerking

Ons team van professionals zorgt voor de montage en bewerking van jouw drone beelden, waarbij we zorgen voor maximale visuele impact. Wij brengen jouw beelden tot leven met deskundige kleurcorrecties, geluidsbewerking en dynamische montage, waardoor jouw visuele content echt opvalt.

Veiligheid en conformiteit

Bij AS-IS Virtual Tour staat veiligheid voorop bij elke dronevlucht. We volgen strikt alle veiligheidsnormen en wettelijke voorschriften voor het gebruik van drones. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring voor onze klanten, met de garantie dat alle luchtopnamen verantwoord en legaal worden uitgevoerd.

Drone video laten maken Tilburg: Kies voor AS-IS Virtual Tour

Creativiteit en Techniek Gecombineerd Bij AS-IS Virtual Tour in Tilburg combineren we creatieve flair met geavanceerde technische vaardigheden, waardoor we de ideale partner zijn voor jouw drone videografieproject. We begrijpen het belang van het vertellen van jouw unieke verhaal en zetten ons volledig in om jouw bedrijf te helpen opvallen in een competitieve markt. Onze deskundige aanpak en aandacht voor detail garanderen dat jouw drone video’s niet alleen prachtig zijn, maar ook jouw merkwaarden en visie effectief overbrengen.

Onze dronevideokunst

Een drone video laten maken gaat echter verder dan alleen het vastleggen van visueel aantrekkelijke beelden. Het vertelt een verhaal, een verhaal dat op een geheel nieuwe en fascinerende manier wordt overgebracht. Bij AS-IS Virtual Tour zijn we toegewijd aan het verleggen van de grenzen van creativiteit en verbeelding door middel van onze dronevideodiensten. We nemen je mee op een reis door de lucht, waar we samen videomateriaal creëren dat niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook een krachtige boodschap overbrengt. De impact gaat verder dan alleen de visuele pracht en brengt een emotionele diepgang die jou en je doelgroep zal verrassen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Neem contact op voor persoonlijke drone videografie in Tilburg

Wil je jouw bedrijf in Tilburg een creatieve impuls geven met opvallende drone video’s? Neem dan vandaag nog contact op met AS-IS Virtual Tour. Wij staan klaar om samen met jou een uniek videoproject te ontwikkelen dat jouw bedrijf in de schijnwerpers zet. Onze persoonlijke benadering en commitment aan kwaliteit betekenen dat we nauw met jou samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw visie realiteit wordt. Met AS-IS Virtual Tour aan jouw zijde is jouw bedrijf verzekerd van een krachtige en invloedrijke aanwezigheid in de digitale wereld.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.