Indrukwekkend van bovenaf

Drone fotograaf
Breda

Ons werk in Breda

Een greep uit onze recente drone projecten

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw toonaangevende drone fotograaf in Breda

Geef jouw bedrijf een vliegende start

Breda, een stad bekend om haar historische rijkdom en bruisende zakenleven, biedt unieke kansen voor bedrijven om visueel te excelleren. Drone fotografie is in deze digitale tijd een onmisbare tool geworden voor innovatieve bedrijfspromotie. Bij AS-IS Virtual Tour zijn we gespecialiseerd in het vastleggen van jouw bedrijf in Breda vanuit een spectaculair luchtperspectief.

Drone fotograaf breda

De voordelen van drone fotografie voor jouw bedrijf

Drone fotografie voegt een fascinerende dimensie toe aan jouw marketinginspanningen:

  • Verbluffende beelden: Leg de essentie van jouw bedrijf vast met adembenemende luchtopnamen die een krachtige indruk achterlaten.
  • Brede horizon: Drone foto’s bieden een brede kijk op jouw locatie, waardoor potentiële klanten een omvangrijk beeld krijgen van wat je te bieden hebt.
  • Creatieve content: Onderscheid jezelf met creatieve en innemende visuele content die de interesse van jouw doelgroep prikkelt.
  • Verhoogde online aantrekkingskracht: Versterk je online aanwezigheid met professionele, hoogwaardige drone foto’s.

Onze diensten als drone fotograaf in Breda

Bij AS-IS Virtual Tour bieden we uitgebreide dronefotografie diensten in Breda om jouw bedrijf vanuit de lucht te laten schitteren. Hier zijn enkele van de diensten die we aanbieden:

Luchtfoto's

AS-IS Virtual Tour legt de unieke uitstraling van jouw bedrijf vast met hoogwaardige luchtfoto's. Onze drones vliegen hoog om jouw locatie in volle glorie vast te leggen, ideaal voor marketing en visuele presentaties. Deze beelden trekken de aandacht en geven een nieuwe dimensie aan jouw bedrijfspromotie.

Aanpassing

Elke dronefoto wordt nauwkeurig aangepast aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. We luisteren naar jouw visie en transformeren deze in visuele kunstwerken die jouw bedrijf perfect weerspiegelen. Ons maatwerk zorgt ervoor dat elke foto naadloos aansluit bij jouw bedrijfsboodschap.

Montage en bewerking

Ons team van professionele editors zet ruwe beelden om in verbluffende, gepolijste foto's. We gebruiken geavanceerde technieken voor kleurcorrectie, scherpte en compositie om de beste aspecten van jouw locatie te benadrukken. Onze montage garandeert dat elke foto er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Veiligheid en conformiteit

Veiligheid en wettelijke conformiteit staan voorop bij AS-IS Virtual Tour. We zorgen ervoor dat alle dronevluchten voldoen aan de lokale wetgeving en veiligheidsnormen. Ons team is getraind en ervaren in het veilig bedienen van drones, zodat we risicovrije en verantwoorde luchtfotografie kunnen garanderen.

Drone fotograaf Breda

Waarom kiezen voor AS-IS Virtual Tour?

Er zijn verschillende redenen waarom je AS-IS Virtual Tour zou moeten kiezen als jouw drone fotograaf in Breda:

  • Ervaring: Ons team van professionele drone fotografen heeft uitgebreide ervaring in het vastleggen van adembenemende luchtfoto’s.
  • Geavanceerde technologie: We maken gebruik van geavanceerde drones en camera’s om de beste resultaten te garanderen.
  • Creativiteit: We combineren technische kennis met een creatieve visie om unieke en impactvolle foto’s te creëren.
  • Maatwerk: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan jouw specifieke doelen en behoeften voldoen.
  • Klantgerichtheid: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We werken nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat we aan jouw verwachtingen voldoen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Start jouw drone fotografie avontuur in Breda

Wil je jouw bedrijf in Breda vanuit de lucht in de schijnwerpers zetten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op met AS-IS Virtual Tour. Samen tillen we jouw visuele marketing naar een hoger niveau met unieke en aansprekende drone fotografie.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.