Een online kijkje in jouw hogeschool

Virtuele tour voor hogescholen

 • Breng jouw school perfect in beeld
 • Laat studenten en ouders bij je binnenkijken
 • Laat videoboodschappen zien in de tour
 • Onderscheid je van je concurrenten
 • Werkt perfect op desktop en mobiel

Probeer onze interactieve virtuele tour zelf!

Ontdek onze virtuele tour voor hogescholen

Het kiezen van de juiste hogeschool is een cruciale beslissing voor aankomende studenten. De overstap van de middelbare school naar het hoger onderwijs is een belangrijke mijlpaal in hun academische reis. Maar welke factoren spelen een rol bij het selecteren van de juiste hogeschool? Naast het studieaanbod en de reputatie van de instelling, is de sfeer en omgeving van de campus vaak van groot belang. Kunnen studenten zich hier thuis voelen en hun academische doelen bereiken? 

Ontdek de campus vanuit huis

AS-IS Virtual Tour begrijpt de complexiteit van deze keuze en biedt een innovatieve oplossing die inspeelt op de behoeften van aankomende studenten en hun ouders: virtuele tours van hogescholen. Met deze virtuele rondleidingen kunnen studenten en ouders een virtuele reis door de campus maken, dit alles vanuit het comfort van hun eigen huis. Dit biedt de mogelijkheid om de hogeschool online te verkennen en een eerste indruk te krijgen van de faciliteiten, de sfeer en de beschikbare studieprogramma’s. Een virtuele tour biedt antwoorden op vragen als: Hoe zien de collegezalen eruit? Waar is de bibliotheek? Zijn er sportfaciliteiten beschikbaar? Wat maakt deze hogeschool uniek?

Diepgaande informatie via virtuele tours

Een virtuele hogeschooltour gaat verder dan alleen het visuele aspect. Door video- en tekstintegratie in de tour kunnen hogescholen gedetailleerde informatie delen over hun studieprogramma’s, faculteiten en extracurriculaire activiteiten. Dit biedt studenten en ouders een holistisch beeld van wat de hogeschool te bieden heeft en waarom deze een goede keuze zou kunnen zijn. Op die manier blijft de hogeschool altijd toegankelijk voor potentiële studenten, ongeacht het tijdstip.

Bekroonde samenwerking met toonaangevende hogescholen

AS-IS Virtual Tour heeft het voorrecht gehad om samen te werken met vooraanstaande hogescholen zoals Fontys Hogeschool en Hogeschool Utrecht. Onze samenwerking heeft niet alleen geleid tot een grotere zichtbaarheid van deze instellingen, maar heeft ook bijgedragen aan een significante toename van het aantal nieuwe studenten. Onze virtuele tours hebben bewezen effectieve marketinginstrumenten te zijn die niet alleen de campus in detail presenteren, maar ook het unieke karakter en de sterke punten van de hogescholen benadrukken.

Ben je benieuwd naar hoe AS-IS Virtual Tour jouw hogeschool in beeld kan brengen? Hier zijn enkele voorbeelden van wat je kunt verwachten:

 • Verken de diverse faculteiten en studierichtingen en krijg inzicht in het curriculum en de onderwijsmethode.
 • Neem een kijkje in de moderne collegezalen en ontdek de technologische voorzieningen die het leerproces ondersteunen.
 • Verken de sportfaciliteiten, inclusief sportvelden, fitnesscentra en sportclubs.
 • Bekijk de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de studentenlounges en cafetaria’s, en ontdek hoe deze bijdragen aan het sociale leven op de campus.

Waarom de keuze voor een hogeschool belangrijk is

De keuze voor een hogeschool gaat verder dan alleen de academische programma’s. Het bepaalt de omgeving waarin studenten zullen studeren, groeien en hun toekomst zullen vormgeven. Hier zijn enkele redenen waarom deze keuze van groot belang is:

 • Leeromgeving: De omgeving waarin studenten studeren heeft invloed op hun motivatie en academische prestaties. Een positieve en stimulerende omgeving kan het verschil maken.
 • Beschikbare studieprogramma’s: Elke hogeschool biedt unieke studieprogramma’s en specialisaties. Het is belangrijk om een instelling te kiezen die past bij de academische doelen van de student.
 • Levenservaring: De studententijd is meer dan alleen studeren. Het is een periode van persoonlijke groei, nieuwe vriendschappen en ervaringen die een leven lang meegaan.
 • Netwerk: Hogescholen bieden de mogelijkheid om waardevolle connecties te leggen en een professioneel netwerk op te bouwen dat van onschatbare waarde kan zijn voor toekomstige carrièremogelijkheden.

AS-IS Virtual Tour begrijpt het belang van het presenteren van hogescholen op een informatieve en overtuigende manier. We zijn ervan overtuigd dat virtuele hogeschooltours studenten en ouders helpen bij het maken van een weloverwogen studiekeuze. Deze tours bieden hogescholen de kans om hun unieke kenmerken te benadrukken en te laten zien waarom ze de ideale plek zijn voor toekomstige studenten.

Meer weten

Wil je meer weten over hoe we jouw hogeschool kunnen presenteren met behulp van virtuele tours? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we de volgende generatie studenten helpen bij het maken van de juiste studiekeuze en de weg naar hoger onderwijs te effenen. Virtuele tour voor hogescholen? AS-IS Virtual Tour is jouw partner!

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers