Indrukwekkend van bovenaf

Drone fotograaf Roosendaal

Ons werk in Roosendaal

Een greep uit onze recente drone projecten

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw eersteklas drone fotograaf in Roosendaal

Laat Jouw Bedrijf Stralen vanuit de Lucht in Roosendaal, een stad die bol staat van dynamiek en ondernemerschap. Deze bruisende stad biedt talloze kansen voor bedrijven om te groeien, te bloeien en op te vallen. In de moderne wereld van visuele content en online marketing kan dronefotografie een krachtig hulpmiddel zijn om jouw bedrijf vanuit een nieuw perspectief te presenteren en jouw online aanwezigheid te versterken. Bij AS-IS Virtual Tour zijn we er trots op jouw betrouwbare dronefotograaf te zijn in Roosendaal. We beschikken over de expertise en geavanceerde technologie om verbluffende luchtfoto’s van jouw bedrijf vast te leggen, waarmee je jouw merk naar nieuwe hoogten kunt tillen.

Drone-Fotograaf-Roosendaal

De impact van drone fotografie

Dronefotografie biedt een geheel nieuwe dimensie aan visuele content. Hier zijn enkele van de voordelen van dronefoto’s voor jouw bedrijf:

  • Unieke perspectieven: Dronefoto’s bieden indrukwekkende en ongewone perspectieven van jouw bedrijf en locatie die anders moeilijk te bereiken zijn. Met onze drones kunnen we hoeken vastleggen die voorheen onbereikbaar waren, waardoor jouw bedrijf opvalt.
  • Overzicht en context: Drones stellen ons in staat om uitgebreide overzichten van jouw bedrijf en de omgeving vast te leggen. Hierdoor krijgen jouw klanten een beter begrip van jouw locatie en wat je te bieden hebt.
  • Sfeer en impact: Dronefoto’s voegen sfeer en impact toe aan jouw visuele content, waardoor deze opvalt en een blijvende indruk achterlaat bij jouw doelgroep. Het gebruik van luchtfoto’s kan jouw verhaal kracht bijzetten.
  • Online zichtbaarheid: Het gebruik van drone foto’s verbetert jouw online aanwezigheid aanzienlijk. Met opvallende beelden trek je meer bezoekers naar jouw website en sociale media, wat kan resulteren in meer klanten en groei voor jouw bedrijf.
  • Differentiatie: Door gebruik te maken van dronefotografie onderscheid je je van jouw concurrentie. Je biedt jouw klanten een unieke ervaring en laat zien dat jouw bedrijf vooruitstrevend is.

Onze diensten als drone fotograaf in Roosendaal

Bij AS-IS Virtual Tour bieden we uitgebreide dronefotografiediensten om jouw bedrijf vanuit de lucht te laten schitteren in Roosendaal. Hier zijn enkele van de diensten die we aanbieden:

Luchtfoto's

AS-IS Virtual Tour legt de unieke uitstraling van jouw bedrijf vast met hoogwaardige luchtfoto's. Onze drones vliegen hoog om jouw locatie in volle glorie vast te leggen, ideaal voor marketing en visuele presentaties. Deze beelden trekken de aandacht en geven een nieuwe dimensie aan jouw bedrijfspromotie.

Aanpassing

Elke dronefoto wordt nauwkeurig aangepast aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. We luisteren naar jouw visie en transformeren deze in visuele kunstwerken die jouw bedrijf perfect weerspiegelen. Ons maatwerk zorgt ervoor dat elke foto naadloos aansluit bij jouw bedrijfsboodschap.

Montage en bewerking

Ons team van professionele editors zet ruwe beelden om in verbluffende, gepolijste foto's. We gebruiken geavanceerde technieken voor kleurcorrectie, scherpte en compositie om de beste aspecten van jouw locatie te benadrukken. Onze montage garandeert dat elke foto er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Veiligheid en conformiteit

Veiligheid en wettelijke conformiteit staan voorop bij AS-IS Virtual Tour. We zorgen ervoor dat alle dronevluchten voldoen aan de lokale wetgeving en veiligheidsnormen. Ons team is getraind en ervaren in het veilig bedienen van drones, zodat we risicovrije en verantwoorde luchtfotografie kunnen garanderen.

Drone-Fotograaf-Roosendaal.

Waarom kiezen voor AS-IS Virtual Tour in Roosendaal?

Er zijn verschillende redenen waarom je AS-IS Virtual Tour zou moeten kiezen als jouw dronefotograaf in Roosendaal:

  • Ervaring: Ons team van professionele dronefotografen heeft uitgebreide ervaring in het vastleggen van adembenemende luchtfoto’s in Roosendaal en omgeving.
  • Geavanceerde technologie: We maken gebruik van geavanceerde drones en camera’s om de beste resultaten te garanderen, zodat jouw bedrijf optimaal in beeld wordt gebracht.
  • Creativiteit: We combineren technische kennis met een creatieve visie om unieke en impactvolle foto’s te creëren die de schoonheid van Roosendaal benadrukken.
  • Maatwerk: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan jouw specifieke doelen en behoeften voldoen.
  • Klantgerichtheid: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We werken nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat we aan jouw verwachtingen voldoen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Neem contact op voor verbluffende drone foto’s in Roosendaal

Als je klaar bent om jouw bedrijf vanuit een geheel nieuw perspectief te presenteren en indruk te maken op jouw doelgroep met adembenemende dronefoto’s in Roosendaal, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen bij AS-IS Virtual Tour. Samen kunnen we jouw online aanwezigheid versterken en jouw bedrijf laten schitteren vanuit de lucht. Ontdek de schoonheid van Roosendaal van bovenaf en laat jouw bedrijf stralen met onze eersteklas dronefotografie

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers