Een online kijkje in jouw school

Virtuele tour voor middelbare scholen

  • Breng jouw school perfect in beeld
  • Laat ouders bij je binnenkijken
  • Laat videoboodschappen zien in de tour
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Werkt perfect op desktop en mobiel

Probeer onze interactieve virtuele tour zelf!

Ontdek onze virtuele tours voor middelbare scholen

Het selecteren van de juiste middelbare school is een cruciale beslissing voor zowel leerlingen als hun ouders. De overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs gaat gepaard met een reeks keuzes en overwegingen. Maar welke criteria wegen het zwaarst bij het maken van deze belangrijke keuze? Naast het curriculum en de onderwijsmethode is de algehele uitstraling en sfeer van de school vaak van doorslaggevend belang. Kan de leerling zich hier niet alleen onderwijskundig, maar ook sociaal en emotioneel thuis voelen?

AS-IS Virtual Tour begrijpt de complexiteit van deze keuze en biedt een innovatieve oplossing die inspeelt op de behoeften van toekomstige leerlingen en hun ouders: virtuele tours voor middelbare scholen. Deze virtuele rondleidingen stellen leerlingen en ouders in staat om een virtuele reis door de school te maken, en dit alles vanuit het comfort van hun eigen huis. Hierdoor kan de school zich online presenteren en krijgen leerlingen een voorproefje van de sfeer en faciliteiten op school. Een virtuele tour biedt antwoorden op vragen als: hoe zien de klaslokalen eruit? Waar is de kantine? Zijn er sportfaciliteiten beschikbaar? Hoe ziet het muzieklokaal eruit?

Diepgaande informatie via virtuele tours

Een virtuele schooltour biedt meer dan alleen een visuele indruk. Door middel van video- en tekstintegratie in de tour kunnen scholen gedetailleerde informatie delen over hun onderwijsprogramma, filosofie en extracurriculaire activiteiten. Dit geeft ouders en leerlingen een volledig beeld van wat de school te bieden heeft en hoe deze zich onderscheidt van andere scholen. Op die manier blijft de school altijd toegankelijk voor (toekomstige) leerlingen en ouders, ongeacht het tijdstip.

Ben je benieuwd naar hoe AS-IS Virtual Tour jouw school in beeld kan brengen? Hier zijn enkele voorbeelden van wat je kunt verwachten:

  • Verken de verschillende afdelingen, zoals talen, exacte vakken en kunst, en krijg gedetailleerd inzicht in het curriculum en de lesmethoden.
  • Neem een kijkje in de moderne klaslokalen en ontdek de technologische voorzieningen die het leerproces ondersteunen.
  • Verken de sportfaciliteiten, waaronder de gymzaal, sportvelden en fitnessruimte, en leer meer over het aanbod van sportactiviteiten.
  • Bekijk de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de aula, mediatheek en studieruimtes, en ontdek hoe deze bijdragen aan het schoolleven.

Virtuele tour voor middelbare scholen: De voordelen

Toegankelijkheid

Virtuele schooltours stellen ouders en leerlingen in staat om de school op elk gewenst moment te verkennen, zonder de noodzaak van fysieke aanwezigheid.

Informatieverstrekking

Scholen kunnen gedetailleerde informatie delen over hun onderwijsaanbod, visie en missie, wat ouders en leerlingen helpt bij het maken van een weloverwogen keuze.

Sfeerproeven

Toekomstige leerlingen kunnen de sfeer van de school alvast ervaren, wat kan bijdragen aan hun schoolkeuze.

Efficiëntie

het verkennen van meerdere scholen wordt efficiënter, omdat het online kan gebeuren, waardoor tijd en reiskosten worden bespaard.

Samenwerkingen

Wij zijn trots op onze samenwerking met RSG ‘t Rijks, die heeft bijgedragen aan aanzienlijke groei en het aantrekken van nieuwe leerlingen voor de school

 

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe we jouw middelbare school kunnen presenteren met behulp van virtuele tours? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we de toekomstige generaties helpen bij het maken van de juiste schoolkeuze

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.