Bekijk het Project

Meat & Seafood
Market

Probeer onze interactieve Virtuele Tour zelf!

Samenwerking tussen Meat & Seafood Market Yerseke en AS-IS Virtual Tour

Een unieke uitdaging voor Meat & Seafood Market

Meat & Seafood Market, bekend om hun uitgebreide assortiment van kwaliteitsvlees en verse zeevruchten, zocht naar manieren om hun unieke winkelervaring online te repliceren. Gezien de complexiteit van het presenteren van verse producten, vereiste dit een bijzondere aanpak.

De rol van AS-IS Virtual Tour

AS-IS Virtual Tour werd ingeschakeld om deze uitdaging aan te gaan. Ons doel was om een virtuele tour te creëren die niet alleen de rijke variëteit van de producten laat zien, maar ook de sfeer en kwaliteit van Meat & Seafood Market online overbrengt.

Het creëren van een online beleving

De virtuele tour die we hebben ontwikkeld, biedt klanten een realistische en meeslepende ervaring van de Meat & Seafood Market. Klanten kunnen virtueel door de gangpaden navigeren, inzoomen op producten en gedetailleerde informatie over de herkomst en bereidingswijzen krijgen.

Impact op online populariteit en verkoop

De introductie van de virtuele tour heeft geleid tot een significante toename van de online zichtbaarheid en klantinteresse. Meat & Seafood Market zag een stijging in zowel online bestellingen als fysieke winkelbezoeken, dankzij de virtuele tour die een voorproefje bood van wat klanten in de winkel kunnen verwachten.

Interactie en klanttevredenheid

Een belangrijk aspect van de virtuele tour was de interactieve component. Klanten konden eenvoudig meer leren over specifieke producten en zien wat er allemaal aangeboden werd, wat leidde tot een hogere klanttevredenheid en vertrouwen in het merk Meat & Seafood Market.

Bedrijfsprofiel beheer

Ook bij AS-IS Virtual Tour bieden we uitgebreide diensten voor het beheer van bedrijfsprofielen. Onze expertise omvat het optimaliseren van online zichtbaarheid, het verzorgen van professionele bedrijfsfotografie, het creëren van boeiende virtuele tours, en het effectief beheren van klantrecensies. We ondersteunen ook met zoekmachine optimalisatie (SEO), regelmatige updates van bedrijfsprofielen, en het leveren van gedetailleerde analyses en rapportages over online prestaties. Onze digitale marketingstrategieën zijn erop gericht om de online aanwezigheid van onze klanten, zoals Meat & Seafood Market, te versterken.

Integratie met online marketingstrategie

De virtuele tour werd een centraal onderdeel van de online marketingstrategie van Meat & Seafood Market. Het werd gebruikt in sociale media campagnes en op hun website, waardoor de tour een belangrijk hulpmiddel werd voor merkbewustzijn en klantenbinding.

Voortdurende samenwerking en toekomstplannen

Gezien het succes van de virtuele tour, zijn Meat & Seafood Market en AS-IS Virtual Tour voortdurend in gesprek over toekomstige updates en nieuwe digitale projecten om de online aanwezigheid van de markt verder te versterken.

Conclusie

De samenwerking tussen AS-IS Virtual Tour en Meat & Seafood Market illustreert hoe digitale innovatie een cruciale rol kan spelen in het versterken van de online aanwezigheid van een gespecialiseerde retailer. De virtuele tour heeft Meat & Seafood Market geholpen om hun unieke winkelervaring online te brengen, wat resulteerde in een toegenomen populariteit en verkoop, zowel online als offline.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.