Bekijk het Project

Juwelier Ooms

Samenwerking tussen Juwelier Ooms en AS-IS Virtual Tour

Introductie van de samenwerking

In de wereld van luxe retail is het essentieel om klanten een onvergetelijke ervaring te bieden. De samenwerking tussen AS-IS Virtual Tour en Juwelier Ooms heeft deze ervaring naar het digitale domein gebracht. Door middel van een op maat gemaakte bedrijfsfilm en bedrijfsfotografie is Juwelier Ooms een pionier geworden in het online presenteren van hoogwaardige juwelen en horloges.

Uitdaging in de juweliersbranche

Juwelier Ooms stond voor de uitdaging om hun exclusieve sieraden en horloges op een aantrekkelijke en interactieve manier online te presenteren. Het was belangrijk om de elegantie en het vakmanschap van hun producten op een manier over te brengen die de fysieke ervaring in de winkel evenaart.

Onze oplossing: Bedrijfsfilm en bedrijfsfotografie

AS-IS Virtual Tour heeft een luxe en gedetailleerde bedrijfsfilm voor Juwelier Ooms ontwikkeld. Deze film biedt klanten een realistische weergave van de winkel en zoomt in op individuele sieraden en horloges om een levensechte indruk te geven. Daarnaast zijn er tientallen prachtige foto’s in hoge kwaliteit gemaakt van de inrichting, horloges en juwelen.

Groei in online populariteit

Sinds de implementatie van de bedrijfsfilm en foto’s heeft Juwelier Ooms een aanzienlijke groei in online verkeer en klantbetrokkenheid ervaren. De bedrijfsfilm stelde klanten in staat om op hun gemak het uitgebreide assortiment van Juwelier Ooms te verkennen, wat resulteerde in een toename van zowel online als offline verkopen.

Aandacht voor detail

De focus op detail in de bedrijfsfilm was cruciaal. AS-IS Virtual Tour zorgde ervoor dat elk sieraad en horloge tot in de perfectie werd gepresenteerd, waardoor de unieke eigenschappen en kwaliteit van de producten van Juwelier Ooms online tot hun recht kwamen.

Klantfeedback en ervaringen

De reacties van klanten op de bedrijfsfilm waren uitermate positief. Velen waardeerden de mogelijkheid om producten van dichtbij te bekijken en waren onder de indruk van de interactieve en gebruiksvriendelijke ervaring.

Versterking van de online marketingstrategie

De bedrijfsfilm werd een integraal onderdeel van de online marketingstrategie van Juwelier Ooms. Het werd prominent weergegeven op hun website en gebruikt in sociale media campagnes, wat bijdroeg aan een versterkte merkbeleving.

Voordelen voor klantbetrokkenheid

De bedrijfsfilm van Juwelier Ooms bood een unieke kans voor klantbetrokkenheid. Het gaf klanten de mogelijkheid om producten in hun eigen tijd en ruimte te verkennen, wat leidde tot een diepere connectie met het merk en het bedrijf.

Bedrijfsprofiel beheer

Ook bij AS-IS Virtual Tour bieden we uitgebreide diensten voor het beheer van bedrijfsprofielen. Onze expertise omvat het optimaliseren van online zichtbaarheid, het verzorgen van professionele bedrijfsfotografie, het creëren van boeiende virtuele tours, en het effectief beheren van klantrecensies. We ondersteunen ook met zoekmachine optimalisatie (SEO), regelmatige updates van bedrijfsprofielen, en het leveren van gedetailleerde analyses en rapportages over online prestaties. Onze digitale marketingstrategieën zijn erop gericht om de online aanwezigheid van onze klanten, zoals Juwelier Ooms, te versterken.

Conclusie

De samenwerking tussen AS-IS Virtual Tour en Juwelier Ooms is een stralend voorbeeld van hoe digitale innovatie de manier waarop luxe retailbedrijven met hun klanten communiceren kan transformeren. Deze digitale stap heeft niet alleen de online populariteit van Juwelier Ooms verhoogd, maar ook een nieuwe standaard gezet voor de presentatie van luxe producten in de digitale wereld.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.