Bekijk het Project

OESTERDAM

Probeer onze interactieve Virtuele Tour zelf!

Samenwerking tussen OESTERDAM en AS-IS Virtual Tour

Inleiding tot de samenwerking

In de wereld van hospitality en toerisme is online zichtbaarheid van cruciaal belang. De samenwerking tussen vakantieresort OESTERDAM en AS-IS Virtual Tour is een uitstekend voorbeeld van hoe virtuele technologie kan worden ingezet om de online aanwezigheid van een bedrijf te vergroten. Door middel van een op maat gemaakte virtuele tour heeft OESTERDAM een innovatieve stap gezet om zich in de digitale wereld te onderscheiden.

De uitdaging

OESTERDAM, gelegen in een prachtige omgeving, zocht naar manieren om hun unieke locatie en faciliteiten te tonen aan een breder publiek. De uitdaging was om de natuurlijke schoonheid en de luxe uitstraling van het resort op een interactieve manier online over te brengen.

Onze oplossing: Een virtuele tour

AS-IS Virtual Tour ontwikkelde een geavanceerde 360-graden virtuele tour voor OESTERDAM. Dit stelde online bezoekers in staat om door het resort te navigeren en de kamers, voorzieningen en de prachtige omgeving te verkennen alsof ze er zelf waren. De tour was geïntegreerd met interactieve elementen, zoals informatieve hotspots en directe boekingsmogelijkheden, hierdoor was alles makkelijk en snel bereik om te vinden voor de online bezoekers.

Impact op online populariteit

Sinds de lancering van de virtuele tour heeft Oesterdam een significante toename in online engagement en boekingen ervaren. De virtuele tour bood potentiële gasten een unieke kans om het resort te verkennen vanuit het comfort van hun eigen huis, wat leidde tot een toename in interesse en bezoekersaantallen.

Technologische innovatie

De technologie achter de virtuele tour was geavanceerd en op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van OESTERDAM. Door gebruik te maken van high-end camera’s en software, was AS-IS Virtual Tour in staat om een naadloze en realistische virtuele ervaring te creëren.

Bedrijfsprofiel beheer

Ook bij AS-IS Virtual Tour bieden we uitgebreide diensten voor het beheer van bedrijfsprofielen. Onze expertise omvat het optimaliseren van online zichtbaarheid, het verzorgen van professionele bedrijfsfotografie, het creëren van boeiende virtuele tours, en het effectief beheren van klantrecensies. We ondersteunen ook met zoekmachine optimalisatie (SEO), regelmatige updates van bedrijfsprofielen, en het leveren van gedetailleerde analyses en rapportages over online prestaties. Onze digitale marketingstrategieën zijn erop gericht om de online aanwezigheid van onze klanten, zoals OESTERDAM, te versterken.

Feedback van klanten

De reacties van de online bezoekers en gasten van OESTERDAM waren overweldigend positief. Veel gasten gaven aan dat de virtuele tour een belangrijke factor was in hun beslissing om het resort te bezoeken. De tour hielp hen om een goed beeld te krijgen van wat ze konden verwachten.

Marketing en zichtbaarheid

De virtuele tour werd een belangrijk onderdeel van OESTERDAMs marketingstrategie. Het werd ingezet op hun website, in sociale media campagnes en als een tool voor reisbureaus. Deze aanpak vergrootte de online zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van het resort aanzienlijk.

Duurzaamheid en toegankelijkheid

Een bijkomend voordeel van de virtuele tour was de duurzaamheid. Door potentiële gasten een online alternatief te bieden, verkleinde OESTERDAM de ecologische voetafdruk die traditionele bezichtigingen met zich mee kunnen brengen. Bovendien maakte de tour het resort toegankelijker voor mensen die niet in staat zijn om te reizen.

Conclusie

De samenwerking tussen AS-IS Virtual Tour en OESTERDAM is een duidelijk voorbeeld van hoe virtuele technologie kan worden ingezet om de ervaring van potentiële klanten te verrijken en de online aanwezigheid van een bedrijf te verbeteren. Door deze innovatieve stap heeft Oesterdam zijn online populariteit aanzienlijk verhoogd en een nieuwe standaard gezet in de hospitality-industrie.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers

Neem eenvoudig contact op.