Een online kijkje in jouw bedrijf

Virtuele tour voor jouw bedrijf

 • Breng jouw bedrijf eerlijk en realistisch op beeld
 • Laat jouw doelgroep bij je binnenkijken
 • Laat videoboodschappen zien in de tour
 • Onderscheid je van je concurrenten
 • Stap vanuit de lucht je bedrijf binnen

Probeer per branche onze interactieve virtuele tourvoorbeelden zelf!

Virtuele Tour voor jouw bedrijf: een diepgaande duik in innovatie

Het onderscheidend vermogen van AS-IS Virtual Tour samengevat:

2-in-1: Virtual Tour + Street View

Bij ons ontvang je in tegenstelling tot andere aanbieders altijd zowél Google Street View beelden voor in je Google omgeving, als een Virtual Tour voor in je website. Twee voor de prijs van een dus!

360° bedrijfspresentatie

Met onze unieke 360° fotografiedienst presenteren we jouw bedrijf eerlijk en realistisch op je website, Google en Google Maps, waardoor je authenticiteit uitstraalt, vertrouwen opbouwt, en meer bezoekers aantrekt. Ontsluit het volledige potentieel van jouw online aanwezigheid.

Verhoogde zichtbaarheid

Ontvang vele duizenden views per maand, in totaal hebben we ruim tientallen duizenden (360°) beelden in Google geplaatst voor klanten, welke hen maandelijks ieder vele duizenden weergaven opleveren! In google wordt je ook 10x meer bekeken met de views

Geoptimaliseerde bedrijfspagina

Laat ons jouw Google Bedrijfspagina optimaliseren voor een toename in jouw paginaweergaven en acties zoals websiteclicks, telefoontjes en routeverzoeken. Deze statistieken kan je zelf inzien in jouw dashboard!

Betere (local) search resultaten

Domineer de (lokale) zoekresultaten met een online aanwezigheid die sterker is dan ooit dankzij jouw nieuwe hoogwaardige beeldmaterialen. Hiermee bereik je zowel nieuwe mensen in de Google zoekresultaten als in Google maps.

Aantrekkelijk geprijsd

Je hebt al een Virtuele Tour, Street View Tour en Bedrijfspagina vanaf slechts €150,-! Neem een kijkje in onze prijslijst en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak bij jou op locatie!

Virtuele-tour-voor-jouw-bedrijf

Een virtuele tour laten maken door AS-IS Virtual Tour

In de razendsnel veranderende wereld van vandaag is de manier waarop we informatie delen en consumeren drastisch geëvolueerd. Virtuele tours zijn een van de krachtigste tools die de laatste jaren aan populariteit hebben gewonnen. Maar wat houdt een virtuele tour precies in en waarom zou je het voor jouw bedrijf moeten overwegen? Laten we dit boeiende onderwerp verkennen en ontdekken waarom virtuele tours de toekomst van online presentatievormen.

Wat is een virtuele tour?

Een virtuele tour biedt een interactieve en meeslepende presentatie van een fysieke locatie die online kan worden bekeken. Met behulp van beelden en video’s kunnen mensen vanaf hun computer, tablet of smartphone door een ruimte navigeren alsof ze fysiek aanwezig zijn. Verschillende soorten virtuele tours omvatten:

 • 360-graden beelden: Interactieve afbeeldingen die het mogelijk maken om rond te kijken en in te zoomen.
 • Video Tours: Video-opnames van een locatie terwijl iemand er doorheen loopt.
 • Interactieve plattegrond tours: Tours met een plattegrond van de locatie en interactieve hotspots voor meer informatie.
 • Augmented Reality (AR) Tours: Tours waarbij virtuele elementen aan de echte wereld worden toegevoegd.

Waarom zou je een virtuele tour voor je bedrijf moeten overwegen?

 • Verhoogde online zichtbaarheid: Virtuele tours trekken de aandacht en zorgen voor een hogere ranking in zoekmachines. Een virtuele tour van je bedrijf kan de online zichtbaarheid vergroten, waardoor je meer potentiële klanten kunt bereiken.
 • Verbeterde betrokkenheid: Interactieve ervaringen houden de aandacht vast en wekken interesse bij jouw doelgroep. Mensen zijn meer betrokken bij content die hen in staat stelt om te interageren en te verkennen.
 • Realistische eerste indruk: Potentiële klanten kunnen de sfeer en faciliteiten beoordelen voordat ze fysiek aanwezig zijn. Dit kan hen helpen om een beter beeld te krijgen van wat je bedrijf te bieden heeft en hun besluitvormingsproces beïnvloeden.
 • Tijds- en kostenbesparing: Virtuele tours kunnen de noodzaak van fysieke bezoeken verminderen, waardoor zowel tijd als geld worden bespaard. Klanten kunnen een virtuele tour maken vanuit het comfort van hun eigen huis, zonder de noodzaak om te reizen.
 • Concurrentievoordeel: Door een virtuele tour aan te bieden, kun je je onderscheiden van concurrenten die deze mogelijkheid niet bieden. Het laat zien dat je bereid bent om te investeren in moderne marketingtechnieken en de ervaring van je klanten serieus neemt.
 • Educatieve doeleinden: Virtuele tours kunnen ook worden gebruikt voor educatieve doeleinden. Ze kunnen een gevoel van plaats bieden en het leerproces ondersteunen, vooral in sectoren zoals onderwijs, cultuur en toerisme.

AS-IS Virtual Tour: je partner in virtuele tours

Bij AS-IS Virtual Tour begrijpen we de kracht van virtuele tours en zijn we gespecialiseerd in het creëren van boeiende ervaringen voor jouw bedrijf. Ons ervaren team beschikt over de expertise en de nieuwste technologie om hoogwaardige virtuele tours te produceren die je bedrijf naar nieuwe hoogtes tillen.

Hoge resolutie

AS-IS Virtual Tour maakt gebruik van geavanceerde technologie om virtuele tours van uitmuntende beeldkwaliteit te realiseren. Zelf wanneer je inzoomt in de tour is het beeld nog scherp, waardoor de bezoeker een geweldige indruk ervaart. Bekijk hieronder het verschil tussen lage resolutie en de scherpe resolutie van onze tours.

Kwaliteit - VoorKwaliteit - Na

Voor kleine en grote bedrijven

Virtual tours zijn van onschatbare waarde voor bedrijven van elke omvang. Ze bieden kleine bedrijven de kans om online zichtbaarheid te vergroten, terwijl middelgrote bedrijven profiteren van een boeiende presentatie van hun faciliteiten. Voor grote ondernemingen vormen virtual tours een krachtig instrument voor het visualiseren van complexe infrastructuren, wat bijdraagt aan transparantie en vertrouwen.

Map KleinMap Groot

360° Luchtfoto in jouw virtual tour

In tegenstelling tot veel andere Virtual Tour aanbieders bieden wij ook de mogelijkheid om een of meerdere luchtfoto’s toe te voegen in jouw virtual tour. Met deze luchtfoto kunnen bezoekers jouw locatie in 360° vanuit de lucht zien, wat zorgt voor een spectaculaire eerste impressie. Vervolgens kan de bezoeker afzakken naar de vloer om jouw locatie van dichtbij te zien.

Street view fotograaf luchtfotoStreet view fotograaf binnenfoto
Een van de voordelen van een virtuele tour laten maken, is de mogelijkheid om jouw ruimte 24/7 toegankelijk te maken voor potentiële klanten of geïnteresseerden, ongeacht waar ze zich bevinden. Dit verbetert de toegankelijkheid en vergroot het bereik van jouw bedrijf of project. Het biedt een laagdrempelige manier voor mensen om je ruimte te verkennen, wat kan leiden tot een grotere betrokkenheid en interesse.

Neem contact op

Of je nu een hotel, een restaurant, een winkel, een vastgoedbedrijf, een onderwijsinstelling of een andere onderneming hebt, wij kunnen je helpen je online aanwezigheid te vergroten, betrokkenheid te verbeteren en een blijvende indruk achter te laten bij je doelgroep. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe AS-IS Virtual Tour je bedrijf kan ondersteunen met innovatieve virtuele tours. Het is tijd om de toekomst van online presentatie te omarmen en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen met virtuele tours.

Virtuele-tour-voor-jouw-bedrijf

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers