Een online kijkje in jouw bedrijf

Virtuele Tour Laten Maken

  • Breng jouw locatie perfect in beeld
  • Laat jouw doelgroep bij je binnenkijken
  • Laat videoboodschappen zien in de tour
  • onderscheid je van je concurrenten
  • Werkt  perfect op desktop en mobiel

Probeer onze interactieve Virtual Tourvoorbeelden zelf!

Een virtuele tour laten maken door AS-IS Virtual Tour

Virtuele rondleidingen bieden een revolutionaire manier om ruimtes en locaties te ervaren zonder fysiek aanwezig te zijn. Het is een innovatieve en interactieve manier om potentiële klanten, bezoekers of geïnteresseerden een meeslepende kijk te geven in jouw bedrijf, vastgoed, of evenement. Is een virtuele tour laten maken iets dat jij overweegt? Bij AS-IS Virtual Tour begrijpen we de impact en het belang van deze technologie. Ontdek hoe onze professionele aanpak en expertise op het gebied van virtuele tours jouw project of bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Een virtuele tour laten maken is veel meer dan alleen maar 360-graden beelden vastleggen. Het is het vangen van de essentie en sfeer van een ruimte of locatie en het aanbieden van een meeslepende ervaring voor de kijker. Onze aanpak begint met een diepgaand begrip van jouw behoeften en doelstellingen. We werken nauw samen om de juiste benadering te bepalen, of het nu gaat om vastgoedverkoop, het aantrekken van potentiële klanten naar een winkel, of het tonen van de sfeer van een evenement.

AS-IS Virtual Tour benadrukt maatwerk in het proces van een virtuele tour maken. We begrijpen dat elk bedrijf, elke ruimte en elk evenement uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op jouw behoeften. Ons team van experts streeft ernaar om de persoonlijkheid en identiteit van jouw locatie vast te leggen en over te brengen in de virtuele tour.

Een virtuele tour laten maken omvat zorgvuldige planning en hoogwaardige technologie. Bij AS-IS Virtual Tour maken we gebruik van geavanceerde apparatuur en innovatieve software om een meeslepende ervaring te creëren. Onze gespecialiseerde apparatuur, gecombineerd met de vaardigheden van ons team, stelt ons in staat om hoogwaardige 360-graden opnamen te produceren en deze te integreren in een naadloze virtuele tour.

Hoge resolutie

AS-IS Virtual Tour maakt gebruik van geavanceerde technologie om virtuele tours van uitmuntende beeldkwaliteit te realiseren. Zelf wanneer je inzoomt in de tour is het beeld nog scherp, waardoor de bezoeker een geweldige indruk ervaart. Bekijk hieronder het verschil tussen lage resolutie en de scherpe resolutie van onze tours.

Kwaliteit - VoorKwaliteit - Na

Voor kleine en grote bedrijven

Virtual tours zijn van onschatbare waarde voor bedrijven van elke omvang. Ze bieden kleine bedrijven de kans om online zichtbaarheid te vergroten, terwijl middelgrote bedrijven profiteren van een boeiende presentatie van hun faciliteiten. Voor grote ondernemingen vormen virtual tours een krachtig instrument voor het visualiseren van complexe infrastructuren, wat bijdraagt aan transparantie en vertrouwen.

Map KleinMap Groot

360° Luchtfoto in jouw virtual tour

In tegenstelling tot veel andere Virtual Tour aanbieders bieden wij ook de mogelijkheid om een of meerdere luchtfoto’s toe te voegen in jouw virtual tour. Met deze luchtfoto kunnen bezoekers jouw locatie in 360° vanuit de lucht zien, wat zorgt voor een spectaculaire eerste impressie. Vervolgens kan de bezoeker afzakken naar de vloer om jouw locatie van dichtbij te zien.

Luchtfotobinnenfoto
Een van de voordelen van een virtuele tour laten maken, is de mogelijkheid om jouw ruimte 24/7 toegankelijk te maken voor potentiële klanten of geïnteresseerden, ongeacht waar ze zich bevinden. Dit verbetert de toegankelijkheid en vergroot het bereik van jouw bedrijf of project. Het biedt een laagdrempelige manier voor mensen om je ruimte te verkennen, wat kan leiden tot een grotere betrokkenheid en interesse.

De toepassingsmogelijkheden van een virtuele tour zijn divers. Of het nu gaat om het presenteren van onroerend goed, het in de schijnwerpers zetten van een evenementenlocatie, of het aanbieden van een virtuele showroom voor producten, het kan een krachtig instrument zijn om jouw boodschap over te brengen. Daarnaast kan het ook een effectieve manier zijn om de online aanwezigheid en geloofwaardigheid van je bedrijf te vergroten.

AS-IS Virtual Tour gelooft in een nauwe samenwerking en transparante communicatie met onze klanten gedurende het hele proces van een virtuele tour maken. We luisteren naar jouw wensen, bieden professioneel advies en zorgen ervoor dat het eindproduct voldoet aan de hoogste normen. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen.

Als je overweegt een virtuele tour te laten maken, ben je bij AS-IS Virtual Tour aan het juiste adres. We bieden maatwerk, kwaliteit en expertise om ervoor te zorgen dat jouw virtuele tour niet alleen een visuele traktatie is, maar ook een krachtig marketinginstrument dat jouw project, bedrijf of evenement naar een hoger niveau tilt. Met onze geavanceerde technologie en toewijding aan excellentie, staan we klaar om jouw virtuele tourvisie werkelijkheid te maken.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers