Pak de aandacht in Google Maps

Street View Fotograaf inhuren

  • Rank hoger en ontvang duizenden maandelijkse views
  • Verrijk je Google bedrijfsprofiel
  • Laat bezoekers op afstand door jouw bedrijf lopen
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Werkt perfect op desktop en mobiel

Probeer het de beelden van onze street view fotograaf zelf live uit!

De rol van een Street View Fotograaf in het online landschap

In een tijd waarin online aanwezigheid cruciaal is voor het succes van bedrijven, speelt visuele inhoud een steeds grotere rol. Een Street View fotograaf inhuren kan hierbij van onschatbare waarde zijn. Laten we dieper ingaan op wat een Street View fotograaf doet en hoe het je bedrijf kan helpen.

De voordelen van AS-IS Virtual Tour samengevat:

2-in-1: Virtual Tour + Street View

Bij ons ontvang je in tegenstelling tot andere aanbieders altijd zowél Google Street View beelden voor in je Google omgeving, als een Virtual Tour voor in je website. Twee voor de prijs van een dus!

Optimaal resultaat

Dankzij onze 2-in-1 oplevering voorzie je zowél de bezoekers van je website als mensen op Google en Google Maps van hoogwaardige 360° beelden van jouw bedrijf! Zo creëer je immens bereik en geweldige resultaten.

Verhoogde zichtbaarheid

Ontvang vele duizenden views per maand, in totaal hebben we ruim tientallen duizenden (360°) beelden in Google geplaatst voor klanten, welke hen maandelijks ieder vele duizenden weergaven opleveren!

Geoptimaliseerde bedrijfspagina

Laat ons jouw Google Bedrijfspagina optimaliseren voor een toename in jouw paginaweergaven en acties zoals websiteclicks, telefoontjes en routeverzoeken. Deze statistieken kan je zelf inzien in jouw dashboard!

Betere (Local) Search resultaten

Domineer de (lokale) zoekresultaten met een online aanwezigheid die sterker is dan ooit dankzij jouw nieuwe hoogwaardige beeldmaterialen. Hiermee bereik je zowel nieuwe mensen in de Google zoekresultaten als in Google maps.

Aantrekkelijk geprijsd

Je hebt al een Virtuele Tour, Street View Tour en Bedrijfspagina vanaf slechts €250,-! Neem een kijkje in onze prijslijst en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak bij jou op locatie!

Bekijk hoe onze Google Street View beelden duizenden bedrijven aan miljoenen weergaven helpen (tik om te vergroten)

Wat doet een Street View fotograaf?

Een Street View fotograaf is gespecialiseerd in het vastleggen van 360-graden foto’s die geïntegreerd worden in Google Street View. Hierdoor kunnen online bezoekers virtueel door je bedrijfslocatie navigeren, vergelijkbaar met hoe Google Street View werkt voor stadsstraten. De fotograaf gebruikt geavanceerde apparatuur en technieken om de ruimte in al zijn glorie vast te leggen, zowel van binnen als van buiten.

Street view fotopunten Nederland
Bekijk onze Google Street View punten in Nederland (klik)

De beelden van onze street view fotograaf bieden niet alleen een visuele ervaring, maar zijn ook een krachtig instrument om de online aanwezigheid van jouw bedrijf te verbeteren. Door het toevoegen van deze interactieve functie aan je Google Bedrijfsprofiel, verrijk je de gebruikerservaring van potentiële klanten en vergroot je de kans dat ze langer op je pagina blijven. Dit resulteert in een hogere betrokkenheid en kan bijdragen aan het versterken van de band tussen jouw bedrijf en potentiële klanten.

Daarnaast waardeert Google de interactieve en relevante content die de ervaring van gebruikers verbetert. Dit kan resulteren in een hogere zichtbaarheid van jouw bedrijf op Google Maps en de zoekmachine, wat cruciaal is om potentiële klanten aan te trekken.

Bovendien kan de toepassing van AS-IS Virtual Tour als street view fotograaf inhuren voor bedrijven met fysieke locaties enorm voordelig zijn. Het stelt klanten in staat om virtueel door jouw winkel, kantoor of faciliteit te navigeren voordat ze een fysiek bezoek brengen. Dit kan leiden tot een verbeterde klanttevredenheid en een grotere kans dat ze daadwerkelijk naar jouw locatie komen, aangezien ze al vertrouwd zijn geraakt met de omgeving. Het vergroot het vertrouwen in jouw bedrijf en kan de eerste stap zijn naar een succesvolle klantrelatie. 

Je bent in goede handen bij onze street view fotograaf

Voor en Na vergelijking van Google Views

 

Zoals in het voorbeeld hieronder is te zien heeft het toevoegen van Street View beelden en het optimaliseren van het bedrijfsprofiel van deze klant gezorgd voor een toename van de foto-views van 11.800 voor implementatie naar maar liefst 179.000 na implementatie. Deze aantallen zijn gemeten over dezelfde periode van het jaar na implementatie als het jaar ervoor om seizoensinvloeden uit te sluiten.

Street view fotograaf statistiekenStreet view fotograaf statistieken

360° Luchtfoto in jouw Street View gallerij

 

In tegenstelling tot veel andere Virtual Tour aanbieders bieden wij ook de mogelijkheid om een of meerdere luchtfoto’s toe te voegen aan jouw Street View beelden. Met deze luchtfoto kunnen bezoekers jouw locatie in 360° vanuit de lucht zien, wat zorgt voor een spectaculaire eerste impressie. Vervolgens kan de bezoeker afzakken naar de vloer om jouw locatie van dichtbij te zien.

Street view fotograaf luchtfotoStreet view fotograaf binnenfoto

Hoge resolutie

 

AS-IS Virtual Tour maakt gebruik van geavanceerde technologie om virtuele tours van uitmuntende beeldkwaliteit te realiseren. Zelf wanneer je inzoomt in de tour is het beeld nog scherp, waardoor de bezoeker een geweldige indruk ervaart. Bekijk hieronder het verschil tussen lage resolutie en de scherpe resolutie van onze tours.

Kwaliteit - VoorKwaliteit - Na

Kwaliteit

De kwaliteit van de 360° Street View-foto’s die AS-IS Virtual Tour levert, is van cruciaal belang voor het succes van deze functie. Onze gespecialiseerde fotografen gebruiken geavanceerde camera-apparatuur en expertise om hoogwaardige, gedetailleerde beelden vast te leggen. Door de precisie van elke opname kunnen bezoekers zich vrij door jouw locatie bewegen, vergelijkbaar met een fysiek bezoek, waardoor ze een dieper inzicht krijgen in jouw bedrijf. Deze beelden zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en informatief, waardoor ze een toegevoegde waarde bieden aan jouw bedrijfsprofiel.

Of je nu een restaurant, een winkel, een hotel, een vastgoedbedrijf of een andere onderneming hebt, wij kunnen je helpen je online aanwezigheid te vergroten en potentiële klanten aan te trekken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe AS-IS Virtual Tour jouw bedrijf kan ondersteunen met de kracht van Street View fotografie. Het is tijd om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen en te profiteren van de voordelen van deze innovatieve technologie.

Street view fotograaf

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers