Pak de aandacht in Google Maps

Google Street View opzetten

  • Rank hoger en ontvang duizenden maandelijkse views
  • Verrijk je Google bedrijfsprofiel
  • Laat bezoekers op afstand door jouw bedrijf lopen
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Werkt perfect op desktop en mobiel

Probeer het de beelden van onze street view fotograaf zelf live uit!

Het belang van Google Street View voor jouw bedrijf

Google Street View is een krachtige tool die bedrijven kunnen gebruiken om potentiële klanten een virtuele rondleiding te bieden door hun fysieke locatie. Deze functie van Google Maps stelt klanten in staat om een gedetailleerde en realistische weergave te krijgen van jouw bedrijf en de omgeving ervan. In deze tekst zullen we verkennen waarom Google Street View opzetten essentieel is voor jouw bedrijf en hoe het kan bijdragen aan het vergroten van jouw online aanwezigheid en het aantrekken van klanten.

De voordelen van AS-IS Virtual Tour samengevat:

2-in-1: Virtual Tour + Street View

Bij ons ontvang je in tegenstelling tot andere aanbieders altijd zowél Google Street View beelden voor in je Google omgeving, als een Virtual Tour voor in je website. Twee voor de prijs van een dus!

Optimaal Resultaat

Dankzij onze 2-in-1 oplevering voorzie je zowél de bezoekers van je website als mensen op Google en Google Maps van hoogwaardige 360° beelden van jouw bedrijf! Zo creëer je immens bereik en geweldige resultaten.

Verhoogde Zichtbaarheid

Ontvang vele duizenden views per maand, in totaal hebben we ruim tientallen duizenden (360°) beelden in Google geplaatst voor klanten, welke hen maandelijks ieder vele duizenden weergaven opleveren!

Geoptimaliseerde Bedrijfspagina

Laat ons jouw Google Bedrijfspagina optimaliseren voor een toename in jouw paginaweergaven en acties zoals websiteclicks, telefoontjes en routeverzoeken. Deze statistieken kan je zelf inzien in jouw dashboard!

Betere (Local) Search Resultaten

Domineer de (lokale) zoekresultaten met een online aanwezigheid die sterker is dan ooit dankzij jouw nieuwe hoogwaardige beeldmaterialen. Hiermee bereik je zowel nieuwe mensen in de Google zoekresultaten als in Google maps.

Aantrekkelijk Geprijsd

Je hebt al een Virtuele Tour, Street View Tour en Bedrijfspagina vanaf slechts €250,-! Neem een kijkje in onze prijslijst en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak bij jou op locatie!

Bekijk hoe onze Google Street View beelden duizenden bedrijven aan miljoenen weergaven helpen (tik om te vergroten)

Bekijk onze Google Street View punten in Nederland (klik)

Verbeterde online ervaring

Met Google Street View kunnen potentiële klanten jouw bedrijf verkennen zonder daadwerkelijk fysiek aanwezig te zijn. Ze kunnen door de straten lopen, de omgeving observeren en een idee krijgen van wat jouw bedrijf te bieden heeft. Dit biedt een uiterst handige en toegankelijke manier voor klanten om een indruk te krijgen van jouw bedrijf voordat ze besluiten om langs te komen.

Verhoogd vertrouwen

Een virtuele rondleiding via Google Street View kan het vertrouwen van potentiële klanten vergroten. Wanneer ze de binnenkant van jouw bedrijf kunnen bekijken, krijgen ze een gevoel van transparantie en authenticiteit. Dit kan hen geruststellen dat jouw bedrijf betrouwbaar is en dat ze kunnen verwachten wat ze zien op de virtuele tour.

Bovendien kan de toepassing van AS-IS Virtual Tour als street view fotograaf voor bedrijven met fysieke locaties enorm voordelig zijn. Het stelt klanten in staat om virtueel door jouw winkel, kantoor of faciliteit te navigeren voordat ze een fysiek bezoek brengen. Dit kan leiden tot een verbeterde klanttevredenheid en een grotere kans dat ze daadwerkelijk naar jouw locatie komen, aangezien ze al vertrouwd zijn geraakt met de omgeving. Het vergroot het vertrouwen in jouw bedrijf en kan de eerste stap zijn naar een succesvolle klantrelatie.

Google Street View opzetten: Je bent in goede handen bij onze Street View fotograaf

Voor en Na vergelijking van Google Views

 

Zoals in het voorbeeld hieronder is te zien heeft het toevoegen van Street View beelden en het optimaliseren van het bedrijfsprofiel van deze klant gezorgd voor een toename van de foto-views van 11.800 voor implementatie naar maar liefst 179.000 na implementatie. Deze aantallen zijn gemeten over dezelfde periode van het jaar na implementatie als het jaar ervoor om seizoensinvloeden uit te sluiten.

Street view fotograaf statistiekenStreet view fotograaf statistieken

360° Luchtfoto in jouw Street View gallerij

 

In tegenstelling tot veel andere Virtual Tour aanbieders bieden wij ook de mogelijkheid om een of meerdere luchtfoto’s toe te voegen aan jouw Street View beelden. Met deze luchtfoto kunnen bezoekers jouw locatie in 360° vanuit de lucht zien, wat zorgt voor een spectaculaire eerste impressie. Vervolgens kan de bezoeker afzakken naar de vloer om jouw locatie van dichtbij te zien.

Street view fotograaf luchtfotoStreet view fotograaf binnenfoto

Hoge resolutie

 

AS-IS Virtual Tour maakt gebruik van geavanceerde technologie om virtuele tours van uitmuntende beeldkwaliteit te realiseren. Zelf wanneer je inzoomt in de tour is het beeld nog scherp, waardoor de bezoeker een geweldige indruk ervaart. Bekijk hieronder het verschil tussen lage resolutie en de scherpe resolutie van onze tours.

Kwaliteit - VoorKwaliteit - Na

Conclusie

Google Street View is een waardevolle tool voor elk bedrijf dat zijn online aanwezigheid wil versterken en klanten wil aantrekken. Door potentiële klanten een virtuele rondleiding te bieden, kun je hun vertrouwen vergroten, hun besluitvormingsproces verbeteren en jouw bedrijf onderscheiden van de concurrentie. Met Google Street View kun je jouw bedrijf presenteren op een manier die voorheen niet mogelijk was, wat resulteert in een betere connectie met jouw doelgroep en meer zakelijk succes.

Google-street-view-opzetten

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers