Indrukwekkend van bovenaf

Drone Videobeelden
laten maken

  • Jouw locatie van bovenaf in beeld
  • Een unieke point of view
  • Geef een duidelijk locatie overzicht
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Prachtig op desktop en mobiel

Ons werk

Een greep uit onze recente drone video's

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

Dronevideobeelden laten maken: de nieuwe dimensie van visual storytelling

Dronevideografie heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we de wereld om ons heen vastleggen. Met verbluffende luchtfoto’s en video’s kunnen bedrijven en individuen nu unieke perspectieven delen en boeiende verhalen vertellen. Hier ontdek je waarom dronevideobeelden laten maken een must is voor elk project.

Wat is dronevideografie?

Dronevideografie, ook wel bekend als luchtfotografie of luchtopnames, maakt gebruik van op afstand bestuurde vliegtuigen, ook wel drones genoemd, om adembenemende beelden vanuit de lucht vast te leggen. Deze drones zijn uitgerust met hoogwaardige camera’s en stabilisatietechnologieën, waardoor ze soepele en professioneel ogende beelden kunnen produceren.

Onze diensten als drone videograaf 

Bij AS-IS Virtual Tour bieden we uitgebreide drone videografie diensten om jouw bedrijf vanuit een nieuw perspectief te presenteren. Hier zijn enkele van de diensten die we aanbieden die helpen als we dronevideobeelden laten maken

Drone fotografie

AS-IS Virtual Tour specialiseert zich in het creëren van spectaculaire dronefoto's die jouw bedrijf en locatie vanuit een uniek perspectief laten zien. Deze luchtfoto's bieden een indrukwekkend overzicht en zijn perfect voor marketingdoeleinden, waardoor jouw bedrijf zich onderscheidt in elke visuele campagne.

Drone video's

Onze dronevideografen vangen dynamische, vloeiende luchtopnamen die jouw bedrijf in actie laten zien. Deze video's bieden een meeslepende ervaring voor kijkers en helpen bij het vertellen van het verhaal van jouw merk. Ze zijn ideaal om een krachtige visuele indruk te maken.

Aanpassing

Wij passen elke dronevideo en -foto aan om te voldoen aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. Door nauwkeurig af te stemmen op jouw behoeften, zorgen we ervoor dat de beelden jouw unieke bedrijfsboodschap effectief overbrengen, waardoor ze een onmisbaar onderdeel van jouw marketingstrategie worden.

Montage en bewerking

Ons team van professionals zorgt voor de montage en bewerking van jouw drone beelden, waarbij we zorgen voor maximale visuele impact. Wij brengen jouw beelden tot leven met deskundige kleurcorrecties, geluidsbewerking en dynamische montage, waardoor jouw visuele content echt opvalt.

Veiligheid en conformiteit

Bij AS-IS Virtual Tour staat veiligheid voorop bij elke dronevlucht. We volgen strikt alle veiligheidsnormen en wettelijke voorschriften voor het gebruik van drones. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring voor onze klanten, met de garantie dat alle luchtopnamen verantwoord en legaal worden uitgevoerd.

Luchtopnamen met drones

Luchtopnamen met drones tillen je video’s naar een hoger niveau. Het vermogen om moeiteloos over landschappen te vliegen, dynamische shots te maken en vloeiende bewegingen vast te leggen, biedt een ongeëvenaarde cinematografische ervaring. Deze beelden laten een blijvende indruk achter op je publiek en brengen een gevoel van epische schaal en drama met zich mee dat je boodschap versterkt en onvergetelijk maakt.

Dronevideobeelden laten maken: Hoe AS-IS Virtual Tour jou kan helpen

Bij AS-IS Virtual Tour begrijpen we de kracht van drone videografie en bieden we gespecialiseerde diensten om jouw bedrijf te ondersteunen. Als ervaren drone videografen hebben we de expertise om adembenemende luchtvideo’s te maken die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Of je nu op zoek bent naar een sfeervolle video van jouw bedrijfslocatie, een impressievideo van een evenement, of een virtuele rondleiding door jouw faciliteiten, wij kunnen je helpen. Onze drone videografie stelt je in staat om jouw verhaal te vertellen op een unieke en meeslepende manier, waardoor je de aandacht van jouw doelgroep trekt en jouw merk versterkt.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Besluit

Dronevideobeelden laten maken opent een wereld van mogelijkheden voor creatieve expressie en visuele storytelling. Of je nu een bedrijfseigenaar bent die zijn producten wil promoten, een filmmaker die een meeslepende documentaire wil maken, of een vastgoedmakelaar die zijn aanbod wil presenteren, dronevideobeelden kunnen een krachtig instrument zijn om je doelen te bereiken. Met hun unieke perspectieven en adembenemende visuals kunnen dronevideobeelden je projecten naar nieuwe hoogten tillen en je publiek betoveren.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers